SparTand.dk Omdömen

‱

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Super god oplevelse. SÞdt personale. Vi vil klart anbefale at bruge spartand. Lejligheden vi boede i var lÊkker, der var alt man skulle bruge, vaskemaskine opvasker osv.. byen er ogsÄ hyggelig, en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super oplevelse hele vejen igennem. GennemfÞrt og et hyggeligt sted i Gdansk. Prisen blev anslÄet ved konsultation og den holdte ved endt behandling. Klinikken virker helt ny og virkelig pinligt rent... Se mer

Företagsinformation

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Nyrenoverede tÊnder i Gdansk - jeg er mÄllÞs over resultatet

Jeg har fÄet gennemrenoveret mine tÊnder hos Spar Tands klinik i Gdansk. Jeg er fuldstÊndig mÄllÞs over resultatet. En af mine fortÊnder var flÊkket pÄ langs og pÄ tvÊrs og blev kun holdt sammen af en plombe som gjorde tanden sort. Nu er den gamle plombe blevet boret ud og tanden er blevet bygget op igen i den rigtige farve, blot ovenpÄ den originale men dÄrlige gamle tand. Desuden havde jeg en overlagt fortand, hvor det overlagte nu er slebet af, tanden havde medfÞdte farvefejl og den fik sÄ samme nye belÊgning som den fÞrst beskrevne. Nu er den flot og i min normale tandfarve. TÊnderne ved siden af fik ogsÄ en lignende tur sÄ nu er alle fire Þverste fortÊnder meget flotte.
I undermunden havde jeg Äbne tandhalse og de er alle blevet lavet med i alt 11 belÊgninger og fyldninger. Fantastisk resultat. Desuden fik jeg nogle gamle plomber udskiftet. OgsÄ her med fuld tilfredshed.
Jeg boede i en lĂŠkker, men billig lejlighed i en uge og var til tandlĂŠge de fire af dagene i mange timer.

2 februari 2026

Hej Mona

Tusinde tak for din anmeldelse - det varmer hele teamet :)

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

TandlÊgebehandling : Knogleopbygning, sinuslÞft, 4 implantater med bro 6 kroner i overmund hÞjre og venstre siden.

TandlÊgebehandling :
Knogleopbygning, sinuslĂžft, 4 implantater med bro 6 kroner i overmund hĂžjre og venstre siden.

Ingen tandlĂŠge ville lave dette pga. kronisk sygdom. Deres lĂžsning ( som jeg ikke Ăžnskede) kostede det samme som begge sider kostede med den lĂžsning jeg Ăžnskede. Jeg er genganger hos STO-dent.

Deres service er i en klasse for sig. Sto-dent gÞr deres yderste for at du er. tryg og du forstÄr hvad der sker. De fÞlger op pÄ dig, nÄr du er hjemmme igen.De taler engelsk. Jeg har vel vÊret i Gdansk 5-6 gange.Jeg bookede selv lejlighed lige ved Sto-dent 10 min. frs old town. 20 min fra lufthavn , hvor jeg bruger Uber, pris er mellem 100-140 kr. alt efter hvad tid pÄ dÞgnet det er . Jeg vil altid have kontakt til Sto-dent . Samt kan jeg anbefale deres tandrens, som er sÄ lang hÞjere standart end i Danmark og den er jeg virklige afhÊning af. Jeg skal tilbage i starten af det nye Är og have lave en knÊkket tand. Jeg stoler bare pÄ andre tandlÊger end Sto-dent. Jeg ved de siger havd de kan og ikke kan. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne fÄ implatater, pga. af tandlÊger i Danmark.

Tak Kate & co. ❀ Jeg er sĂ„ rĂžrt over, at I gjorde det, jeg har kĂŠmpet med i sĂ„ mange Ă„r, og ogsĂ„ "skammen" over manglende tĂŠnder, nu kan jeg glemme det. Det er sĂ„ svĂŠrt at forstĂ„, at det virker, og nu behĂžver jeg ikke at holde min hĂ„nd op foran munden, nĂ„r jeg taler. Jeg kan slet ikke forstĂ„ det. Tak fordi du er dig, og min tillid til dig er stor. ❀. Vi ses igen i februar, sĂ„ jeg kan fĂ„ lavet den popcorntandđŸżđŸŠ·, SĂ„ jeg Ăžnsker jer alle en god jul 🎄 og alt det bedste i det nye Ă„r đŸ„ł. SĂ„ ĂŠgte tak♄ til jer alle đŸ„°

15 november 2025

Hej Karinaelisa

Tusind tak for din anmeldelse

Den betyder rigtig meget for os og meget udfĂžrligt lavet. Vi glĂŠder os til at se dig igen til Februar 2026.

