Efter at have læst anmeldelserne kan jeg se hvad der gik galt med min behandling hos Star Shape. På grund af nogle aflysninger ( fra Star Shape ) og overbelastning af bookings blev mit forløb... Se mer
Star Shape
Det här tycker kunderna
Har lige været i gennem 10 fantastiske behandlinger og tabt i alt 3,6 kg samt i alt 30 cm. Oveni købet de sødeste personaler - der hele tiden var der - når man havde behov for det, virkelig s... Se mer
Starshapes TII behandling er bare lige mig. Skøn velvære i rolige omgivelser, med afslappende musik. Personalet er altid søde og smilende, og når du går derfra har du en total fed følelse i kropp... Se mer
Meget venligt behandlet af meget søde unge piger. De burde dog have været professionelle nok til fra starten at sige, at jeg skulle vælge en anden slags behandling - opstrammende - i stedet for slan... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Nørrebrogade 20 - 1 sal., 2200, København N., Danmark
- info@starshape.dk
- starshape.dk
Andra tittade också på
En månelanding af velvære
De 10 gange jeg havde købt gik alt alt for hurtigt! Jeg vil have mere! Jeg var faktisk skeptisk til at starte med, og synes også det var lidt fjollet, at blive pakket ind i folie-lignende velcrolukkede liggeunderlag. Men det var kun indtil behandlingen blev sat igang. Efterhånden som varmen bredte sig, og trykkene intensiveredes, slappede min krop helt af, overgav sig og tog imod. Jeg ved faktisk ikke hvor meget jeg har tabt, men det blev også sekundært, efterhånden som det gik op for mig, hvilken positiv effekt behandlingen havde på min stress. Jeg lider af kronisk stress, og behandlingerne, der mig bekendt ikke er videnskabeligt dokumenteret til at virke på stress, viste sig, at modvirke min stress. Det er vel det man kan kalde en heldig side-effekt. Pigerne på klinikken skal have stor stor ros, for deres sødme og deres ekspertise. De skaber tryghed!
Starshape
Jeg har hørt fra min veninde, at behandlingen hos Starshape er rigtigt effektivt, så kom jeg. Nu har jeg prøvet behandlinger for 5 gange både TEI-I og TEI-II. Jeg ved faktisk ikke hvor meget tabte jeg, men jeg køber nyt tøj med mindre strøelse fra L til M. Jeg er meget tilfreds med det, og jeg elsker TEI-II, fordi jeg kan helt slappe af ( nogle gang tog jeg en lille lur). Personaler der er rigtig hjælpsomme og så søde. Jeg føler mig så behandleligt hver gang, når jeg er hos dem. Jeg har anbefalet til andre veninder som har lyst til at tabe sig, og nogle af dem sagde at de ville tænke på det!
Super effektiv
-Masser af ros...
Jeg købte 10 behandlinger til T-ll behandlinger igennem Sweetdeal på nettet, og har ikke fortrudt 1 sekund. Jeg startede 10 januar 2013 og samme dag købte jeg et 10 turs kort til Tei-l, da de stadig havde det til en go pris og somtidig vidste jeg af erfaring, at det er et system som har hjulpet mig før. (tabte 5 kg og 35 cm fordelt på hele kroppen sidste vinter (på 20 behandlinger) Er nu i gang med de sidste behandlinger på begge maskinger, og har købt mig et 10-turs kort mere til TEI-l. Det er simpelhel en fornøjelse at kommer hos de dejlige piger hos Starshape, de er hjælpsomme og så har de nogle maskiner der bare virker. Har tabt mig både i kg og cm (har ikke tjekket hvor meget) det er bare så skønt at kunne passe sit tøj igen, og samtidig har jeg fået en meget fastere og pænere hud. Jeg har fået en bonus -eller jeg skulle måske nok hellere skrive flere bonus'er, for har i lang tid døjet med en dårlig ryg, lænde smerter og skadet knæ...men efter disse behandlinger som jeg har haft indtil nu, så går det meget bedre og spiser knap så mange smertestillinde piller som jeg gjorde inden jeg startede hos Starshape. Alt i alt en dejlig oplevelse, og vil klart anbefale både TEI-l og T-ll til dem som gerne vil smide nogle kg/cm, men også til dem som lider af diverse smerter i kroppen.
