Stenbæks Køreskoler Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde en super god oplevelse igennem hele forløbet. Youssef har været den bedste kørelærer, som både har lært mig at køre bil, og også været rigtig venlig undervejs i forløbet. Noget jeg også synes v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse at tage kørekort hos stenbæks køreskole i Birkerød. Jeg havde Youssef i både teori og selve den praksise køredel. Han er rigtig snaksaglig og velkommen, og det var trykt at tage k... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde Youssef, som både kørerlærer og teorilærer hele vejen igennem mit forløb. Youssef er mega sød og gav alt sin viden, støtte og erfaring til mig, for at forberede mig bedst muligt til de... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola
  2. Trafikskola för motorcyklar

Skrivet av företaget

Hos Stenbæks Køreskoler er et kørekort ikke bare at kørekort. Vi ved hvor vigtigt det er at være tryg ved sin kørelærer, og vi sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse. Vi har afdelinger i: Birkerød, Hellerup, og Espergærde.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

56 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super god køreskole

Super god køreskole. Skolen har flere afdelinger både i Hellerup, Birkerød og Espergærde. Ligeledes er de ansatte derude super søde med godt humør.
Jeg fik kørekort på 3 måneder. Det kan klart anbefales at starte derude hvis du ønsker ordenligt teori undervisning med smadder søde kørelærere!

15 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Espergærde afdeling!! Youssef, verdens bedste kørelære!

Jeg kan varmt anbefale Stenbæks Køreskole! Undervisningen var både grundig og pædagogisk, og der blev taget godt hånd om alle elever. Teoriundervisningen var spændende og relevant, og køretimerne var mega lærerige. Min kørelærer var super tålmodig, motiverende og god til at forklare, så jeg altid følte mig godt klædt på til næste skridt. Stor ros til Stenbæks Køreskole for en rigtig god oplevelse hele vejen igennem!

28 april 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God oplevelse

Virkelig god oplevelse, virkelig fedt at man ikke selv skal sørge for alle sin papir kommer igennem borger service osv. Også meget fedt at kunne blive hentet fra skole ift køretime.
Tusind tak til Tine. 😊

28 februari 2025

Bedste oplevelse hos Mo

Bedste oplevelse.
Mo er en fremragende kørelærer der giver dig en fantastisk oplevelse. Jeg har taget kørekortet hos Mo, og det har været den bedste oplevelse. Han er nærværende og er meget personlig, hvilket gør at man får en fantastisk. Mo er perfekt til at undervise og gøre turene sjove. Største anbefaling herfra.

4 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der er ikke en køreskole jeg hellere ville gå på.

Det har været et helt fantastisk forløb på Stenbæks Køreskoler (Hellerup). Min kørelærer, Moe, har været virkelig flink, det har altid været en god oplevelse til køre- og teori timer, han er super fleksibel og han har altid kunne finde køretimer udenfor min skoletid for at jeg kan undgå fravær. Samtidigt vil jeg gerne rose deres gennemsigtighed, jeg har aldrig haft følelsen af at de prøvede at hive flere penge ud af mig end nødvendigt ved at anbefale ekstra køretimer jeg ikke har haft brug for. Stor ros til Moe og resten af køreskolen.

4 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har taget trailer kørekort ved Emilio

Jeg har taget trailer kørekort ved Stenbæks køreskole hos Emilio. Og jeg har været så tilfreds med hele forløbet .
Jeg fik anbefalet køreskolen af en kammerat og vil til hver en tid anbefale stenbæks køreskole og Emilio til andre der skal tage et kørekort.

2 december 2024

The best in town....

The best in town..... YEEESSS finally bestod jeg efter at have forsøgt i 3 år på en anden køreskole. Jeg havde dårlig kemi med en anden kørelærer fra en anden køreskole og fik anbefalet den her køreskole af en patient.

Jeg anbefaler Moe han er pædagogisk (med en god portion balance - uden at nurse for meget), han er toldmodig og har respekt for processen, så jeg følte mig tryg. Inden jeg skiftede køreskole havde jeg altid angst for at køre, da jeg var bange for min tidligere kørelærer (Han var sød, men vores kemi matchede ikke i en læringsproces).

Jeg havde opgivet, men en engel hviskede i mine ører og jeg landede hos Moe, som udover ovenstående er en ret cool guy! jeg er så taknemlig.

