Malafide website, dropshipping bedrijf met misleidende claims als "zorgeloos" retourneren. Retourneren moet naar China of voor een klein percentage van het aankoop bedrag kan je het naar een Nederland... Se mer
Det här tycker kunderna
0 sterren. Droefige stakkers die zo snel mogelijk offline moeten worden gehaald. Fake producten leveren die je tegen idiote kosten kan retourneren naar China. Waarom accepteert Google geld van dit soo... Se mer
produit reçu est de très mauvaise qualité et ne correspond pas du tout à mes attentes. De plus, la taille est incorrecte et ne correspond pas aux informations indiquées lors de l’achat. J’ai demandé... Se mer
Bestelling tot levering duurde meer dan 2 weken. Dagen geen update bij track and trace. Pas bij levering duidelijk dat het een Chinees produkt met veel polyester is. Ik ga hier zeker niet opnieuw kope... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Storebay zijn we gek op mooie producten en geloven we dat het leven nog leuker wordt als je het omringt met de juiste spullen. Ons team van enthousiaste mensen zoekt elke dag naar de nieuwste trends op de markt. Onze missie is om jou de beste kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en stellen de feedback van onze klanten zeer op prijs. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.
Kontaktuppgifter
Wij beantwoorden binnen 24 uur, maandag tm vrijdag, 9am-6pm, Nederländerna
- info@storebay.nl
- storebay.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Storebay nooit iets ontvangen …
Storebay nooit iets ontvangen oplichters gewoon pure oplichters kon ik ze maar een 0 geven als je zo aan je geld moet komen pure oplichters
KOOP HIER NIETS!
Pas op met het bestellen met producten bij Storebay. Malafide praktijken, nul oplossingsgericht!.
Nadat er een lekkage in het toegezonden product is ontstaan heeft dit geresulteerd in een vlek op onze tafel. En dan krijg je zoals al in meerdere reviews is te lezen de standaard reacties van 30% restitutie voor het product. Maar dat lost het probleem niet op. Ze blijven maar schermen met de percentages, of terug sturen met hele hoge verzendkosten. Maar geen inhoudelijke reactie op het probleem. Ik hoop werkelijk dat hier iets aan gedaan kan worden, want mensen worden echt voor de gek gehouden!
Malafide webshop; koop hier niets!
Wees gewaarschuwd; koop hier niets!
Laat je niet verleiden door de mooie afbeeldingen op de webshop, gratis verzending, retourneren binnen 14 dagen mogelijk en het achteraf kunt betalen met Klarna. Want het is goedkope troep uit China dat je uiteindelijk ontvangt. Het retourbeleid is in het voordeel is van Storebay te alle tijden in het nadeel van de klant. Wees gewaarschuwd en koop hier niets!
Evelien van de klantenservice schermt met de algemene voorwaarden waarmee je tijdens de aankoop van het product akkoord gaat en doet of ze je zo goed mogelijk wilt helpen, maar niets is minder waar!
Nergens op de webshop staat vermeld dat hetgeen je besteld uit China komt en je het dus ook weer retour moet sturen naar China als je niet tevreden bent over de kwaliteit van het onvangen product.
Dat de verzenkosten voor het retour sturen van je aankoop voor eigen rekening is staat vermeld op de webshop, maar ze zijn wel zo gewiekst geweest op de webshop niet te vermelden dat je het retour moet sturen naar hun magazijn in China. Alleen dan heb je recht op 100% terugbetaling van je aankoopbedrag.
In de mail bieden ze nog twee andere opties, te weten: retourneren naar een adres in Nederland Ook hier zijn de retourkosten voor jezelf, maar dan heb je enkel recht op 50% van het betaalde aankoopbedrag terug. Die steekt Storebay dus in haar eigen zak tezamen met de winst die ze al hebben opgestreken door het verkopen van goedkope troep voor een dure prijs.
En de laatste optie is het houden van de ontvangen troep in ruil voor 30% korting.
Een gevalletje rechstbijstand is het geworden. Ook Klarna van dit alles op de hoogte gesteld. Deze partij heeft aangegeven nader onderzoek te doen omdat zij niet aan een dergelijk malafide bedrijfs hun naam willen verbinden.
Het bedrijf verdient nog niet eens 1 ster, maar een lagere beoordeling is helaas niet mogelijk.
Vogeltjes van glas in lood
Vogeltjes van glas in lood. Mooi niet! Een plastick plaatje van ong 3 mm dik! Voor 38 euro. Opgelicht dus!!!!!En die ene ster verdienen ze ook niet. Maar kan niks anders invullen!
Oplichting ? Niet orgineel maar chineese troep
Oplichting ?
Artikelen komen niet overheen met wat ze adverteren. Ze adverteren met foto's van goede producten en je krijgt totaal wat anders namelijk chineese troep die er zogenaamd op moet lijken. En die blijkt te lekken en is gewoon water met olie ipv de orginele rain shield met nano technologie.
