Star Shape

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Efter at have læst anmeldelserne kan jeg se hvad der gik galt med min behandling hos Star Shape. På grund af nogle aflysninger ( fra Star Shape ) og overbelastning af bookings blev mit forløb... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige været i gennem 10 fantastiske behandlinger og tabt i alt 3,6 kg samt i alt 30 cm. Oveni købet de sødeste personaler - der hele tiden var der - når man havde behov for det, virkelig s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Starshapes TII behandling er bare lige mig. Skøn velvære i rolige omgivelser, med afslappende musik. Personalet er altid søde og smilende, og når du går derfra har du en total fed følelse i kropp... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Meget venligt behandlet af meget søde unge piger. De burde dog have været professionelle nok til fra starten at sige, at jeg skulle vælge en anden slags behandling - opstrammende - i stedet for slan... Se mer

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for jeres hjælp - Miraklet hedder T-II maskine!

Jeg takker Star Shape så meget for deres hjælp med at kickstarte mit effektive vægttab. Jeg fik dem anbefalet af en veninde og tænkte at jeg slår til. Det er en af de bedste beslutninger jeg har lavet længe.

Efter 2 x 10 behandlinger med deres T-II maskine, lykkedes det mig at tabe ialt 7,6 kilo og min hud blev også strammet op.

Jeg siger bare tusinde tak for jeres hjælp, det er er en fornøjelse at lære jer at kende og at i altid smiler.

Love
Louise

31 juli 2013

imponerende resultat

Jeg har nu taget både t-II og tei jeg har virkelig været imponeret over resultatet, har fået positiv respons både fra familie, venner og kollegaer. T-II var den mest behagelige, man døsede helt hen når man lå der, hvor imod tei var det svært bare at ligge og slappe af, men det var meget effektiv.
Personalet var virkelig søde og hjælpsomme, Hinna som stod for flere af mine behandlinger, fortalte hvad jeg skulle forvente, kom engang imellem for at høre om det var som det skulle være, det var de andre også rigtig gode til. Det er helt sikkert et sted jeg vil benytte igen.

18 juli 2013

Tak tak tak:-)

Tak til Star Shape for mit vægttab. Jeg må indrømme, at jeg i starten var meget skeptisk MEN jeg indrømmer at jeg er blevet af en anden opfattelse i dag. Deres service og deres vejledning er superb og virkelig god.

Jeg giver hermed Star Shape min højest anbefaling!
Tak tak rak :-)

12 juni 2013
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for en dejlig oplevelse!

Star Shape har hjulpet mig igang med at kickstarte mit vægttab meget effektivt og grundigt.

Deres piger er enorme søde og meget dygtige. De vejledte mig hele vejen og min konklusion er, at de er troværdige og dygtige mennesker. Stedtet har meget travlt og man ser tydeligt, at folk er glade for at komme der. Det er dejligt med frisk frugt og kildevand gratis til kunderne.

Min varmeste anbefalinger til Star Shape
Jytte

11 juni 2013

Wauw et super sted

Efter at have set de gode resultater min gode veninde havde opnået, købte jeg 8 Lipo laser behandlinger, da jeg var igang med at tabe mig. De unge piger på klinikken var utrolig venlige og servicemindet.... man bliver budt velkommet til et flot og behageligt indrettet venteværelse med frugter og vand på bordet til frit afbenyttelse. Jeg blev grundigt vejet og målt inden behandling, så jeg kunne se forskellen efter sidste behandling. En overraskende og behagelig oplevelse, da man jo er på usikker grund. Allerede efter 5 behandlinger, kunne jeg mærke at mine bukser ikke var helt så stramme som inden starten.
Dette motiverede mig meget og jeg fulgte deres råd, med at man selv skulle være meget aktiv, hvilke jeg så gjorde. Ialt gik jeg 4,2 kg ned og er super motiveret til at fortsætte mit vægttab.

Jeg kan hermed kraftigt anbefalde det hvis man vil have et skub i den rigtige retning til at tabe sig.
Julie Møller

11 juni 2013

Effektiv Lipo laser

Mit forløb med Lipo Laser hos Star Shape har været en stor fornøjelse.

Jeg har i alt købt 2 x 8 behandlinger hos dem og kan sige, at jeg er kraftigt overrasket over resultatet med min krop. Jeg har konstant været meget fysisk aktiv som de anbefalede mig og jeg fortryder ikke et eneste øre jeg har brugt hos dem.

