Hurtig ekspedition og afsendelse af varer. Føler sig anerkendt og værdsat som kunde, da der bliver fulgt op på hvad der sker og hvor langt varen er i processen til at nå ud til mig som kunde. Super ku... Se mer
Det här tycker kunderna
Produkt lever fuldstændig op til forventningerne, der var hurtigt levering, dog lidt for hurtigt ifølge. den dato jeg havde skrevet jeg gerne ville modtage, så det var stille uden for døren. Men jeg v... Se mer
Jeg vil med glæde på det kraftigste anbefale et besøg i Specktrum, Søndergade i Århus. En ny butik på Strøget med smukt interiør til hjemmet. Udover butikkens fine indretning, med god plads til at... Se mer
Företaget har svarat
Jeg fik en meget god service af et venligt og hjælpsomt personale. De kunstige blomster er meget smukke og naturlige derfor er de også dyre. Men man skal tænke på, at den holder, og man kan variere... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Specktrum bygger på passion. Passion for moderne, veludført design, traditionelt håndværk og unikke produkter. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nørderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mærkes og føles.
Kontaktuppgifter
Søndergade 68, 8000, Aarhus, Danmark
- 20944632
- kundeservice@specktrum.dk
- specktrum.dk
Har besvarat 62 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
SCAM Black Friday tilbud
Jeg oplevede desværre, at Spectrums tilbud virker ekstremt misvisende. Deres Liva-lampe skulle koste 1000 kr. for de første 10 kunder. Jeg sad klar kl. 09.57, modtog beskeden og forsøgte at købe lampen med det samme – men systemet virkede slet ikke. Min mail blev registreret kl. 09.57, og jeg havde både min bror og veninde til at sidde klar samtidig, uden at nogen af os kunne gennemføre købet, selvom vi fik koden i samme minut. Det virker meget usandsynligt, at der skulle være 10 andre, der var hurtigere.
Det var selvfølgelig virkelig nederen, men jeg tænkte, at jeg så ville købe en vase og få den gratis herringbone bakke, som de første 500 kunder skulle få. Alligevel stod den som udsolgt allerede kl. 10.03. Hvordan kan det hænge sammen?
Derudover var forklaringerne på deres kampagner meget dårligt beskrevet. Jeg skrev til både Instagram, TikTok og deres chatbot for at forstå, hvordan det hele fungerede. Jeg fik heldigvis svar, men jeg burde ikke skulle stille så mange spørgsmål for noget, der burde være tydeligt fra start.
Alt i alt føler jeg mig ret snydt, især når jeg er overbevist om, at jeg var blandt de allerførste. Det efterlader et dårligt indtryk og gør, at jeg ikke har tillid til deres kampagner fremover.

Dårlig service
Dårlig service
Jeg bestilte puder i størrelse 50x50 og ved levering, kan jeg konstatere at puderne kun er 42x42 cm. Ved kontakt til Specktrum får jeg af vide at puderne slet ikke findes i den størrelse der fremgår af hjemmesiden og at jeg “bare” kan returnere puderne og de sender returlabel. Det ville være rart hvis fejlen var konstateret inden afsendelsen, så jeg ikke nu skal pakke puderne og sende dem retur - æv

Svar från Specktrum
Flot butik med serviceminded personale.
Jeg fik en meget god service af et venligt og hjælpsomt personale.
De kunstige blomster er meget smukke og naturlige derfor er de også dyre. Men man skal tænke på, at den holder, og man kan variere buketten ved at købe en ny stilk engang imellem.
Personalet er meget dygtige til at "binde" en flot eller enkel buket.
Derfor 4 stjerner og mine varmeste anbefalinger.

Fantastisk service i Spectrum
Jeg var for nylig forbi Spectrum i deres fysiske butik i Århus – helt bestemt turen værd fra København! Jeg fik en helt fantastisk service af de sødeste piger i butikken, som var både imødekommende, tålmodige og enormt hjælpsomme. De hjalp mig med at finde alt det, jeg ledte efter, og kom med virkelig gode input til indretning. Jeg endte med at få lavet den smukkeste buket i en vase – et rigtigt lille kunstværk.
Butikken var som at træde ind i et fortryllende juleunivers. Man kunne tydeligt mærke, at de har lagt masser af tid, kærlighed og kreative idéer i deres juleudsmykning – det var en magisk oplevelse at gå rundt derinde.
Tusind tak for den altid gode service, jeres sans for detaljer og jeres helt fantastiske design på varerne. Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg!

