Sportpoeder Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat wil je nog meer?! Eén app waar je direct de beste aanbiedingen van alle supplementen ziet en ook nog eens korting krijgt? App is overzichtelijk, toegankelijk en linkt direct door naar betreff... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt een tof bedrijf! Ze hebben me superveel geholpen, niet alleen met hun aanbiedingen maar vooral met alle tips over fitness en gezondheid. Op hun platform staat zoveel handige info – het is echt ee... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Top app voor kortingen en om te vergelijken! Wat kan beter? Bijna niks ;) Maar de zoekfunctie wat meer uitbreiden, dus niet alleen voor kortingen. Ook om bepaalde supplementen op te zoeken en daarvan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een platform door en voor sporters! De app werkt ontzettend goed en het geeft een duidelijk overzicht van alle kortingen die actief zijn bij alle supplementen aanbieders. Verder zit er ook nog een... Se mer

Företagsinformation

1. Fitness och näringslära

Skrivet av företaget

Sportpoeder is een toonaangevend platform voor fitnessliefhebbers in Nederland. Het biedt gratis transparante en informatieve en amuserende content, waaronder podcasten en video's over fitness, voeding en gezondheid. Het platform is geen supplementenbedrijf, maar biedt wel waardevolle informatie over supplementen. Daarnaast kun je gratis fitnessschema's vinden die zijn ontworpen door professionals. Met de Sportpoeder app kun je supplementenbedrijven vergelijken en profiteren van exclusieve kortingen. Sportpoeder is uitgegroeid tot de grootste fitnesscommunity in Nederland, waar je kunt communiceren met gelijkgestemde sporters en ervaringen kunt delen. Sportpoeder is jouw ultieme bron voor alles wat met fitness te maken heeft. Tijdens Blackfriday kun je de beste kortingen scoren op je supplementen!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top app, maaaarrrr... ;)

Top app voor kortingen en om te vergelijken!
Wat kan beter? Bijna niks ;) Maar de zoekfunctie wat meer uitbreiden, dus niet alleen voor kortingen. Ook om bepaalde supplementen op te zoeken en daarvan de reviews te kunnen zien (en te vergelijken met die van andere producenten) zou erg fijn zijn! Nu moet je vaak nog kijken onder welk kopje ze vallen (eiwitten, vitamines, etc etc).

Ideaal

Ik kom hier altijd heen voor de beste kortingen en aanraders, mede dankzij deze mannen groeien we lekker door!!
🔱🫶🏼

Prettige app

Prettige app met een duidelijk overzicht over welke producten waar in de aanbieding zijn. Er is een maandelijkse give-away om je geld terug te winnen, maar hier hoor of zie je helaas nooit wat van.

Svar från Sportpoeder

Hi Koen, thanks voor je feedback! Ik ben het met je eens dat we de winnaars op een betere manier bekend kunnen maken. Heb jij nog ideeën?

Wat wil je nog meer?!

Wat wil je nog meer?!
Eén app waar je direct de beste aanbiedingen van alle supplementen ziet en ook nog eens korting krijgt? App is overzichtelijk, toegankelijk en linkt direct door naar betreffende aanbieders van supplementen.

Daarnaast ook nog eens leuke features zoals een calorie calculator, trainingsschemas en productvergelijkingen.

Keep it up guys! 5 sterren voor mij

Svar från Sportpoeder

Thanks voor je leuke review!

leuke content

Geven goed info doormiddel van leuke content op de socials en podcast. geluid van de podcast is niet altijd van goede kwaliteit. door veel samenwerkingen en kortingen stimuleert sportpoeder veel mensen om te sporten op een positieve manier

Svar från Sportpoeder

Thanks voor je leuke review :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een app van een community

Een app van een community!
Door hun betrokkenheid, oprechtheid en vele kanalen van informatie een prettige gemeenschap op lid van te zijn.

Kennis via objectieve deskundigen
Korting via de best webshops
Maar ook genoeg YouTube clips

Fijn en leerzaam

Fijne app om te gebruiken, in combinatie met het Instagram account. Altijd op de hoogte van alle kortingen, maar naast de kortingen kan je van alle items binnen Sportpoeder.nl ook veel leren, denk aan de podcasts en video's.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De beste bron voor kortingscodes en trainingstips

Sportpoeder is een fantastisch platform voor iedereen die serieus bezig is met fitness! Ze delen een breed scala aan kortingscodes voor sportsupplementen, wat het winkelen veel gemakkelijker maakt. De podcasts zijn informatief en inspirerend, en het trainingsschema dat ze hebben gemaakt heeft me echt geholpen om mijn doelen te bereiken. Ik kan Sportpoeder aan iedereen aanbevelen die zijn of haar fitnessreis wil verbeteren!

Top app

Top app, ik koop altijd mijn spullen via de sportpoeder app, het is in een flits gebeurd en altijd fijn om wat korting te hebben op je spullen.

Geweldig

Super platform, geweldig initiatief. Veel kortingscodes voor allerlei webwinkels en toffe acties!
Wees geen dief van je eigen portemonnee en pak die kortingen mee!

Echt top, beste deals

Echt top! Ik check altijd even sportpoeder voordat ik iets bestel om zo de beste deals te krijgen. Eerst zat ik alles te vergelijken en kostte dat best veel tijd om het dan per gram etc. uit te rekenen. Kan niet meer zonder!

Goede ervaringen

Altijd goede kortingen en een fijne app.
Luister ook naar alle podcasts alleen die van taethestic vond ik niet goed de rest erg leerzaam

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.