Vi Þnsker dig en god jul og et godt nytÄr.

KĂŠrlig hilsen

Spartand.dk

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Det er anden gang at jeg er taget til

Det er anden gang at jeg er taget til denne klinik for at fÄ lavet tÊnder. Det er sÄ godt arbejde af tandlÊgerne der arbejder der, at jeg overvejer at rejse derned til mit halvÄrs check og rens. Denne gang fik jeg lavet 4 huller i et hug og efterfÞlgende fÞles alt super godt.
Kan varmt anbefale denne klinik og ikke mindst Spartand.dk der arrangerer det hele til 5 stjerner.

9 oktober 2024

Hej Jakob

Tusinde tak for din anmeldelse - Vi glĂŠder os til at se dig i igen i tandklinikken.

HĂžj standart

God service. Rart sted at komme. Flot arbejde. De giver sig god tid. Det er min oplevelse at det rent fagligt er en hĂžjere standart, end de Danske tandlĂŠger jeg har oplevet gennem livet. Jeg har vĂŠret hos dem flere gange, og har for lĂŠngst droppet min gamle tandlĂŠge.
Jeg kan varmt anbefale denne Klinik.

1 mars 2023

Hej Steen

Tusinde tak for din anmeldelse - det varmer hele teamet :)

KĂŠre Spartand

Jeg vil hermed anbefale Spar Tand.dk pĂ„ det varmeste.😊 De er alle sĂžde og venlige .De vil gĂžre deres bedste for man bliver tilfreds med resultatet. De er meget omhyggelige og de har perfektion for deres hĂ„ndvĂŠrk. Det sĂŠtter jeg virkelig stor pris pĂ„. Jeg har lige vĂŠret der for ca.5 uger siden for 3 gang og fik de flotteste tĂŠnder lavet .Jeg /vi er sĂ„ glade for vi har lĂŠrt jer at kende đŸ„°đŸ‘. Det er bestemt et besĂžg vĂŠrd og sĂ„ sparer man ogsĂ„ penge i forhold til DK.
Det er ikke sidste gang vi vil besĂžge Jer .
Tusind tak for super godt arbejde.
knus Annagrethe Bjerg 😘👍

29 mars 2022

Hej AnnaGrethe

Tak for din positive samt udfĂžrlige anmeldelse. Det varmer hele teamet. I er altid velkommen til at kontakte os igen.

Har véret via SparTand.dk hos StoDent

Har vÊret via SparTand.dk hos StoDent tandlÊgerne i Gdansk. Her har jeg gennemgÄet en TOTAL-renovering af samtlige 28 tÊnder, og jeg mÄ sige at det overgÄr min Vildeste forventning. :-)
ALDRIG havde jeg forestillet mig, ikke nok med at min tandlÊgeskrÊk fuldstÊndig er pist forsvundet, men at fÄ det smukke smukke resultat som taler for sig selv, HVER gang jeg smiler! :-)
Har fÄet foretaget 9 implatater, 2 broer og ialt 28 kroner, og det til en besparelse pÄ rundt - 75% set i forhold til priser i KÞbenhavn, London eller Berlin! - De er de mest professionelle og sÞdeste tandlÊger, klinikassistenter og specialister inden for branchen er jeg sikker pÄ! :-) Altid er patienten i fokus, med Master-service og de mange timer jeg har brugt i tandlÊgestolen -> jeg ville gÞre om igen - pÄ stedet, skulle jeg stÄ for valget nu!! :-) Jeg anbefaler pÄ det varmeste!!
Af hjertet tak Katarzyna (KÀthe), Magda, Gertrius, Marco og Beathe m.m. - fantastisk, fantastisk. (VÊrd at nÊvne: jeg er IKKE pÄ kommision hos tandlÊgerne, men er diplomat og internat. konsulent ;-) )
GlÊder mig til et gensyn for en "opshine" og tandrens her i forÄret!

27 mars 2022

Hej Magnus

Tak for din positive samt udfÞrlige anmeldelse. Det varmer hele teamet. Vi glÊder os til at se dig til forÄret igen.