De ansatte er ualmindelig dygtige og meget service minded. Dette betyder meget for en person som mig, da jeg jo har købt ydelser hos dem. Stedet er også rent og velduftende. Der ligger frisk frugt og man bliver altid budt på kildevand.

Efter at havde set mit resultat, har 2 andre af mine veninder også startet og de er også glad for deres valg.

Det er helt sikkert et sted værd at besøge, hvis man skal tabe sig seriøst.

17 maj 2013
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

DONT DO IT !!!!!!

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Starshape med Lipo Laser og Tei II med henholdsvis 8 og 10 behandlinger.

Jeg havde set et tilbud om 10 Tei II behandlinger for kr. 1.499 som lovede guld og grønne skove. Ved første behandling blev jeg anbefalet at købe 8 Lipo Laser-behandlinger, da det ikke var sikkert - ifølge en af medarbejderne - at jeg ville kunne se resultater, hvis jeg nøjedes med Tei II behandlingerne!

Da mit mål var et vægttab, fulgte jeg deres anbefaling og investerede yderligere kr. 2.000 i de 8 Lipo Laser-behandlinger.

Ud over de anbefalede indkøb, har jeg har i øvrigt fulgt alle deres anbefalinger, herunder:
- fået 2 behandlinger pr. uge,
- drukket 2-3 liter vand hver dag,
- ikke spist en time inden og efter behandling,
- undgået mest muligt kulhydrater optil 24 timer før hver behandling og efter hver
behandling samt
- sørget for at være fysisk aktiv efter hver behandling med Lipo Laser, idet jeg – som anbefalet , har fået Tei II behandling (som, jf. vejledning ”erstatter yderst effektiv den fysiske aktivitet, som vil være godt for at opnå bedste resultater”). Derudover har jeg – på ikke behandlingsdage – motioneret moderat (cykelture/løb/gåture).

Mine fokusområder ved alle 8 Lipo Laser behandlinger var lår (inder- og yder) samt hofter. Jeg blev målt og vejet ved 1. behandling og ved min sidste behandling i lørdags.

Ved sidste vejning og måling måtte jeg chokeret konstatere, at mine behandlinger INGEN resultater har givet – TVÆRTIMOD! Det eneste sted jeg er blevet lettere er i min pengepung.

Det er lykkedes mig at ofre kr. 3.500 på at stige i fedtprocent og øge mine mål omkring fokusområderne – sandt at sige et rent mareridt. Den øgning kunne være klaret med en tur hos bageren – hvilket havde været MEGET billigere og MEGET mindre tidskrævende.

Jeg sidder nu tilbage med et stort indhug på min konto og med en meget klar følelse af, at være blevet ført bag lyset og – ja – snydt er vel alt i alt det mest rammede udtryk.

Jeg har skrevet til Starshape flere gange, har fået et svar tilbage, hvor jeg blev lovet svar den 1. maj 2013, da det var samme dag, som lederen var kommet tilbage fra barsel. Efter flere rykkere har jeg stadig INTET hørt.

Jeg har forsøgt at være imødekommende og få en forklaring, men de er stille som graven - men ok de har jo også fået deres penge!

Min anbefaling: Gør det ikke - de er søde og smilende, men der stopper effekten også.

Hmmmm ja - så kom der endelig svar (jf. nedenfor) - dog i en noget revideret og pænere udgave end den mail jeg fik. Trods min opfordring har de valgt ikke at korrigere deres fejlangivelse af mit BMI. Jeg er 170 cm. høj og vejer 83 kg. - så med den rette beregning (som de jo burde være eksperter i) - ser resultatet noget anderledes ud og vist ikke så grelt at jeg ligefrem behøver lægehjælp - trods alt....

Jeg kan naturligvis fortsat på ingen måde anbefale Starshape og til jer, der ønsker at prøve lykken, vil jeg da håbe det virker. Hvis ikke, ja så kan I jo klage, hvis I da ellers har lyst til at få udbasuneret jeres vægt og "påståede manglende rygrad" på nettet....

16 maj 2013
Logotyp för Star Shape

Svar från Star Shape

Hej Pernille,

Vi takker for din anmeldelse, men derefter er vi desværre ikke enige i din beskrivelse af forløbet omkring dit besøg hos os!

