Jag uppskattar mycket för en fina service jag fick fr. SST särskilt med Sandra som hjälpte mig att lösa alla problem smidigt. Tack också hela SST -kundtjänsten för tålamod för att hjälpa oss med våra... Se mer
Baserat på omdömen, skapat med AI
SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!
Norra Kyrkogränden 30, 26131, Landskrona, Sverige
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Får alltid perfekt service vad det än
gäller i den butiken. Båda killarna är väldigt hjälpsamma och kunniga , har fått mkt bra hjälp.

Svar från SST NET i Sverige AB
Det som gjorde att jag upplevde min kontakt med Pontus så positivt var det att han förstod min situation och var villig att hjälpa mig att få ner min månadskostnad för mobil och bredband.
Detta har jag tyvärr inte upplevt vid tidigare kontakter med SST.
Tack Pontus!
ps. Har nu omprövat mitt beslut att lämna SST så fort mina avtal går ut.
Tack!
Vänliga hälsningar Morris

Svar från SST NET i Sverige AB
Mycket trevlig person och om du frågar så heter hon Darin
Tar det lugnt så man hinner med.

Svar från SST NET i Sverige AB
Uselt beteende när det gäller mobilabonnemang. Fri samtal gäller inte eftersom ni är det enda företaget som har samtalsminuter i era abonnemang som INTE framkommer i er marknadsföring gällande mobilabonnemang. Har varit i kontakt med er för att avsluta, men tyvärr går det inte. Så jag är bunden till 2027.

Svar från SST NET i Sverige AB
Hade ett bra samtal om förlängning av avtal med Pontus.

Svar från SST NET i Sverige AB
Pontus är en bra kundkontakts person. Trevligt bemötande och bra handläggare.
SST NET/LISA är bra företag tar väl hand om sina kunder.

Svar från SST NET i Sverige AB
Jag är belåten med informationen om hur jag går vidare med avtal,annan operatör har kontaktat mig och övertalat mig att byta operatör men har sagtatt till dom att jag har bundet avtal med er,men dom har skickat mig simkort och fakturor iallafall

Svar från SST NET i Sverige AB
Hej Pontus o tack för ett trevligt samtal med information som jag kommet att få stor nytta av!
Det är verkligen inte svårt att ge ett omdöme, det kan helt enkelt inte bli något annat än högsta betyg med många solar🌞🌞🌞🌞Än en gång Pontus, tusen
tack för all hjälp. Jag ser fram emot att komma igång med min
nya mobiltelefon snart!
Tidiga vårhälsningar Susanne H.

Svar från SST NET i Sverige AB
Trevlig & tydlig i konversationen. Svarar konkret på frågor, inga konstigheter.
Kontrollerade att vi pratat klarspråk med varandra och uppfattat varandra rätt i slutet av samtalet, mycket bra 👍🏼

Svar från SST NET i Sverige AB
Trevligt bemötande Trevlig personal ej påträngande

Svar från SST NET i Sverige AB
Jag är väldigt nöjd har haft er i flera år och inget att klaga på.

Svar från SST NET i Sverige AB
Pontus va väldigt bra att ha att göra med.mycket kunnig o tillmötes gående

Svar från SST NET i Sverige AB
Jag är mycket nöjd med SST NET. Bra respons på frågor och bra uppföljning….

Svar från SST NET i Sverige AB
Min man blev uppringd av en försäljare från SSTNET och han lurade oss fullständigt. Han lovade oss ett billigare pris för bredband+TV. För det första har ni inte TV-abonnemang + att bredbandet är mobilt (100 GB) = dyrt som bara den. Vi måste ha via fiber, för vi har solceller+batterier+energibox. Så igår kväll fredag 25/2-26 så släcktes internet av och laddningen för solcellerna försvann. Detta innebär också att vi inte kan betala en del fakturor i tid. SSTNET är ett företag som lurar oss gamlingar (78+75 år).

Svar från SST NET i Sverige AB
Alltid positivt bemötande och professionellt. Mycket bra kommunikation och hjälpsam.
Mycket nöjd kund 🤗

Svar från SST NET i Sverige AB
Nu är det bara 6 månader kvar tills jag blir av med avtalet kommer att kosta mig över 30 000:- pga av en oseriös säljare som körde med lögner, sa att man körde via Telias master och samma villkor som mitt abonnemang med telia fri surf mm. Blir så deppig varje månad när jag betalar fakturan. Kan inte använda sbonemanget då teckningen inte är bra blev tvungen att ta ett nytt abonnemang med telia för att få det att fungera. Vet inte om dom fortsätter med oseriösa säljare som lurar pensionärer. Försökte prata och få någon uppgörelse men SST net men dom var inte intresserad av det. Så vill bara varna andra, hade kunnat gjort mycket kul för dom pengarna!