WhitestripsPolska.pl Omdömen

TrustScore 4 av 5

Företagsinformation

1. Kosmetisk tandvårdsmottagning

Skrivet av företaget

What We Do? WhitestripsPolska is an online store supplying products from the USA designed for teeth whitening, as well as oral health and hygiene care. Get to know us better through our various communication channels. Numerous positive reviews online confirm our credibility as an authorized distributor of whitening strips. See for yourself today!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zadowolona jestem z pasków

Zadowolona jestem z pasków

14 maj 2026

Svar från WhitestripsPolska.pl

Super, że jesteś zadowolona z efektów 😊
Najważniejsze, żeby dobrać kolejną kurację już pod utrzymanie efektu, żeby uśmiech pozostał jasny na dłużej. Jeśli będziesz miała pytania przy kolejnym wyborze, śmiało pisz.

Paski oryginalne

Paski oryginalne, szybka dostawa, fachowe doradztwo. Polecam!

25 april 2026

Svar från WhitestripsPolska.pl

Dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! 😊
Cieszymy się, że paski spełniły oczekiwania, a dostawa i doradztwo były na wysokim poziomie.

Zawsze oferujemy oryginalne produkty i wsparcie przy wyborze — zapraszamy ponownie!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zlodzieje- odradzam zakupow.

Sciema, nie otrzymalam zamowienia. Zlodzieje !!!

17 mars 2026

Dzień dobry,
nie możemy znaleźć żadnego zamówienia przypisanego do danych autora opinii, ani żadnego kontaktu z naszym działem obsługi klienta w tej sprawie.
Każde zamówienie realizujemy zgodnie z procedurami i zawsze jesteśmy dostępni dla klientów w przypadku jakichkolwiek problemów.
Jeśli faktycznie doszło do zakupu, prosimy o kontakt z nami bezpośrednio – chętnie wyjaśnimy sprawę i pomożemy ją rozwiązać.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, miła obsługa. Doradzili mi odpowiednie paski na nadwrażliwe zęby. Polecam !

10 april 2026

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię i zaufanie. Cieszymy się, że wysyłka przebiegła szybko, a nasz zespół mógł pomóc w doborze odpowiednich pasków do wrażliwych zębów.

W razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji.

Pozdrawiamy,
Zespół WhitestripsPolska.pl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Opinia jak najbardziej na ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️…

Opinia jak najbardziej na ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ponieważ realizacja zamówienia już na drugi dzień. Towar jest zgodny z opisem a co ważniejsze oryginalny, bo efekt wybielania jest zadowalający. Wrócę do Was jeszcze :)

26 mars 2026

Svar från WhitestripsPolska.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊

Cieszymy się, że wszystko dotarło szybko i że efekty są zadowalające. Zapraszamy ponownie – zawsze chętnie pomożemy!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam whitestripspolska.pl! Zamówienie dotarło bardzo szybko, wszystko było świetnie zapakowane, a produkt oryginalny i zgodny z opisem. Paski wybielające Crest działają rewelacyjnie – efekty widoczne już po kilku dniach. Obsługa klienta bardzo pomocna i profesjonalna, odpowiedzieli na wszystkie moje pytania. Na pewno wrócę po kolejne zakupy.

15 januari 2026

Svar från WhitestripsPolska.pl

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię i zaufanie 💙

Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, produkt spełnił oczekiwania, a efekty pasków wybielających Crest są widoczne już po kilku dniach! Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał w 100% oryginalny produkt, bezpiecznie zapakowany i zgodny z opisem.

Dziękujemy również za miłe słowa o naszej obsłudze klienta – zawsze chętnie pomagamy i odpowiadamy na wszystkie pytania.

Będzie nam ogromnie miło gościć Cię ponownie w WhitestripsPolska.pl 🤍

Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam! Szybka wysyłka, towar zgodny z oryginałem.

26 januari 2026

Dziękujemy serdecznie za polecenie! 😊

Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z szybkiej wysyłki oraz że produkt spełnił oczekiwania i okazał się w pełni oryginalny. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie były bezpieczne i komfortowe.

Zapraszamy ponownie!

Paski Crest oryginalne

Robiąc zakupy w tym sklepie opierałem się na szerokim asortymencie marki Crest. Od lat używam Crest Professional a w tym sklepie można zakupić oryginalne paski.

1 december 2025

Svar från WhitestripsPolska.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! 😊

Cieszymy się, że docenił Pan nasz szeroki asortyment produktów marki Crest oraz że mógł Pan znaleźć u nas swoje sprawdzone Crest Professional. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować wyłącznie oryginalne paski wybielające i zapewniać klientom bezpieczne oraz komfortowe zakupy.

Zapraszamy ponownie i dziękujemy za zaufanie!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fejkowa strona

strona wygląda jakby była zrobiona do scamowania klientów. Sztucznie wygenerowane opinie z masą emotek, przez które od razu widać że nie ludzie je pisali. Do tego co chwile wyskakująca reklama z różnymi kodami i prezentami. Warto też wspomnieć o tragicznie zrobionym opisie strony. Nie mam stu procentowej pewności, że to fejk (dla tego 2 gwiazdki a nie 1)ale ja bym napewno na tej stronie się nie logował a nie mówiąc już o kupowaniu.

24 augusti 2025

Svar från WhitestripsPolska.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że nasza strona wzbudziła u Pana/Pani takie wątpliwości. Chcielibyśmy jednak zapewnić, że sklep działa w pełni legalnie, a wszystkie zamówienia są realizowane zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz standardami bezpieczeństwa.

Opinie widoczne na stronie pochodzą od realnych klientów, którzy dobrowolnie dzielą się swoimi doświadczeniami — forma ich wypowiedzi, w tym użycie emotek, wynika wyłącznie z indywidualnego stylu pisania. Nie są one generowane sztucznie ani publikowane w sposób nieautentyczny.

Jeśli chodzi o pojawiające się informacje o kodach rabatowych czy promocjach, są one elementem standardowych działań marketingowych, które mają na celu zaoferowanie klientom dodatkowych korzyści. Rozumiemy jednak, że mogą być odbierane jako zbyt intensywne — pracujemy nad tym, aby komunikacja była bardziej komfortowa.

Odnosząc się do opisu strony, stale ulepszamy treści i wygląd sklepu, aby były jak najbardziej przejrzyste i pomocne dla użytkowników. Każda konstruktywna uwaga jest dla nas cenna.

Zapewniamy, że logowanie oraz proces zakupowy są zabezpieczone certyfikatem SSL, a dane klientów są chronione zgodnie z polityką prywatności.

Dziękujemy za Pana/Pani komentarz — mamy nadzieję, że w przyszłości uda nam się odbudować zaufanie i zapewnić pozytywne doświadczenie zakupowe.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.