Lad os slå en ting meget fast: Lige meget hvad, så kan vores maskiner ikke øge noget af din vægt eller fedt procent - men kun gøre det mindre.

Hvis din målinger viser, at der er forøgelse flere steder på din krop, så kan det umuligt skyldes vores del, men at du selv ikke har overholdt en sund livsstil.

Det kan være at du mener noget andet, men det har du fuld ret til og hertil har vi ingen kommentar.

Du kommer med meget alvorlige anklager om snyd og bedrag, der ikke er fair!
Ingen har snydt dig og vi tror mere at det drejer sig om skuffelse over din egen indsats og at vi nu, meget beklagelig, skal bøde for denne.

Enhver der læser din anmeldselse, vil 100% tænke, at hvordan kunne hun havde taget på og bliver tungere og større i sine mål efter disse behandlinger?

Fordi det er meget klart, at vi ikke vil kunne øge dine mål eller vægt, da dette er komplet umligt. Kunne vi dette, ville alle vores kunder være underernæret mennesker, der ønsker at tage på og vi ville have en lang kø udenfor!

Allerede i din første mail, truer du os med ”at hagle jer ned på diverse internetsider m.v.”

Dine mails til os før denne anmeldelse præger meget kedeligt og ubehagelig præg af, skal vi kalde det "afpresninger" med følgende tekst: "”prompte slette min kedelige anmeldelse af jeres behandlingssted" og derefter ønkes en "løsning" = gratis behandlinger!

Som vi skrev tilbage til dig omkring disse mails, tager vi skarpt afstand fra denne type handlinger og vil aldrig lade os afpresse!
Disse typer trusler er ikke noget vi er bange for, fordi de viser blot folks værd som mennesker og hvad man gøre for at få andre til at føle sig presset.

Beklageligvis, er faktum, at du er meget overvægtig, da din højde er 160cm og din vægt tæt på 90 kg. Ifølge dette ligger din BMI på hele 35 = meget overvægt/fedme, dvs. at du kun ligger 5 BMI point fra det man kalder kraftig eller svær fedme og ligemeget hvad, ville du skulle gøre en meget stort indsats for at tabe dig, udover blot at tage behandlinger hos os. Vi vil derfor anbefale dig at søge hjælp hos din egen læge ibm. en kraftig ægtab, da det ikke er sundt med så stor en vægt.

Vi mener, at det kun er fair, at folk læser hvad vi har skrevet til dig og din vægt som svar på dine grove anklager/trusler, afpresning og at du føler dig ført bag lyset!

Pernille, vores fokus er slet ikke snyde folk eller bedrage dem!
Vores fokus er på at man behandler folk fair og dette prøver vi at gøre meget ihærdigt ved at give folk gode behandlinger og en service hvor de bliver glade.

Fordi vi netop ikke er bange for at skrive vores mening og tror meget stærkt på vores kunnen, er denne besvarelse lavet så grundigt som muligt.

Det er meget naturligt, at hvis man føler sig unfair behandlet, så prøver man vel at få en fair behandling, men dette sker nok desværre ikke her.

Mvh.
Star Shape

Velvære der virker

Starshapes TII behandling er bare lige mig.
Skøn velvære i rolige omgivelser, med afslappende musik.
Personalet er altid søde og smilende, og når du går derfra har du en total fed følelse i kroppen.
Varmen og trykket på din krop, er en skøn form for massage der kick starter dit vægttab.

13 maj 2013
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ikke en mirakelkur - men næsten

