Product voldoet zeker aan de beschrijvingen. De waterkan is perfect en de thermoskan is super. Scherpep prijzen en lekker snel geleverd
Det här tycker kunderna
Toen het pakket bij mij in de portiek werd gesmeten (top DHL!) hoorde ik het op de eerste etage rammelen. Ik ging er al vanuit dat het nu beschadigd was. Bij het openen van de doos zat er slechts één... Se mer
2 identieke thermosbekers besteld (Stanley neverleak). 1 waarvan het deksel kapot is. Er werd een oplossing beloofd maar mijn mail wordt inmiddels al een jaar genegeerd. Er komt geen nieuwe bek... Se mer
Gisteren mijn stanley fles binnen gekregen echt super blij mee. Het enige wat mij tegen viel was de verpakking, kreeg het geleverd in een simpele bruin kartonnen doos, met om de fles een stanley papi... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Thermoz zorgt middels de beste merken ervoor dat drinken en eten vers blijft. Koel, warm of iced. Middels de drink- en eetgerei van onder andere Stanley PMI, Nalgene en Thermos geven we de mensen een keuze voor duurzaam, gezond leven in stijl.
Kontaktuppgifter
Zeppelinstraat 11C, 7903 BR, Hoogeveen, Nederländerna
- info@thermoz.nl
- stanleyshop.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site,
Duidelijke foto’s/ omschrijving,
Snelle levering,
Product doet zeker aan de verwachting.
Thermosfles zorgt dat de koffie de hele dag warm blijft.
Iedereen die lang buiten is adviseer ik een Stanley .

Aanrader!
Tijdens Black Friday besteld. Binnen een week binnen. Fantastische thermosfles. Overtreft de verwachtingen. Enige minpunt was dat we geen bericht hadden gekregen dat ze verzonden waren, gelukkig waren we wel thuis.

Prima afgeleverd
Goede prijs. Bestelling ging gemakkelijk. Paar dagen onderweg, maar geen haast het is voor de sint. Goed afgeleverd.

Pakket na 6 werkdagen geleverd
Pakket na 6 werkdagen geleverd dus 8 dagen. Op site 1-3 werkdagen. Reden: nieuwe depot zit in Duitsland.
Vermeld gewoon de echte levertijd. Nu geen cadeau om te geven.

Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar!!! Klantenservice trekt op niets en wijzen elke verantwoordelijkheid af en schuiven de schuld bij de koerier terwijl het pakket nog niet eens verzonden was.

Svar från Thermoz
Het product was snel geleverd en goede…
Het product was snel geleverd en goede kwaliteit!

Geweldig, snelle communicatie 🤍
Bedrijf heeft goed geholpen met het oplossen van het defecte product. Ze zouden me een kortingscode aanbieden. Hopelijk komt het in orde. Maar ik geniet nu van mijn Stanley beker! Filter is nog afwachten.
Wat langere levertijd dan verwacht, maar goed verpakt.
Op vrijdagochtend 3 Stanley producten besteld vanwege gunstige prijs. Direct bevestigingsemail ontvangen. Levering op donderdag dus later dan verwacht ( de site zegt 1-3 werkdagen). Producten zijn goed verpakt.

Prima service
Prima service, toen bestelde koelbox niet meer leverbaar bleek is in goed overleg een nieuw model opgestuurd.

Stanley is een topmerk
Stanley is een topmerk. Ik werd er blij door verrast tijdens een huttentocht, waarbij we in de avond thee hadden gedronken. De volgende ochtend opende ik de thermofles en het water was nog heet. Ik had bijna heet water over mijzelf heen gegooid, maar was gelijk verkocht.

Prima fles
Heel snel geleverd. En het is een prima fles. Ik heb hem nu al een tijdje en wil hem echt niet meer kwijt.

Svar från Thermoz
Omdat de beker hier een stuk goedkoper…
Omdat de beker hier een stuk goedkoper was dan elders. En overal was die bijna uitverkocht.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.