Hej Marco og Kasia

Hej Marco og Kasia

Har vÊret afsted 2 gange. 1 besÞg var lige lovlig lang en hel uge. Det var nu lidt kedeligt. Selve tandlÊge besÞgene. Total gode. Det var fÞrste gang jeg skulle have implantater, sÄ var ret sikker pÄ jeg ville fÄ smerter. Men der var ingen smerter til min overraskelse.
BesÞg 2, 4 dage. her skulle der kroner pÄ. og kunne forstÄ pÄ Kasia at man havde arbejdet express, sÄ jeg ikke skulle afsted igen for 3. gang. SÄ det var bare alletiders.
Vil helt sikkert benytte mig af Spartand igen. Jeg ved at jeg kommer til det, over tid, da min paradentose gĂžr at jeg skal have lavet mere....
5 stjerner herfra for denne gang.
Skal ogsÄ lige siges at nÄr man ringer til dig Marco. SÄ er du venlig og extremt behjÊpelig.

Det var bare lige det..........

16 mars 2022

Hej Jacob

Tak for din positive samt udfĂžrlige anmeldelse. Det varmer teamet. Har du brug for hjĂŠlp igen er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Tak for hjĂŠlpen đŸ€—

4. besĂžg. For lidt over et Ă„r siden fik jeg sat 5 implantater op i sommerferien. Uheldigvis afstĂždte kroppen 1 af dem, hvorfor turen gik til Gdansk i sommers for at fĂ„ skruet det op igen - pĂ„ klinikkens regning 👍 I efterĂ„rsferien var jeg nede og fĂ„ mĂ„lt op til den sidste krone mandag og fik torsdag monteret og justeret den nye krone pĂ„ implantatet. Havde aftalt at de mellemliggende dage var uden tandlĂŠge, sĂ„ konen og jeg kunne se andre dele af landet. Klinikken er fra 1. gang og til nu flyttet over i nye lokaler, som er totalrenoverede og det er virkelig blevet en veludstyret og rigtig pĂŠn klinik. Som altid - grundigt og perfektionistisk arbejde fra tandlĂŠgernes side. Jeg er rigtig glad for resultatet. Mange tak til Kate og Marco for at hjĂŠlpe mig godt pĂ„ vej pĂ„ denne rejse. Slutteligt. Nyd Gdansk. Det er en Perle med enorm smuk arkitektur, sĂžde mennesker og god mad.

Kan varmt anbefales ❀

31 oktober 2021

Hej Daniel

Tusinde tak for din anmeldelse - Vi er glade for at have dig som patient :) I er jo altid velkomne til at besĂžge dejlige Gdansk :)

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Mit fÞrste besÞg hos en udenlandsk tandlÊge. Efter flere besÞg hos forskellige danske tandlÊger, hvor smerter og psykisk gene har fyldt meget, besluttede jeg at prÞve SparTand i Gdansk. Under mit ophold, boede i lejlighederne som lÄ lige overfor. Hvis jeg var i tvivl om noget hen ad vejen (nÞgler, adresse m.m.), har man en hotline klar til at hjÊlpe pÄ dansk!

Jeg fik lavet adskillige ting.
3 rodbehandlinger, 15 fyldninger, ét implantat og en udtrÊkning af kindtand.

Jeg var yderst skeptisk ift. hvad de danske lĂŠger har prĂŠsteret, men min konklusion er:

- utrolig behagelige og opmĂŠrksomme tandlĂŠger.
- smertefri behandling.
- nemt og ligetil.
- BILLIGT.

Og det bedste var, at bedÞvelsen VIRKEDE! Ikke noget med at fÞle sig som nÄle pude, og heller ikke noget med at bedÞve ned i en Äben tand!

Rigtig god oplevelse!

7 februari 2020

Hej Daniel

Tusinde tak for din anmeldelse - tandklinikken glÊder sig til at se dig i Gdansk igen. Det varmer hele teamet med sÄdan en flot anmeldelse.

TandlĂŠge Gdansk

Vi kontaktede SparTand og samme dag sad vi i tandlĂŠgestolen i Gdansk. Virkelig super service! TandlĂŠgerne var virkelig sĂžde og professionelle. Kan klart anbefale SparTand.

4 januari 2020

Hej Laura

Tusinde tak for din anmeldelse - tandklinikken hÄber at kunne hjÊlpe Jer en anden god gang.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Det har véret en rigtig god "service"

Det har vĂŠret en rigtig god "service" lige fra start til slut. Kan helt klart anbefale denne klinik. Super venligt personale, som var gode til at forklare hvad der ville ske

26 augusti 2019

Hej Henriette

Tusinde tak for din anmeldelse - tandklinikken hÄber at kunne hjÊlpe dig en anden god gang.

