Spørg Egon ApS Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi havde bestilt den helt store omgang på vores hus via Spørg Egon AS, og de lovede at levere det hele. Desværre må vi nu konstatere, at det samlede arbejde er udført utrolig mangelfuldt hel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået slebet og behandlet gulvene med lud og 2 x sæbe, og resultatet er helt perfekt! Ikke en millimeter er overset – alle kanter og dørtrin står skarpt. Jelena var utrolig hjælpsom og altid kl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er lige flyttet ind i en gammel lejlighed, der havde gulve der nok ikke er blevet gjort noget ved i rigtig mange år. Så fandt jeg Spørg Egon på nettet, og fik dem ud til en uforpligtende samtale,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oplevede at få rigtig god service i form af god vejledning, hurtigt til at svare på spørgsmål og et rigtig flot resultat af slibning af gulv samt efterbehandling. Giver mine varmeste anbefalinger

Företagsinformation

1. Golventreprenör

Informationen kommer från olika externa källor

Spørg Egon er en multiservice virksomhed, med speciale i gulvafslibning. Derudover tager vi os af maler- og tømrer/snedkeropgaver. Tjek vores hjemmeside for mere info: www.sporgegon.dk

Kontaktuppgifter

Bra

53 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Godt arbejde.

Godt arbejde.

For en måned siden fik vi lavet vores trægulve, hvilket inkluderede gulvslibning, fyldning af fugerne og oliering. Arbejdet var gjort til UG og vi er simpelthen så glade for gulvene i dag. Endvidere, var de billige.

Velfortjente 5 stjerner.

13 november 2019

God kvalitet til pengene

Spørg Egon har slebet min gulve herhjemme som virkelig bare trængte til en omgang. De var i lejligheden få dage efter og fik jobbet klaret i en fart og så gør de rent efter sig. Resultatet er bare super godt. Klart anbefalelsesværdig

6 november 2019

Fantastisk firma

Fantastisk firma

Jeg var så heldig at vinde jeres konkurrence på Facebook: en gulvslibning af 30 kvm. Jeg valgte vores stue som virkelig trængte. Jeg havde ikke i min vildelse fantasi forestillede mig det resultat.
Hvid lud og mat lak wow siger jeg bare.
Og så havde i også lige snuppet dørtrinnet. Fantastisk service og dygtige håndværkere. 👍👍😁
Jeg har anbefalet jer vidt og bredt og delt mine før/ efter billeder i div. Grupper på facebook.
Der er allerede god respons. Håber i får en kæmpe kundekreds.
Mine bedste anbefalinger herfra.

6 november 2019

Super flot resultat!

Spørg Egon har været ude og slibe og lakere gulvet i min lejlighed (ca 90 m2) og resultatet er blevet så godt! Næsten som at få et nyt gulv 👏🏼
De har været top-professionelle igennem hele forløbet, fra første kontakt til jeg så det endelige resultat - og det til en fair pris. Jeg er super begejstret og vil klart anbefale dem til alle som ønsker en god service og et flot gulv.

16 oktober 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke gode håndværker

Ikke gode håndværker måtte lave det om . Men firmaet var ok.

21 september 2019

Hej Finn,

Det er rigtigt at vi lavede en fejl, det så vi med det samme, og vi rettede den også - uden problemer. Du godkendt herefter også arbejdet.
Vi er glade for at du er tilfreds med virksomheden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service både fra kontoret og…

Fantastisk service både fra kontoret og af de nydelige og høflige unge mennesker der udførte arbejdet.
Kom til tiden både til behandling og efterbehandling.
Helt sikkert et anbefalelsesværdigt firma, som jeg vil bruge igen.

29 juli 2019

Kære Gitte,

Tusind tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdets forløb og slutresultat. Vi glæder os over, at du vil bruge os igen :-)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Gulvafslibning

Ringer og efterspørger gulvafslibning så hurtigt som muligt.
Allerde dagen efter kommer der folk ud på aftalt tidspunkt og starter
på opgaven. Herefter dagen efter efterbehandling igen på aftalt tidspunkt.
Meget fin service og behagelig telefon ekspedering fra kontor.
Klart anbefalelsesværdigt.

25 juli 2019

Kære Frants,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med arbejdet, og forløbet generelt.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.