-og en lille smule ris..
En klokke eller lign i stedet for at ligge og råbe efter "hjælp"
Lidt større håndklæder specielt til TEI-l
Ny musik (det samme som spilles hele tiden)
StarShape
Det er fantastisk godt og dejligt. Det bedste er helt klart servicen der er FANTASTISK god service nogle rigtig flinke og søde piger. Det er i hvetfald en af tingene til man har lyst til at komme tilbage. Altså det med behandlingen den er rigtig behagelig men jeg føler ik det har hjulpet så meget som forventet altså med fedt tab, det har hjulpet lidt med ryggen har lidt undt i ryggen, men det har jeg ik mere og det er efter de her ture jeg har været til her i StarShape. Men det var ik min anbefaling eller intention som jeg kom med første gang jeg trådte ind i StarShape på Nørrebro. Jeg kom for at tabe mig med lykkedes ik indtil videre jeg mangler stadig 4 ture. Men det betyder meget fra krop til krop så jer der ude der se og læser det her så er det ik fordi de lyver med at man kan tabe sig men det handler om ens fordøjelselssystem. F.eks. min moster har tabt sig en del på grund af behandlingerne.
Søde piger og en rigtig fin klinik.
Når man træder ind af døren første gang fornemmer man den stille og rolige atmosfære der er hos star shape. Det er en lækker og indbydende klinik, med fri benyttelse af frugt og vand.
Det er nogle utrolig søde piger der er på klinikken, de er gode til at anbefale hvad man gør bedst i forbindelse med deres behandlinger.
De anbefaler selvfølgelig at man træner ved siden af sine behandlinger og det synes jeg er en god ide, for er sikker på man får mere ud af det.
Jeg er endnu ikke færdig med mine behandlinger endnu, så ved ikke hvor meget det har påvirket min krop med hensyn til måle, men kan helt klart mærke en forskel når bukserne skal lukkes ;-)..
Kan i hvert fald anbefales
nyopereret, hvad så med min træning, ja TEI beh. er løsningen......
Efter en operation, hvor jeg ikke har måtte dyrke min dans og motion så hårdt som jeg plejer, valgte jeg at bruge Starshape TEI behandlinger. Har brugt både TEI I og T-II.
TEI I er min favorit, idet jeg har det som om jeg har trænet, får ømme muskler og kan mærke på tøjet at der forsvinder cm. Det er rigtig fedt man selv kan skrue op og ned får intensiteten i TEI I, for nogen dage kan man bare klare mere end andre. Samtidig er pigerne i klinikken altid super søde og hjælpsomme. Kan kun varmt anbefale TEI behandlinger.
Pas på du ikke falder i søvn mens du "dyrker motion" :)
Jeg underviser i kost ketolysekuren ved Livrem og ved hvor meget motion betyder i forhold til vægttab. Faktisk betyder det mest når du HAR tabt dig. Jeg har tabt 30 kg inden jeg begyndte hos Starshape.Jeg spiser sundt og motionerer - men motionerer ikke så meget som jeg ville ønske. Derfor er behandlingen hos Starshape rigtig god. Det giver mig den kombination som jeg ønsker. Jeg kan mærke at min krop ændrer sig i form og og jeg føler mig stærkere. Det er ikke alle mennesker der kan motionere således, at man forbrænder fedt, måske pga fysiske begrænsinger. Her er det også perfekt at starshape findes!
Jeg har oplevet at behandlingen også havde indvirkning på en skade i knæet som gik over langt hurtigere end forventet og på spændingshovedpine.
Jeg føler mig altid godt modtaget hos Starshape og kvinderne der arbejder der optræder altid meget imødekommende og hjælpsomme!
