Jag uppskattar mycket för en fina service jag fick fr. SST särskilt med Sandra som hjälpte mig att lösa alla problem smidigt. Tack också hela SST -kundtjänsten för tålamod för att hjälpa oss med våra... Se mer
Baserat på omdömen, skapat med AI
SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!
Norra Kyrkogränden 30, 26131, Landskrona, Sverige
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Hur kan man se hur mycket surf kvar på mobilen!

Svar från SST NET i Sverige AB
Finns inget bättre, jag har tidigare haft andra operatörer, detta är helt fantastiskt om man tar sej tid att prata med dom, dom är vänliga, dom har förståelse vid krislägen

Svar från SST NET i Sverige AB
Trevlig person som ringde. Saklig. Ingen försäljartyp som försökte pracka på mig något.

Svar från SST NET i Sverige AB
Lurendrejeri och avtal där man utnyttjar svage människor! Eller personer i svage situationer.
Noll respekt för personliga tragedier.
Skäms!!!

Efter ha bytt bostad var det bra att ha kvar gamla abonnemanget 99

Svar från SST NET i Sverige AB
Helhet inte 100% nöjd pgr av att vid samtal med någon som ex åker bil så stängs samtalet ner ibland. Bortsett från det är jag nöjd.

Samtalet var givande
Hade dom bara hållt vad som blev sagt vilket inte dom gjort

Svar från SST NET i Sverige AB
Dålig teckning och liten mängd surf.
Gör så att abonnenter VILL stanna kvar istället för att låsa med bindningstid.

Svar från SST NET i Sverige AB
Jag är väldigt nöjd med mitt mobilabonnemang hos er.När jag ringer till er och vill ha hjälp,så blir jag alltid bra bemött utav er personal.Jag får alltid den hjälpen jag behöver hos er.

Svar från SST NET i Sverige AB
Jag hade billigare abonnemang innan jag gick över till er. Hade oändlig surf och 2 mobiler med 10 Gb från föregående operatör. Pris då från er 997 mån med mobiltbredband 50 Gb och 2 mobiler med 5 Gb. Räckte ej, fick öka till 100. Räckte ej heller. Nuvarande 200 ok. Bindningstiden löper ut 26-06-31 har då tid att söka ny operatör med bättre villkor och pris.

Svar från SST NET i Sverige AB
Trög start men med åren har jag blivit mer nöjd. Mobilförsäljare från andra bolag som vill locka över , gäller att man har en från ert bolag som är trygg ooh ger bra svar - och det har ni

Svar från SST NET i Sverige AB
Jag fick ett nytt erbjudande i sensommar då jag blev uppringd av er och hade överskridit surf .
Min oro över Alfa telefoni som väntar att jag ska haft er bindningstid klar och sen över .
Det kan man ej sade kvinnan utan att detta abonnemang är avslutat!
Nu har Alfa börjat skicka räkningar och kommer bli dyrt !!!
Ringde kundtjänst hos er och fick veta att jag är nu bunden 3 år !!!!!Det var inte från den dag jag blev uppringd utan först efter det avtalet var klart sen gällde det nya !!!!
Kvinnan på kundtjänst var allt annat än trevlig med .
Hälsar Marie Sundin