Volgende dag al in huis super kado…
Volgende dag al in huis super kado geworden mooie service, aanrader!! Superr

Svar från Stikado™
Bij Stikado draait alles om persoonlijke cadeaus met betekenis. Wij zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden zoals kettingen en armbanden met naam, datum of speciale tekst. Daarnaast maken we ook naamstickers voor drinkflessen zoals Air Up, Stanley en Dopper, evenals unieke stickers en accessoires. Of je nu een bijzonder cadeau zoekt voor iemand anders of iets persoonlijks voor jezelf, bij Stikado vind je handgemaakte producten die met zorg en aandacht worden gemaakt in Nederland.
Amarilstraat 21, 7554 TV, Hengelo Overijssel, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Volgende dag al in huis super kado geworden mooie service, aanrader!! Superr

Super leuke site
En een goede service
Ben heel tevreden
👍👍

Svar från Stikado™
Voor Moederdag heb ik een gepersonaliseerde ketting gekocht bij Stikado. De levering was snel en de verpakking was super! Mijn moeder was er erg blij mee!

Svar från Stikado™
Last minute een cadeau geregeld voor Moederdag. Ik kwam Stikado tegen en zag de ingegraveerde kettingen, echt een mooi en persoonlijk cadeau! Super blij dat ik dit zag! Dankzij de snelle levering was het optijd binnen. Het zag er mooi en netjes uit in het sieradendoosje. Goede tip voor wanneer je een leuke cadeau nodig hebt :)
Bestellen gaat ook heel makkelijk.

Svar från Stikado™
Ketting besteld voor Moederdag.
Super mooie ketting binnen gekregen en werd snel geleverd. Mijn moeder was er ook erg blij!

Svar från Stikado™
Top communicatie en een snelle levering! Dus ik zou Stikado zeker aanraden.
Nu maar hopen dat het cadeau goed wordt ontvangen.

Svar från Stikado™
Zowel een sticker als een ketting hier besteld. Zijn beide van zeer goeie kwaliteit, personaliseren gaat snel en gemakkelijk. Daarnaast een super snelle levering.

Svar från Stikado™
Omdat het super mooie is geworden en volgende dag al in huis

Svar från Stikado™
Nou zou de volgende. Dag bezorgd worden de 7 mei besteld vandaag de 12 de pas binnen gekregen

Svar från Stikado™
Na wat over en weer praten op instagram over wat ik wilde qua design.
Kreeg ik het 2 dagen later binnen.
Zo kwam ik erachter dat er 2 inzaten. En zat ook netjes een kaartje bij waarom.
Wat bleek is dat op instagram onze chat weg was. En hij dus niet meer zeker wist of het ADHD of ACDC moest zijn. Dus heeft hij voorzorg beide gedaan.
Ik vind dit echt een top bedrijf! Want hij wilde wel zijn verzendingstijd nakomen dus 2 dagen. En hij wilde een blije klant. En dat is zeker weten gelukt!
Ik raad het bedrijf aan om hier te bestellen. Je kan samen met ze veel designs voor elkaar krijgen. En van goeie kwaliteit ook!

Svar från Stikado™
Prachtig uitgevoerde sticker. Goede bevestiging. Duurzaam. Goede service. Snelle levering.

Svar från Stikado™
Enorm blij met mijn naamsticker voor op mijn fles!😍 Nu eindelijk te onderscheiden van de flessen van mijn collega’s. Hij was ook makkelijk te plakken dankzij de uitleg op de site.
Superfijne website en je wordt goed geholpen tijdens het bestelproces. De kwaliteit van de sticker is ook goed en deze is makkelijk te bevestigen op de Air Up-fles. Mijn neefje is er erg blij mee!

Svar från Stikado™
Werd snel geleverd en ik ben erg blij met de sticker. Het aanbrengen van de sticker was erg simpel dankzij de plakinstructies op de website. De sticker staat erg mooi op mijn nieuwe fles. Blij mee!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.