Det var med en del forbehold at jeg trådte ind ad døren hos Starshape. Tænkte lidt, at det virker sgu nok ikke, og hvad er det mon for et sted.. Når man vejer for meget som jeg gør, er det meget grænseoverskridende at skulle stå i undertøj foran fremmede mennesker.
MEN, jeg skal da lige love for at alle mine forbehold er blevet gjort til skamme - Big Time!!
Du kommer ind i receptionen, og bliver mødt af ALTID søde, venlige og smilende piger, der selvom de har travlt, altid har tid til dig, og svare på de spørgsmål du evt har. Det er hyggelige omgivelser, med blade vand og frisk frugt.
Jeg følte mig velkommen lige med det samme. Den første gang jeg var der, blev jeg mødt af Sam, som har været en rigtig rigtig god vejleder og støtte for mig i den tid jeg foreløbig har gået hos Starshape. Hun har gjort meget ud af ( og det gælder alle pigerne) at hjælpe mig med at optimere mit forløb og rådgive mig, så jeg får mest muligt ud af det.
Jeg havde startet med at købe et Tai2 forløb, men købte ret hurtigt derefter også Tai1 samt Lipolaser, for det går stærkere hvis man kombinerer flere behandlinger.
Den første gang blev jeg målt, vejet og fik målt fedtprocent.
Efter 10 behandlinger blev jeg målt og vejet igen. Kunne godt selv mærke på mit tøj at der var sket lidt, men var blevet 22,5 cm mindre på 4 uger!!
Det er for mig et helt klart bevis på at det virker.
Selve behandlingerne er helt smertefri, og især Tai2 behandlingerne giver velvære. Det er sååå dejligt at ligge det pakket ind, få varme og lufttryks massage. Det er rent luksus.
Men ud over behandlingerne er det jo selvfølgelig vigtigt, at man overvejer sin kost, samt træner ved siden af. Ellers kommer vægttab til at gå en del langsommere. Det handler om at man kombinerer det hele.
Jeg kan kun på det aller varmeste anbefale behandlingsforløb hos Starshape

2 maj 2013

Fantastisk følelse!

Jeg købte TE-ll behandling over sweetdeal.dk, i starten var jeg lidt skeptik over det her. Men efter jeg startede den 28 Januar på te-ll og med vejledning af en af medarbejderne, kombineret jeg det også med elektrode. Min startvægt var på 93,3kg og en måned efter var jeg kommet ned på 88,3kg, det var en dejlig fornemmelse. Men samtidig jeg kørte TE-ll og elektrode, fik jeg ændret kostplan og trænet svømning, fodbold og løbetræning, så jeg købte et nyt klippekort til behandling af TE-ll. Her efter den 30 April, godt tre måneder efter er jeg kommet igang, min vægt er på 79,5 kg, det er en FANTASTISK følelse. Det er ikke sidste gang jeg vil bruge dem, og en god service blandt medarbejdere. Det noget jeg vil anbefale til familie og venner.

God Dag til Jer Alle.

1 maj 2013

Super oplevelse

Det var en super god oplevelse og man følte sig rigtig afslappet efter den gode behandling. Medarbejderne orienter om alt hvad der sker og er utrolig venlige.

27 april 2013

Det virkede sgu!

Star Shapes behandling med Lipo 2 har hjulpet mig til min store overraskelse! Klinikken er super fedt indrettet og deres service er til 10 stjerner :-)

Jeg må virkelig sige, at det er første gang at jeg har tabt mig ved en behandling og jeg har prøvet meget forskelligt.

Star Shape tusinde tak for at kickstarte mit vægttab effektivt ....

Helena

26 april 2013
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Min hud er SÅ meget gladere nu!

Jeg købte en Oxi-Cavi behandling hos Star Beauty via Sweetdeal. Jeg var afsted midt i april 2013.
Jeg har ikke før fået en ansigtsbehandling, så jeg kan ikke rigtigt sammenligne med andre klinikkers service. Men det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg får lavet en behandling.
Venteværelset var stort og havde en god afslappet stemning med stille meditationsmusik. Jeg faldt til ro med det samme jeg satte mig ned i sofaen.

Jeg var meget tilfreds med min behandling. Jeg blev behandlet af Dudu, hun var meget frisk og venlig.
Selve behandlingen var rigtigt god. Jeg følte allerede med det samme at min hud havde fået det bedre. Allerede da jeg kom hjem kunne jeg ane at nogle af linjerne ved mine øjne var blevet lidt mindre. Nu her halvanden uge efter kan jeg tydeligt se en forskel ved min øjne, mine linjer er blevet meget mindre og selve porerne i huden er blevet mindre. Jeg er ikke blevet rynkefri, men mine linjer er blevet mindre og min hud ser ikke så trist og grå ud som den gjorde før.

Det eneste minus ved min oplevelse var at jeg havde svært ved at finde adressen og indgangen til klinikken. Der manglede et vej nr ved indgangen og måske et skilt. Der manglede også en etage betegnelse på adressen på deres hjemmeside. Men nu ved jeg hvor det er til næste gang :)

Jeg skal helt sikkert have lavet flere behandlinger inden for nærmere fremtid!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan bestemt kun anbefales!