Bondefangeri
Jeg var ude og lørdagsshoppe med min kæreste, og faldt over nogle flotte puder, jeg tænkte ville passe hjem til vores sofa, og købte dem derfor. Dog kommer jeg hjem og ser de ikke er samme nuance, og bliver derfor nødt til at returnere dem. Da min kæreste prøver at returnere puderne, får han at vide at det kunne desværre ikke lade sig gøre, da puderne var på udsalg, og de ikke returnerer udsalgsvarer. Dette vidste vi ikke, hvor butiksassistenten så siger at det har vi fået at vide da vi købte puderne. Det fik vi ikke at vide. Så havde vi ikke købt dem, da vi jo skulle hjem og tjekke hvorvidt de passede til sofaen. Bondefangeri. Min kæreste endte med at stille puderne ude foran butikken, da vi jo ikke kunne bruge dem til noget. Penge ud af vinduet. Her handler vi ikke igen.
En virkelig god oplevelse!
En virkelig god oplevelse!
Jeg var forbi Specktrum i Aarhus for, at samle en buket falske blomster og blev straks mødt af venlighed og tilbudt hjælp. En sød medarbejder hjalp mig med at sammensætte buketten, og da jeg senere oplevede, at et par af blomsterne dryssede meget, fik jeg uden problemer lov til at bytte dem – selvom de allerede var klippet til. Alt i alt en virkelig positiv oplevelse og noget af det bedste kundeservice, jeg længe har oplevet.
Kan varmt anbefales!🤍

Perfekt
Købte en buket til min kone,,, da hun så den ville hun til at putte den i en vase. Hun kunne slet ikke se den var kunstig😂😂 så den er helt perfekt.. kan kun varmt anbefale spectrum

Svar från Specktrum
Sjældent oplever man den service jeg…
Sjældent oplever man den service jeg har oplevet i butikken i Søndergade idag: den skønneste betjening af personalet og dygtige Julie bandt den smukkeste buket, som passer perfekt til mig og min smag - den oplevelse må siges at være en total oplevelse - mine varmeste anbefalinger💐👍🏻

Svar från Specktrum
Fra første færd i butikken bliver man…
Fra første færd i butikken bliver man mødt med super imødekommenhed og venlig betjening! Og så er produkter og design bare super fedt!

Anbefaler Specktrum!
Var inde at handle for nogle måneder siden, for blot at se hvad de havde. Jeg ledte efter en lyserød vase i glas, og var simpelthen så heldig at finde nøjagtigt det - og så endda i tilbudsafdelingen! Rigtig god service derinde og jeg kommer helt klart igen.
Eneste knap så gode ting er, at det var svært at finde butikken, dengang jeg kunne huske hvor den cirka lå, men ikke huskede navnet. Det tog ret lang tid at finde, men det lykkedes.

Svar från Specktrum
Rigtig fin service i butikken i Århus
Rigtig fin service i butikken i Århus. Super flot butik. Hurtig levering

Svar från Specktrum
Mangelfuld kommunikation og ikke overholdt tidsfrist
Jeg bestilte et spejl i weekenden med specifik levering i dag og tog en fridag for at være hjemme og modtage det. Desværre fik jeg ingen besked om, at varen ikke var på vej, og jeg måtte selv kontakte virksomheden for en opdatering. Første gang lovede de at ringe tilbage, men det skete ikke. Først efter endnu et opkald fik jeg beskeden om, at der havde været sygdom på lageret, og at varen slet ikke var afsendt. Den ville først ankomme om to dage.
Jeg har derfor desværre måtte annullere min ordre, da jeg ikke kan tage endnu en fridag for en levering, der kun måske sker. Det er simpelthen en for dyr affære med fri flere gange, når man oveni købet giver 3.700,- for et spejl. Jeg har forståelse for sygdom, men det mindste, man kan forvente, er at blive informeret rettidigt, så jeg ikke spilder en fridag. Meget dårlig kommunikation og håndtering af kundeservice.
______
Opdatering, og svar:
Ja, man ønsker en leveringsdato. Og jeg har fuld forståelse for at der kan ske ting og sager. MEN, jeg forventer at man så bliver gjort opmærksom når der sker ændringer. Jeg havde givet tilladelse til at sætte den ude, fordi jeg vidste at jeg ville være hjemmefra i 30 minutter. Jeg vil dog ikke lade en så stort og dyrt spejl stå ude en hel dag, så selvfølgelig er der behov for at kan være til rådighed på dagen.
Desuden passer det ikke, at vi var i dialog klokken 11. Jeg ringede klokken 10 da telefonerne åbnede og spurgte hvad der var op og ned, hvor I lovede at ringe tilbage. Dette gjorde I ikke, og jeg ringede derfor tilbage et par minutter i 13.

Svar från Specktrum
Jeg vil med glæde på det kraftigste anbefale!
Udover butikkens fine indretning, med god plads til at beundre de smukke varer, møder man et særdeles kundevenligt personale, der yder en fantastisk venlig betjening af butikkens kunder.
På en skal fra 1-10, fortjener de min. 12!

Svar från Specktrum
Det gik hurtigt til jeg modtog min…
Det gik hurtigt til jeg modtog min pakke ( min meget smukke vase )
Super godt 🥰
Tak .

Dejlig oplevelse!!
Fine varer, hurtig levering, god orientering! Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg handler helt sikkert hos jer igen!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.