Alles wat ons beloofd was, is waargemaakt. Het contact met SRC vooraf, het maatwerk, de kennismaking met de lokale cultuur en de keuzes voor de overnachtingsplaatsen beviel ons prima. Daarbij is het l... Se mer

Det här tycker kunderna
De groep was net groot genoeg waardoor je met iedereen een praatje kon maken. Het was ook fijn dat er veel alleenstaanden bij waren zodat je je, als alleen staande, gemakkelijk kon aansluiten om 's av... Se mer
Cultuur groepsreis naar Caïro. Een fantastische reis met een lieve, betrokken en kundige reisleidster Willy , Nederlandstalig , woonachtig in Caïro . Ze heeft ons heel veel moois laten z... Se mer
Mooie reis. Een fijn programma met goede,deskundige begeleiding. Mooie steden voor een Art Nouveau-reis Het extraatje op de terugreis was echt top. Het hotel bood behoorlijk eten, goede kamers, maar e... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Met SRC Reizen ziet u meer van de wereld! We organiseren groepsreizen en individuele reizen met inhoud naar de mooiste vakantiebestemmingen wereldwijd. Onze deskundige reisleiders en gidsen laten u meer van uw vakantieland zien. Tijdens onze rijke reizen gaat er een wereld voor u open. Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is hét belangrijkste ingrediënt in onze reisprogramma’s. Onze reizen laten u de mooiste plekken van de wereld zien. Wij stellen onze reisroutes zo samen dat u niet alleen de highlights ziet, maar ook de onbekende plekjes ontdekt. Door de enthousiaste verhalen van onze reisleiders en gidsen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven. Dus boek uw culturele groepsreis, fly drive, privéreis of autovakantie bij SRC Reizen en wij laten u méér zien!
De beste reisleiders laten u méér zien!
Skrivet av företaget
- Zij brengen cultuur tot leven
- Uw culturele groepsreis wordt begeleid door de beste Nederlandssprekende reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Zij vertellen u over de mensen die er wonen en gewoond hebben, over hun tradities en gewoonten en over hun geschiedenis en kunst. Hoe mooier de verhalen, hoe mooier uw reis.
Héél veel bij de reissom inclusief
Geen verrassingen tijdens uw vakantie!
Kontaktuppgifter
Oude Boteringestraat 37, 9712 GD, Groningen, Nederländerna
- 050-3123123
- info@srcreizen.nl
- src-reizen.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Madrid verkend
Fantastische reis. Goeie gids, heerlijk hotel, leuke groep. Veel gelopen en heel veel gezien. Verrijkend.
warm winter in venetië
prima reisleidster super aardig veel kennis en goed verteller
mooi vol programma
Prachtige reis Madrid
Prachtige reis gemaakt met SRC naar Madrid en Toledo. Veel informatie gekregen, super goede reisleider en prachtige musea's bezocht.
Vietnam/Cambodja een verrassend mooie…
Vietnam/Cambodja een verrassend mooie reis met top- reisleider Claudia.
Een mooie reis met een fantastische gids
Goed samengestelde reis, fantastische gids, goede verzorging en vervoer.
Schot in de roos !
Prima kort bezoek aan Cairo en optioneel Alexandrië. Natuurlijk kom je voor een bezoek aan het GEM en het museum vd beschaving. Parels! Jammer dat tijdens de ramadan alles iets anders liep, maar dit zijdelings mee te maken heeft voor mij zeker meerwaarde gehad. Aanrader.
Een reis met veel hoogtepunten. De gids vertelde veel interessante…
De gids vertelde veel interessante informatie over de geschiedenis en cultuur van Rome. De reis was goed geregeld. Het hotel was goed en centraal gelegen.
Prachtige, goed verzorgde reizen
Goed verzorgde thema reizen met uitstekende, enthousiaste reisleiders die veel weten van het onderwerp van de reis en goed bekend zijn op de plaats van bestemming
Weer goed georganiseerd.
Reisje naar Italië. Goed programma, goed uitgevoerd en goede hotels.
Winter in Venetië
Voor de eerste keer gereisd met SRC en hopelijk niet voor de laatste. Bijzonder genoten van "Winter in Venetië". Reisleidster Florien is een toppertje. Dankjewel Florien. Goed en afwisselend programma, veel informatie, prima hotel, lekker weer en prettige reisgenoten. Graag tot een volgende keer.
Drie is één en krijgt een tien
Een bijzondere stad met twee historische, indrukkende steden: Napels met Pompeji en Herculaneum. En werd zeer speciaal door de begeleiding van Hélène, een top gids.
Wederom een uitstekende gids.
Wederom een uitstekende gids.
Een goed ingedeelde en mooi reisprogramma.
Je krijgt een goede indruk van het hele land.
Keurige hotels.
Weinig extra kosten . Alle excursies zijn inbegrepen alsook veel maaltijden.
Prachtige reis door Argentinië en Chili
Deze reis was weer zeer geslaagd. Deskundige reisleiding en een gezellige groep.
Weer heel wat moois van de wereld gezien.
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring. Begeleiding door Vietnamese partner SRC was voortreffelijk. Goede chauffeurs en gidsen. Alles precies zoals gepland.
Prima informatie
Prima informatie, alles klopte, hulp bij het aanvragen van het ETA, uitstekende reisleidster.
Het programma was zeer compleet met…
Het programma was zeer compleet met veel muziekaanbod.
Alles was geregeld, dat vond ik voor deze kerstreis wel heel comfortabel.
Alles goed georganiseerd
Alles goed georganiseerd. Mooi hotel, geweldige reisleider (Joen). Kortom een prachtige reis en verblijf op Tenerife.
Het was een conditioneel intensieve…
Het was een conditioneel intensieve reis, heb daar zeker van genoten, veel trappen en wandelen, gemiddeld 8km per dag.
Jammer dat laatste dag een late vlucht had, weet dat dit ter compensatie van de eerste dag is, maar toch, het was een beetje "volledig maken" van de middag en dan kom je toch weer vroeg op airport aan ( rond 17.30/18.00) waar het "hangen" kan beginnen. Tip, na het boarden kom je op Napels in een ruimte waar nauwelijks gelegenheid is om te zitten, dus 3/4 uur staan wachten tot we het vliegtuig in mochten.... Dus zo laat mogelijk boarden!!!! We hadden mooi weer en de lokale gidsen waren voortreffelijk!

Svar från SRC Reizen
Goed georganiseerde reis
Geweldig goede reisorganisatie
Goede communicatie, goede gids, Ook goede lokale gidsen ingehuurd.
Alles eigenlijk goed geregeld, alleen ben ik me er niet van bewust dat ik een keuze had voor het opstappunt. Ik ben opgestapt in Amersfoort omdat ik niet wist dat er ook een mogelijkheid in Breda was.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.