Hvis jeg kunne savne noget var det en form for kaldeanlæg. Det kunne være at fortrække frem for at kalde hvis man mangler noget. OG nå ja.. noget nyt musik engang i mellem. Har godt nok hørt den samme CD et par gange. ;)
Vil varmt anbefale Starshape til mennesker der skal tabe sig/vedligeholde vægttab (selvfølgelig i kombination med kostomlægning), mennesker der har kroniske smerter´, mennesker der ikke kan dyrke motion og mennekser der bare vil have øget velvære! ! !
Jeg anvender begge typer Thi behandilnger og har gjort dette gennem 6 måneder.
"Smerte" og nydelse!!!
Tai programerne hos Star er en unik mulighed for at arbejde med sin krop uden oceanér af timer i et fittness center. Er tiden knap, og man ønsker en krop i form, kan man med fordel lægge sig til rette på en tai briks. Resultatet er individuelt - men er man dedikeret og lever sundt - måske på ketolysekur (livrem.dk) - kan resultatet være helt ekstremt godt. Tai 1 er en smule smertefuld ,men ikke mere, end at man kan leve med det - særligt med målet for øje!! - og så kan man læse eller maile samtidig. Tai II er ren nydelse - en powernap, mens man "træner" - det er sgu da fedt!
Personalet er meget engageret og søde og "kigger forbi" undervejs (rigtig godt). Men nogle gange sover man, og så er det ufedt at blive vækket! - så tag lige temperaturen!!!
Rummene mangler et ur, og en klokke så man kan ringe på personalet - lige nu ligger man og råber "hallo", og tænker, er der mon nogen andre end sidemanden, der hører mig??? Og så tager de iøvrigt aldrig telefonen, når man prøver at ringe.
Små justeringer, der IKKE skal afholde dig fra at prøve DET - jeg er sikker på at de arbejder på sagen!!!
C. Langhoff - i gang med kort nr. 5 ( men jeg "lever" også livet:-):-):-)
Bag facaden, op af trapperne ....her er godt!
Jeg syns det var lidt pinligt, at jeg ville benytte en maskine til at få gang i min fedtforbrænding. Men jeg får lyst til at træne ved siden af også. Så det er god kickstart.. Og så er det faktisk både behageligt og lidt sjov at ligge i de puder og blive "masseret".
Jeg mærker helt klart at min krop bliver fastere og det er jo inspirerende!
En anden god ting er at de unge piger deroppe er meget meget søde OG smukke. smil!
Lugten kan godt være lidt for meget en gangimellem. Men der er pænt og rent og fine malerier på vægene og udmærket musik i højtalerne
Dejlig selvforkælelse som får stresset væk
I starten var det mening at jeg skal til de 10 behandlinger til Tei-II, som jeg købt på via Dagens bedste.dk.
Men efter den god service af de søde piger og de professionelle råd man har fået så blev jeg tilfredst til at kombinere Tei-II med Tei-I for at opnå de bedste resultater.
Fedt forbrænding og opstramning er en komplet behandling til kroppen, som jeg vil varmt anbefale.
For at være ærlig, i starten var jeg i tvivel om jeg vil få gode resultat efter at jeg har forgæves prøvet alt mulig kure, slankepiller, motion og meget mere. Men allerede fra 1. behandling kunne man mærke forskel.
Efter den 1. behandling har jeg anbefalet Tei behandlinger til min mor og søster, så kan de dele den perfekte oplevelse med mig .
For at sikre bedre virkning, skal man jo spise sundt, rigelig med frugt, grøntsager og ikke mindst vand.
Man kan heller ikke spise andet end sund efter behandling, da man føler sig lettet når man forlader stedet.
Jeg kunne lide duften når man træder ind i klinikken, den afslappende musik, den dejlige indretning og ikke mindst valg af farve. Da farver spiller en utrolig vigtig rolle i vores travle hverdag og de påvirker dermed vores følelser og humør på en måde.