5 stjerner, velfortjent!

21 juli 2019

Hej Cerstin

Tusinde tak for din anmeldelse - tandklinikken glĂŠder sig til at se dig i Gdansk igen.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

dette har véret en perfekt oplevelse

dette har vÊret en perfekt oplevelse jeg kan varmt anbefale det . i mÄ gerne kontakte mig 30851850

6 juli 2019

Hej Karl Peter

Tusinde tak for din anmeldelse - og tak for din anbefaling - tandklinikken glĂŠder sig til at se dig i Gdansk igen :)

Super professionelt firma.

Super professionelt firma.
Lige fra den fÞrste kontakt med spartand.dk, har der vÊret den bedste service man kunne tÊnke sig, og ekstrem hurtig svar pÄ hvad det end mÄtte dreje sig om.
Vi fÞlte os i trygge hÊnder pÄ hele turen da der i rejsedokumentet var beskrevet alt fra rutevejledninger, priser osv.
Lejligheden vi boede i var fantastisk lÊkker og ny Med en beliggenhed kun fÄ minutters gang fra den gamle bydel i Gdansk og med tandlÊgeklinikken nÊsten i baghaven gjorde, at vi trods behandlinger pÄ forskellige tidspunkter, kunne komme rundt pÄ egen hÄnd i byen.
Behandlingen hos tandlĂŠgen var yderst professionel og tandlĂŠgerne meget sĂžde, venlige og omsorgsfulde.
Vi fÞlte os under hele forlÞbet i trygge hÊnder og vender derfor tilbage til efterÄret.

De bedste anbefalinger fra
Maria SĂžrensen

29 april 2019

Hej Maria

Tusinde tak for din anmeldelse - og tak for din anbefaling - tandklinikken glÊder sig til at se dig i Gdansk igen til efterÄret.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Absolut den mest profesionelle og

Spartand i Gdansk
Absolut den mest profesionelle og bedste tandbehandling jeg nogensinde har oplevet. Personalet forklare indgÄende omkring behandling, og i mit tilfÊlde risici. Helt igennem seriÞst og kompetent personale.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til klinikken som,jeg har besĂžgt 3 gange nu og fortsat vil rejse efter ved tandlĂŠgebesĂžg.

15 april 2019

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer bÄde tandklinikken og personalet med sÄdan en anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg var pÄ ferie i Gdansk denne helgen

Jeg var pÄ ferie i Gdansk denne helgen og var uheldig med at den ene tannen min knakk. Kontaktet da Spartand.dk og fikk raskt svar og en time til tannlegen der nede. Tannlegen var veldig hyggelig, ga god service og snakket godt engelsk sÄ det var lett Ä forstÄ. Kommer nok tilbake hit :)
Ann Margaret

11 mars 2019

Hej Ann Margaret

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har véret hos spartand i gdansk super

Har vÊret hos spartand i gdansk super ophold fik lavet 3 implantater gode tandlÊger og en deilig klinikk glÊder mig til at komme igen om 3 til 4 mÄneder og hotellet var super dejligt kort til tandlÊgen kun godt at sige om det hele :) mvh Daffi

27 februari 2019

Hej Dagfinn

Tusinde tak for din anmeldelse - og tak for din anbefaling - tandklinikken glĂŠder sig til at se dig i Gdansk igen om 3-4 mdr. :)

Bedste tandlĂŠgebesĂžg ever.

Bedste tandlĂŠgebesĂžg ever.
Var pÄ klinikken i gdansk, super flot
Og virkelig professionelle ansatte.
Godt gÄet SPARTAND SUPER KONCEPT. I gÞr det sÄ nemt for folk.
BÄde lejlighed og flybilletter hjÊlper de med
Skulle have ordnet min overmund,
Har fÄet de flotteste tÊnder, meget bedre end jeg havde regnet med.
Kan kun anbefale folk at tage til Gdansk ikke kun for tandlĂŠge,
Men ogsÄ byen er bare fantastisk hyggelig og mege billig.
Jeg tager i hvert fald en tur mere i pÄsken og fÄr lavet undermunden.
Og glĂŠder mig.
Mvh.Bastian

26 februari 2019

Hej Bastian

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

God oplevelse med hele behandlingen fra

God oplevelse med hele behandlingen fra start til slut. Kan klart anbefales. Mvh Frank

16 februari 2019

Svar frÄn SparTand.dk

Tusinde tak for din anmeldelse - og tak for din anbefaling - tandklinikken og jeg hÄber at se dig i Gdansk igen :)

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer