Havde en super god oplevelse igennem hele forløbet. Youssef har været den bedste kørelærer, som både har lært mig at køre bil, og også været rigtig venlig undervejs i forløbet. Noget jeg også synes v... Se mer
Det här tycker kunderna
Rigtig god oplevelse at tage kørekort hos stenbæks køreskole i Birkerød. Jeg havde Youssef i både teori og selve den praksise køredel. Han er rigtig snaksaglig og velkommen, og det var trykt at tage k... Se mer
Jeg havde Youssef, som både kørerlærer og teorilærer hele vejen igennem mit forløb. Youssef er mega sød og gav alt sin viden, støtte og erfaring til mig, for at forberede mig bedst muligt til de... Se mer
Bedste køreskole nogensinde! Forløbet var langt over mine forventninger både sjovt, hurtigt, overskueligt og mega hyggeligt! Kan stærkt anbefale Stenbæk køreskole (Birkerød) og især min kørelærer Yous... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Stenbæks Køreskoler er et kørekort ikke bare at kørekort. Vi ved hvor vigtigt det er at være tryg ved sin kørelærer, og vi sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse. Vi har afdelinger i: Birkerød, Hellerup, og Espergærde.
Kontaktuppgifter
Rebekkavej 24, 2900, Hellerup, Danmark
- info@stenbaekskoereskoler.dk
- stenbaekskoereskoler.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastik forløb
Fantastik forløb
Fuldkommen smertefrit. Køretimer der ikke ligger oveni i skole tider, kompetente og tålmodige kørelærer som virklig går op i at man består. Jeg bestod både teori og prøven første gang takket være Mo. Det er var en ren fornøjelse
mega god køreskole
klar anbefaling - virkelig god køreskole med søde og dygtige kørelærere, der skabte en tryg stemning og gav en positiv oplevelse!
Rigtigt godt forløb.
Rigtigt godt forløb.
Har været urolig glad for min kørelærer!
Virkelig god køreskole!
Jeg skiftede til stenbæks køreskole i Birkerød efter at have dumpet min første køreprøve på grund af mangelfuld undervisning hos min tidligere køreskole. Youssef var utrolig sød, tålmodig og professionel, og han gav mig den undervisning og selvtillid, jeg manglede. Jeg havde helt sikkert ikke bestået uden hans hjælp. Kan varmt anbefales!
Virkelig tillidsfuld og effektiv forløb
Best instructor in Northern Sealand
Kind, qualified, and result oriented instructor. Passed first time.
Genialt sted at tage sit kørekort
Genialt sted at tage sit kørekort, Youssef er den bedste kørelærer derude, gør jer selv en tjeneste og benyt jer af Stenbæks køreskoler. Det er nemt, hurtigt og i gode rammer, kan meget varmt anbefales! 5 stjerner herfra!
Meget tilfreds med forløbet
Jeg tog kørekort hos Youssef i afdelingen i Espergærde og det var en virkelig god oplevelse. Det var et lærerigt forløb der medførte at jeg bestod begge mine prøver i første forsøg. Herudover er Youssef en ekstrem rar, pædagogisk og sjov kørelære der gjorde både teori undervisningen og kørsels timerne hyggelige og trygge. Forløbet gik dejligt hurtigt og var ekstremt fleksibelt så jeg slet ikke fik noget fravær fra gymnasiet. Jeg kan kun anbefale Stenbæks køreskole.
Super god køreskole👍🏻 jeg fik 0% fravær…
Super god køreskole👍🏻 jeg fik 0% fravær hele vejen igennem og jeg har haft det rigtig godt :)
Verdens bedste mand rigtig god…
Verdens bedste mand rigtig god oplevelse stor anbefaling her fra
God oplevelse! -Espergærde afdeling
Jeg har taget kørekort i Espergærde afdelingen og haft Youssef som kørelærer! Hele forløbet har været trygt, sjovt og lærerigt, hvor jeg har glædet mig til både teoritimer og kørsel! Hans gode og dygtige arbejde resulterede i jeg bestod både teori- og praktisk prøve i første forsøg! Jeg vil helt klart anbefale køreskolen til alle dem der gerne vil tage et kørekort i trygt og godt selvskab 😊
Jeg havde Youssef i Espergærde…
Jeg havde Youssef i Espergærde afdelingen og det har været den bedste oplevelse at tage kørerkort hos ham. Man har set frem til teori timerne fordi de var sjove og lærerige. Hans arbejde har resulteret i at jeg bestod både teori og praktiskprøve i første forsøg. Kan klart anbefales!
Jeg har haft youssef som kørelære i…
Jeg har haft youssef som kørelære i Espergærde afdelingen. Jeg har været meget tilfreds og følt mig tryg igennem hele forløbet. Youssef har formået at gøre undervisningen sjov og let forståelig. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, det kunne jeg ikke have gjordt unden youssef. Jeg har hver uge set frem til teori og kørsel med youssef.
Jeg havde Youssef i espergærde og jeg…
Jeg havde Youssef i espergærde og jeg kunne ikke have haft en bedre kørelærer han var professionel, sjov og forstående og endte med at bestå alt i første hug med minimale fejl. Til alle der skal tage kørekort kunne jeg ikke anbefale en bedre skole end hos Youssef
Den allerbedste køreskole!!
Den allerbedste køreskole!!
Jeg kan klart anbefale Stenbæks Køreskole (Espergærde).
Jeg har haft den bedste oplevelse med den bedste lærer – selvfølgelig Youssef Malla! Han er en forstående og lærerig lærer, som har været der for mig igennem hele forløbet.
Teoriundervisningen har været både lærerig og hyggelig at deltage i, og køretimerne har uden tvivl været de bedste oplevelser – fyldt med masser af læring og forståelse, men også sjove og hyggelige samtaler!!!
Kan klart anbefales
Jeg har taget både trailerkørekort og mc-kørekort her, og det har været en super god oplevelse. Hurtig, løsningsorienteret og professionel hjælp – det har virkelig været en fornøjelse hele vejen. Kan klart anbefales!
Mega god køreskole!
Mega god køreskole! Jeg havde den bedste oplevelse med Youssef Malla som er super sød, tålmodig og gør undervisningen både lærerig og sjov. De er meget fleksible med tiderne, hvilket gøre det nemt at passe ind i sin hverdag. Kan 100% anbefales.
Super søde og professionelle
Super søde og professionelle. Emilio og Tine er super dygtige. Det var alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor man føler sig godt klædt på til både teori undervisning og kørsel ude på vejene. Bestod selvfølgelig begge prøver første gang takket være Stenbæk Køreskole. Kan helt klart anbefales 👍👍
Hilsen Ilker
Bedste køreskole
Bedste køreskole, jeg bestod både teoriprøven og køreprøven på første forsøg. Jeg anbefaler 100% Youssef, han er tålmodig, venlig og man kan altid spøger om alt lige meget om det dumme spøgersmål eller ej der bliver svaret med venlighed.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.