Købte deres OxiCavi-Lift på SweetDeal.
Har prøvet Oxygen-behandling flere andre steder i Københavnsområdet - men Starbeauty på Nørrebrogade har været de absolut bedste!
Personalet er meget søde, dygtige og informerende.
Behandlingen er SÅ grundig, som ikke pålevet før.
Får virkelig noget for både huden, og for pengene.
Både behandlingen og stedet kan absolut kun anbefales.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endelig nogen der holder hvad de lover !

StarShape er fantastisk!

Jeg har nu prøvet både TEI-II OG Lipo Laser behandlinger hos dem. Jeg var meget skeptisk, men gav det en chance. For det kunne jo være der var noget om det - selvom jeg altid har troet det var penge ud af vinduet.

MEN! Efter endt behandlinger har jeg kun positive ting at sige. Jeg har gennem forløbene tabt 6 kilo, smidt 25 cm fordelt på kroppen, blevet fastere/strammere i huden og "appelsinhud" er mindsket betydeligt :)

Derudover har de, det sødeste og mest hjælpsomme personale der altid er smilende, imødekommende, gode til at forklare, og altid har fart på fødderne - på den gode måde :)

JEG synes det er alle pengene værd :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super kickstarter

For at kickstarte kampen mod de overflødige kilo, der har lusket sig til har jeg tilmeldt mig Lipo-Laser og Tei-II efter anbefaling fra en af de piger, der er ansat hos Star-Shape.
Jeg tjekkede de øvrige anmeldelser før jeg startede op og var også lidt skeptisk- men der er virkelig sket noget- ihvertfald 1 tøjstr er svundet og når der samtidig er god service, dvs søde-hjælpsomme og orienterede piger, føles det rart at komme hver gang.
Jeg vil klart komme igen, når pengepungen tillader det :-)

24 april 2013

Effektiv og fantastisk sted

Star Shapes Lipo laser samt T2 har hjulpet mig med at opnå fantastiske resultater.
Jeg har ialt efter ca. 2 mdr. hos dem opnået ialt 9 kg vægttab samt mistet ialt utrolige 28 cm fordelt på min krop. Det er uden tvivl en fantastisk sted med masser af god service og dygtige folk ansat.

Jeg giver dem den varmeste anbefaling og anbefaler dem til alle, der som mig har haft svært ved at tabe sig.

22 april 2013

Lipo behandling virker - Super fedt sted

Jeg købte et lipo laser forløb hos Star Shape og jeg har været glad for dette. Efter især kombinationen med deres t2 maskiner, så jeg fantastisk resultat.
Stedet er med flot og deres service er også utrolig god. Pigerne er meget flinke og ved hvad god service betyder.

Jeg kan klart anbefale dem

Katrine

22 april 2013
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Under alt kretisk

Jeg er nu færdig med mine 8 lipo behandlinger, jeg har samtidig fået T-ll behandling 6 gange, det anbefaler de at man gør, dejlig varm massage som skulle hjælpe med at få affalds stofferne ud af kroppen, så selfølgelig hopper man på sådan en omgang også.. Ved første behandling kom jeg ind hvor der var flere maskiner og der lugtede forfærdeligt af sur sved, ved forspørgelse om de gjorde maskinerne rene efter brug sagde de godt nok ja, men det lugtede bestemt ikke sådan.. Der har 5 gange ud af 6 T-ll behandlinger været noget galt med maskinen, så virkede kun den ene side af bæltede, så virkede den ene fod ikke, så virkede fod og det ene læg ikke. Personalet er meget unge piger der har mere travlt med at snakke end at sørge for at kunderne har det godt og at maskinerne også virker.. Ved min 6 behandling var jeg så blevet lovet 15 min længere, dvs 1 time i stedet for 45 min grundet bøvl med maskinerne de andre gange. Da så jeg bliver lagt ind i maskinen mærkes den ene arm mærkelig, påtaler at den vist sidder forkert men næ nej, man har simpelhen valgt at sætte en "fod" på min arm da armen på maskinen ikke duer. Aldrig har jeg oplevet så ringe en service for noget man betaler så mange penge for.. Om behandlinger så har hjulpet ved jeg faktisk ikke, jeg skulle få e-mailet resultatet da deres vejnings maskine også var i stykker, men har intet hørt..
Så min anbefaling, brug for Guds skyld jeres penge et andet sted, i kommer til at fortryde det..!!

21 april 2013

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.