15 oktober 2024

Bedste køreskole nogensinde

Bedste køreskole nogensinde! Forløbet var langt over mine forventninger både sjovt, hurtigt, overskueligt og mega hyggeligt! Kan stærkt anbefale Stenbæk køreskole (Birkerød) og især min kørelærer Youssef! Bestod begge prøver på første forsøg og det kan jeg rigeligt takke ham for. Hvis du skal tage kørekort, så gør det her!

4 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling af Youssef og Stenbæk Køreskoler.

Stenbæk Køreskoler, afdeling Birkerød, har været en ren fornøjelse – især kørelæreren og teoriunderviseren Youssef. Youssef har gjort oplevelsen med at tage kørekort tusind gange bedre. Han er en kørelærer med masser af ro, tryghed og tålmodighed. Han går op i sine elevers liv og tid og er fleksibel med køretimerne, hvilket gør det muligt at passe både skole og kørekort uden at få fravær. Han planlægger sin kalender efter eleverne, og det er en kæmpe service, som man hurtigt kan tage for givet. Derfor, hvis du skal tage dit kørekort, så gør det hos Youssef!
Desuden er Youssef utrolig engageret i at sikre, at man forstår både teori og praksis til fulde. Han tager sig tid til at forklare tingene grundigt og sørger for, at man føler sig helt klar og tryg, før man går til prøve. Jeg kan varmt anbefale Stenbæk Køreskoler og Youssef til alle, der vil have en god oplevelse med kørekortet.

13 november 2024

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole, besotd begge på første huk og det kan jeg kun takke kørelærer og teoriunderviser Youssef for, samt mine søde naboer Tine og malla. Tak for hjælpen og den gode oplevelse, kan kun anbefale!

13 november 2024

Anbefaling af Stenbæks Køreskole og Youssef Malla

Jeg kan varmt anbefale Youssef Malla og Stenbæks Køreskole! Hele vejen igennem har jeg følt mig tryg og godt vejledt. Youssef skaber et roligt og støttende miljø, hvor fejl ses som en del af læringen, og han forklarer alt på en enkel og forståelig måde. Hans tålmodighed og gode humør gør, at man virkelig glæder sig til hver lektion. Køreskolen har desuden været utroligt fleksibel med at finde køretider, der passer ind i min hverdag. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse!

5 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefaling, især til Youssef Malla!

Jeg har netop taget kørekort hos Stenbæk. De var så fleksible at det var muligt for mig at tage min teori i Hellerup, og køre i Birkerød. Jeg har haft et fantastisk forløb og bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Derudover vil jeg virkelig anbefale Youssef Malla som kørelærer! Han var tålmodig, lærerig og skabte samtidigt et trygt og sjovt rum i bilen. Jeg fik lagt alle mine kørertimer efter mit skoleskema, så fik ikke et eneste fraværsmodul. Kunne slet ikke have haft en bedre lærer. KÆMPE ANBEFALING HERFRA!

7 november 2024

Kompetent og serviceminded

Jeg har netop taget erhvervskort til stor trailer hos Emilio som er ejer af Stenbæks Køreskoler i Nordsjælland. En helt sublim oplevelse. Emilio er serviceminded og en dygtig lærermester. Effektivt forløb og 100% styr på alting. Jeg fik Emilio anbefalet af en god ven og vil selv fremover anbefale alle som ønsker en ordentlig og kompetent behandling at tage fat i Stenbæks Køreskoler og Emilio. Stor tak og stor ros og de bedste anbefalinger herfra!

22 oktober 2024

Enestående coaching .....!

Jeg måtte jo for et par år tilbage desværre ud i en kørekorts generhvervelse. Blev anbefalet Stenbæks og hverken Tine eller Emilio skuffede. Kom fint igennem.
Havde brug for at tage B/E kørekort og valget var nemt, Tine og Emilio igen. Emilio's coaching er enestående og kan kun anbefales.
Min 17 årige søn skal igang med B-Kørekort... gæt hvor?!

22 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg synes Emilio er en fantastisk…

Jeg synes Emilio er en fantastisk lærer. Jeg tog trailerkort hos ham og han fik hjulpet mig igennem det hurtigt og nemt. Kan klart anbefale til andre der skal tage alle typer kørekort!

21 augusti 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.