Had graag foto's getoont maar kan ik hier helaas niet posten
Ik krijg geen email ..geen bestelling ..wel betaald
Ik krijg geen email , via contact gedaan al 3x , het is wel betaald niks contact , wij hebben dit nodig voor kado te geven , schandalig , zelfs niets laten weten , ZEKER NIETS MEER BESTELLEN , je kan op zijn minst even mail terug sturen , hoe onbeschoft is dit
iets besteld staat binnen twee…
iets besteld staat binnen twee werkdagen afijn paar weken later wongkong komt het vandaan wil het retour doen ik kan zelf ook bestellen bij temu krijg je gezeik van 15 procent korting co2 uitstoot enzv maar nee met zo iets wil ik al niets te maken hebben nu mag het retour gelukkig via klarna daar wilde ze dat ik dat stop ging zetten kost hun geld maar mij naaien ze ook met een retour track en trace weg blijven bij deze boeven bende
De dag van de levering geprobeerd om te…
De dag van de levering geprobeerd om te retourneren. Kon niet vanwege hygiëne. De bestelde beha's zijn niet uit de verpakking geweest omdat het al meteen te zien was dat de cups veel te klein zijn. Ze willen maar 15% van het betaalde terug geven. Dit druist echter tegen de Nederlandse wetgeving in. Volgens de wet zijn ze verplicht het hele bedrag terug te betalen omdat je 14 dagen de tijd hebt na ontvangst te beslissen of je het houd of retour wil sturen. Ik ben dan ook van plan de rechtsbijstand in te schakelen als ze het geld niet terug sturen. Hun staan niet boven de wet.
Stay don't bay
Besteld 5 dagen voor de vakantie zodat ik mijn perfume me kan nemen! Kort na het bestellen kreeg ik een mail dat de bestelling pas over 22 dagen komt dus wanneer ik op vakantie, meerdere malen geprobeerd in contact te komen met waardeloze klantenservice maar helaas niet gelukt, maar de parfums zijn ander verhaal heel vis en gelukkig blijven ze helemaal niet hangen, enorm slechte ervaring met die (stay don't bay)
Waardeloos pure oplichting
Wat een waardeloos bedrijf . Pure oplichting. Ik had een bestelling geplaatst in de veronderstelling dat ik iets in Nederland kocht. Kwam er net te laat achter dat het toch uit China komt dus dropschipping. Gezien de erbarmelijke omstandigheden waarin vooral kinderen moeten werken wil ik daar absoluut niet aan meewerken. Daarom het pakketje niet opgehaald. Nu blijven ze maar hameren op betalen. Of het retour zenden zoals omschreven in de voorwaarden. Maar ja ik heb niets om retour te zenden het is al bijna 5 week geleden retour gegaan. Ik verwijt Storebay dan ook ernstig dat ze zich inlaten met dit soort praktijken. Nu na 4 a 5 week gemaild enz enz komen ze nog steeds niet met een goede oplossing maar blijven ze zich in den treure herhalen in iets wat ik dus niet kan omdat ik geen pakketje heb opgehaald. Begrijpend lezen is dus niet weggelegd . Nooit maar dan ook nooit hier iets kopen. Waardeloos. Jammer dat je geen sterren in de min kunt geven anders een dikke 100 min.
Betsie Pruim
Ik heb een keer bij Jullie bestelling…
Ik heb een keer bij Jullie bestelling geplaatst ik heb tot met nu niks gehoord of gekregen dit bedrijf is heel slecht ik heb meer dan 3 keer e mail gestuurd naar de bedrijf maar niks veranderd
Ik geef dit bedrijf van 10 en 1
Ontevreden klant
Meerdere mails naar bedrijf en vervoersbedrijf van NIET geleverde goederen . Het bedrijft blijft me doorsturen naar vervoersbedrijf bij laatst genoemde krijg ik geen antwoord 😡😡. Er staat in het dossier geleverd maar niet bij mij .
Je betaald voor iets dat je NIET hebt gekregen en het enige dat ze zeggen is vul papier in we zullen zien wat we kunnen doen .
Jammer dat het zo moet gaan 😡
Niks bestellen hier verzending duurt…
Niks bestellen hier verzending duurt mega lang
Er bestaat een gerede twijfel
Eigenlijk jammer dat je geen (min)
- sterren kunt geven !
Pas op!
Op de foto ziet het er erg mooi uit.
Maar het is troep wat je opgestuurd krijgt.
Retourbeleid waar erg veel haken en ogen aan vastkleven, als het al lukt, en vooral in het voordeel voor Storebay.
Na overleg rectificeer ik mijn review.
Men heeft nadat ik deze slechte review had geplaatst toch actie ondernomen.
Ze hebben me helemaal schadeloos gesteld. Dus dat is oké!
Kan alleen niet inschatten of dat het komt omdat ik me niet met een kluitje in het riet liet sturen.
Prima levering
Prima , bestelling 12 juli gedaan, 22 juli geleverd. geen klagen, hadden wel bedenkingen, maar ook contact gelegd met Evelien hier, prima feedback.
Betreft Dropshipping
Betreft Dropshipping, goed uitziende website die de indruk wekt dat u met een Nederlandse webshop zaken doet en dat de door u bestelde artikelen ook uit Nederland komen. Uw artikelen komen uit CHINA en de kwaliteit is dan ook waardeloos. Ook ik ben er ingetrapt. Helaas is hier weinig tegen te doen. Schandalig dat je eerst moet rechercheren of je wel met een betrouwbare webshop te maken hebt.
opgelicht, niets gekregen
lampen besteld, wel mailtjes dat ze onderweg zijn, nog zoveel dagen nog even.... maar er komt niks!
opgelicht dus!
Heb net mijn pakje gekregen wat een aan…
Heb net mijn pakje gekregen wat een aan fluiting is dat.
Niet normaal had beter is de review moeten lezen.
Koop nooit meer bij dit bedrijf
Waardeloos badkamerrekje
Ik heb een badkamerrekje zonder boren besteld. Echt een lor, het bleef niet goed recht hangen, slecht materiaal. Ligt al in de vuilnisbak.
Komt dus gewoon uit China.
Pas op! Dropshipping van nep producten
Pas op! Dit is dropshipping van nep varianten van wat ze op hun website aanbieden. Wij ontvingen -na lang wachten- een knikkerbaan; volstrekte troep en binnen 1 dag kapot. Absolute no go.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.