Kort sagt, jeg føler mig afslappet, forkælet og er i gode hænder.
Bedste hilsner
Maryam
God service og afslappende effektiv behandling.
Jeg købte 10 gange til Tei-II maskinen via et tilbud på "Dagensbedste.dk"-
Jeg startede med at have et mål der hed fedtforbrænding, men resultatet blev hurtigt andet.
Servicen hos Starshape er helt i top, pigerne er virkelig søde og rare, og er gode til at vejlede og give fif til behandlingerne og efterbehandling. Jeg startede ud med en af pigerne Sames som gav god vejledning.
Jeg startede med at blive målt og vejet og havde egentlig ikke sat de store forventninger op, da man altid er lidt skeptisk når det er første gang man prøver sådan form for behandling.
Men bare efter 5 gange kunne jeg mærke en forskel, trods det var fedtforbrænding jeg gik efter kunne jeg se at appelsinhud på lårene blev formindsket, huden blev blødere. Jeg blev målt igen efter 10 gang og havde tabt halvandet kg. og tabt mig i cm rundt omkring, jeg havde tænkt over min kost i perioden for behandlingen og tror det er fornuftigt at lytte til deres råd om at træne lidt samtidigt med behandlingerne, for jeg tror resultatet ville blive fordoblet.
Jeg vil helt sikkert prøve behandlingerne igen, denne gang vil det være Tei I for nu skal det jeg har forbrændt strammes op.
Vil anbefale behandlingen videre.
Mvh. Gabriela Uweis
Starshape - kanon service!! og TEI behandlingerne var et ægte mirakel for ryggen!
jeg hedder Regitze Birketoft - og jeg vil gerne fortælle hvordan det har været at få TEI behandlinger hos Starshape og den kæmpe forskel det har gjort for mig.
Jeg har ufattelig dårlig ryg - og hver dag var medicineringen mellem 20 og 30 mg morfin + 800-1200 mg ibuprofen for at klare mig igennem
Jeg købte 10 TEI-2 behandlinger og 10 TEI 1 behandlinger i oktober 2012 og vil gerne fortælle hvad det har gjort for mig!! - jeg førte dagbog under forløbet og her er et par uddrag!
Inden jeg startede:
- jeg kunne ikke vende mig i min seng om morgenen uden at jeg med armene skal gribe fat i dynen og trække mig rundt...
- jeg kunne ikke sætte mig op i sengen uden at skulle rulle min krop rundt på siden
- jeg kunne ikke sidde oprejst på en stol uden problemer...
- jeg kunne ikke gå mere end 1 km hvis jeg var fuldt medicineret og 100% smertedækket
Efter 3 behandlinger TEI-1/TEI-2 kunne jeg vende mig i sengen - uden at snyde med armene - jeg turde næsten ikke tro på det - efter så mange år og så mange ting der var prøvet.
Efter 5 behandlinger TEI-1/TEI-2
- 1 uge siden jeg havde vendt mig i sengen uden at snyde med hænderne...
- jeg havde ikke spist morfin i 4 dage og jeg havde kun brugt det halve ibuprofen af hvad jeg plejede
- jeg sov FANTASTISK!!!
Efter 7 behandlinger noterede jeg følgende:
- Ingen morfin i 14 dage
- Ingen Ibuprofen/pamol i 2 dage
- Hele Mortens aftens middag (3 ænder og al tilbehør) blev lavet HELT uden brug af smertestillende
- Jeg har for første gang i 5 år gået en tur på over 3 km
- Jeg kunne lave en mavebøjning.... wow!!! jeg kunne!!!!
Efter 11 behandlinger noterede jeg følgende:
- jeg er fuldstændig medicinfri på 3 uge - for første gang siden teenageårene
- jeg sover igennem om natten
- Jeg kan gå ture
- Jeg har skovlet sne for første gang
- Jeg har STØVSUGET *juble*
her 3 md senere er jeg stadig 100% medicin-fri og nyder min nye frihed til at bevæge mig!!
