Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Malafide website, dropshipping bedrijf met misleidende claims als "zorgeloos" retourneren. Retourneren moet naar China of voor een klein percentage van het aankoop bedrag kan je het naar een Nederland... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

0 sterren. Droefige stakkers die zo snel mogelijk offline moeten worden gehaald. Fake producten leveren die je tegen idiote kosten kan retourneren naar China. Waarom accepteert Google geld van dit soo... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

produit reçu est de très mauvaise qualité et ne correspond pas du tout à mes attentes. De plus, la taille est incorrecte et ne correspond pas aux informations indiquées lors de l’achat. J’ai demandé... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestelling tot levering duurde meer dan 2 weken. Dagen geen update bij track and trace. Pas bij levering duidelijk dat het een Chinees produkt met veel polyester is. Ik ga hier zeker niet opnieuw kope... Se mer

Företagsinformation

1. Hushållsvaror

Skrivet av företaget

Bij Storebay zijn we gek op mooie producten en geloven we dat het leven nog leuker wordt als je het omringt met de juiste spullen. Ons team van enthousiaste mensen zoekt elke dag naar de nieuwste trends op de markt. Onze missie is om jou de beste kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en stellen de feedback van onze klanten zeer op prijs. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ik had al mijn twijfels

Ik had al mijn twijfels, omdat ik eerder een schoonmaakdoek bij een erkende sanitairspecialist had gekocht en deze in verhouding duurder was. Betaald bij Storebay, maar tot op heden niets ontvangen. Ben benieuwd of ik de doeken ooit nog ontvang…

24 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden!

Mijn bestelling was na enige tijd nog steeds niet aangekomen. Per mail contact opgenomen! Direct retour bericht ontvangen! Weer na enige tijd nog steeds het bestelde niet ontvangen. Nogmaals mail naar storbay en per omgaande bericht ontvangen dat het bestelde op kosten van storebay nogmaals verzonden zal worden. Alsnog dus mijn bestelling ontvangen!
Ben daarom dus zeer tevreden over de service en afhandeling van Storebay!

22 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een slecht bedrijf had iets besteld…

Wat een slecht bedrijf had iets besteld voor kerst niks ontvangen gemaild geen gehoor klacht bij klarna ingediend gingen onderzoek doen. Dan kunnen ze wel mailen. Zeg heb niks meer nodig was voor surprise.sturen ze toch nieuwe op retouren lukt niet omdat het uit China komt. Weer klacht ingediend en toen ook alleen contact zodra klarna hun berichten.. zou ik het product met korting mogen houden zei nee heb ik niks aan.en uiteindelijk hoeft niks retour en word het geannuleerd de betaling. Maar nou nou 2.5 maand over gedaan!!!

3 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zal er echt niks bij bestellen

Zal er echt niks bij bestellen. Wat een gedoe om iets te retourneren. Krijg je eerst de graag of je terug eilt sturen. Dan krijg je bericht dat je 20 of 30% korting krijgt de volgende. En dan moet je ook eens extra een retour formulier aanvragen. En stuur je het terug moet je ook nog voor betalen. Terwijl de meeste het gratis doen. Dus hier bestel ik niks meer bij.

27 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vreselijk bedrijf, doe het niet !

Wilde iets terugsturen, past niet en groter kan je niet bestellen. Krijg je een keer reactie dat als je het echt niet wilt hebben je 20% van je aankoop bedrag terug kan krijgen of 30% korting op iets nieuws !!! Nou wat denk je dat ik weer iets ga bestellen daar ! Nope never nooit
Zeer slechte omgang met klanten en zeker niet klantgericht, slechte service !
Voor mij geen storebay !
Raad het ook niet aan

19 december 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Easywhipe doek brand de verf van radiator

Een Easywhipe doek besteld. Deze doek heeft de verf van de radiator af gebrand. Na het indienen van deze klacht hebben hebben we na enkele weken het aankoopbedrag terug gehad. Helaas geen schadevergoeding voor de schade aan onze radiator.

11 november 2023

Een ster niet waard..

Een ster niet waard..
Alles komt rechtstreeks uit China!!!
Je kan het alleen terug sturen naar een Chinees adres wat erg duur is.
Kwaliteit erg slecht...

1 juni 2023

Doe het niet!

Drop fishing! Trap er niet in. Ze versturen je bestelling in ongemerkte envelop. Is de verpakking geseald dan kun je het artikel niet passen want dan verlies je het recht op retour. En ze hanteren maar een 14 dagen retour termijn en houden daar strikt aan vast. Klantonvriendelijk. Ik ben er helaas weer ingetrapt. Bij deze een waarschuwing voor een ieder die dit leest. DOE HET NIET.

5 juli 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.