Alt det har starshape og deres Tei-behandlinger gjort muligt.... og der er faktisk røget nogle cm i processen!!!
Jeg vil anbefale ALLE med rygsmerter at tage disse behandlinger - de er alt det vi går og håber på! Det har været en fantastisk oplevelse!!
Pigerne på klinikken er SÅ søde og hjælpsomme og altid venlige og smilende og det er fine lokaler og et sted man hurtigt bliver glad for at tage hen!
Det er helt sikkert et sted jeg vil anbefale alle at bruge og TEI-behandlinger er det bedste man kan gøre for sig selv hvis man har dårlig ryg!!
MVH
Regitze Birketoft
Afslappende og fedtforbrændende :-)
Hejsa,
Sad en dag og så en mail fra ”Dagens Bedste” tilbud – ”Slankebehandling hos StarShape” .. og tænkte .. ”Det må jeg prøve”.
Så jeg møder op hos StarShape – indbydende lokaler, rigtig god betjening - og startede op på min behandling på 10 stk. fedtforbrænding slankebehandlinger.
Mine forudsætninger for købet var ikke som sådan, at jeg havde et mål for behandlingerne, men generelt bare at få noget hjælp til at de ekstra 5 kilo måske kunne forsvinde. Allerede efter et par gange kunne man fornemme at bukserne ikke strammede så meget
Min behandling er ikke helt færdig nu – så resultatet er ikke bekræftet .. men om ikke andet, så er det jo fantastisk at ligge og få varme i 45 min. med lukkede øjne og tænke store tanker i en ellers stresset hverdag!
Kun roser fra mig!
Hilsen Pernille Rønne
Garanti for gode resultater!
Efter at have været i behandling hos Starshape med T-II, har jeg tabt 17 cm i efter kun 10 behandlinger.
Jeg har altid døjet med smerter i ryggen og jeg synes klart jeg kan mærke en forbedring. Bl.a. plejer jeg at vågne med kramper i rygmusklerne om natten, og det gør jeg ikke når jeg har være i behandling.
Ekstra bonus er, at det er en meget behagelig behandling og man får slappet af, mens man gør noget godt for sig selv.
Servicen er i top, når man er hos Starshape. Pigerne der er altid virkelig hjælpsomme!
Kan varmt anbefales!
God behandling :-)
Jeg er efterhånden blevet en stamkunde og er meget glad for at komme til T-II hos Starhape og faktisk endnu mere glad nu efter at også Tei-behandlingen er flyttet fra Starbeauty, så det hele nu er samlet samme sted.
Jeg havde til en start købt mine behandlinger over nettet, men jeg køber nu mine behandlinger hos de flinke piger hos Starshape.
Jeg begyndte med T-II (fedtforbrænding) og blev anbefalet af pigerne at skifte til en kombination af T-II og Tei fordi det burde give et godt resultat. Det har det også gjort for mig og jeg er glad for mine resultater af behandlingerne.
Jeg kan varmt anbefale Starshape. Man bliver altid mødt at nogle flinke medarbejdere, der er søde til at hjælpe, hvis man har nogle spørgsmål omkring behandlingen. Selv om man skulle være uheldig og komme lidt for sent, eller der opstår et problem under behandlingen, så er de altid tålmodige og finder en løsning.
Marianne
OK behandling
Har tabt mig Ca 2 Kg på denne behandling, dog er der røget nogle cm af, så kan godt anbefales hvis man vil stramme lidt op eller bare lige fjerne nogle af de sidste kg der er irriterende.
ps. det har ihvertfald hjulpet meget på nogle smerter jeg havde i min ryg, så det jo bare en bonus.
Tusinde tak!
Star shapes behandlinger har gjort mirakler for mine rygsmerter. Jeg er så glad for at jeg valgte at prøve dem. Jeg havde i lang tid haft så store smerter i ryggen og efter at jeg er begyndt at få behandlinger hos Star Shape, fungerer min hverdag så meget bedre!
De får min varmeste anbefalinger!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.