Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bare tak

Har haft rigtig uheldige oplevelser med min tidligere psykiater.
Skiftede til Andreas for 1 1/2 år siden.
Han har igennem hele mit forløb hjulpet mig til at opbygge selvtillid og troen på mig selv.
Jeg har haft 10 meget svære år, nu er jeg medicin fri på 10 måned og kan endelig mærke mig selv igen.
Andreas har støttet mig hele vejen og jeg giver mine største og varmeste anbefalinger.
Jeg elsker mit nye liv, tak for dig 🙏🏼

4 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Long text but please read.

Long text but please read.
Before my appointment, I read several reviews about Andreas, but since I was desperate for help and had already waited six months to see him (now I understand why), I decided to ignore them.

My first appointment wasn’t with him but with a woman who was responsible for collecting my background information. She explained that this was meant to help Andreas prepare for our session, which initially gave me a good impression and seemed professional.

However, my second appointment—this time with Andreas himself—was disappointing. I don’t know how things typically work here, but a 30-minute session hardly feels sufficient to discuss everything I needed to explain. He asked me many of the same questions as the first woman, then asked me to list three things that bother me the most in my daily life (which are not enough to describe everything that I have trouble with). After I shared them, he immediately concluded that I don’t have a disorder, JUST anxiety, and recommended behavioral therapy refusing to do a test. I explained, multiple times, that I had already been in therapy for a long time and that it wasn’t working for me. Despite this, he dismissed my concerns.

I left that session feeling sad, frustrated, alone, and unheard. But since waiting for another specialist would take two more years (again), I decided to give him a chance—after all, he was the “professional.”

I attended several sessions with the therapist he recommended, who advised me to stop seeing my current therapist because it could interfere with the process (thankfully, I didn’t listen). He also explained that Andreas’ reasoning was that we needed to address my anxiety first to see what was “underneath”—otherwise, we wouldn’t know if I had a disorder. This was a complete lie.

After giving it a fair chance and seeing no improvement, I stopped booking appointments.

Now, I feel helpless, like I’ll never get the help I truly need.

1 januari 2025

Useriøst og inkompetent

Useriøst og inkompetent
Andreas er åbenbart så “dygtig” at han på under 20 min. og uden at vide noget som helst om mig, kan vurdere, at der ikke er grund til udredning!
De 6 samtaler jeg havde med Victor á 30 min. varighed pr. gang, var komplet latterligt og han var heller ikke interesseret i, at vide noget om mig, så jeg forstår ikke, hvordan man kan forsvare, at lave sådan en vurdering på så tyndt et grundlag
Prøver at forklare Andreas, at min egen læge som kender mig og min psykolog jeg har haft 20 samtaler hos, mener jeg burde udredes, men han er åbenbart “klogere” end dem!
Desuden, så mener han helt seriøst, at autismespektret er en lang linie, hvor alle mennesker ligger på, men det er kun dem, som ligger yderst der diagnosticeres! Det er så stereotypt og meget langt fra virkeligheden.
Det er også meget nedladende overfor mennesker på autismespektret, at sige alle mennesker ligger der!
Jeg kender mange autister, som er gode til at maskere og står på tæ’r hele dagen, hele livet og tilsidst falder sammen, men de er åbenbart ikke autister i hans øjne, fordi de har lært at maskere! Så har de jo ingen vanskeligheder mere 😝
Gør jeg selv den tjeneste, at lade være… det er ikke ventetiden værd, for man bliver ikke taget seriøst og der bliver ikke brugt tid på, at finde ud af hvilke vanskeligheder man har! Andreas kan blot se på dig og dermed vide, hvilke behov du har! Meget imponerende må man sige… hvorfor overhovedet have en lang og kompleks bog fyldt med diagnosekoder osv. når man har Andreas! Han har ikke brug for at undersøge tingene først 🤮🤮🤮
Så nu kan jeg starte forfra med ventetid hos en ny psykiater, som forhåbentlig er fagligt kompetent og i det mindste undersøger patienten!

8 januari 2025

Uprofessionelt og farligt sted

Jeg var henvist for en udredning og har mødt en vikar læge, som introducerede sig ikke, men fandt ud af senere at han hedde Karl-Erik.
Konsultationen var meget forvirrende, jeg kunne fornemme at jeg blev ikke udredt for det, jeg var henvist for pga spørgsmålene, og jdet viste sig senere at konsultationerne gik på totalt forkert spor, nemlig han var meget fokuseret på hans research felt.
Da forløbet var mærkeligt, jeg læste min journal og fandt ud af at der var nogle ting skrevet, som vi har aldrig snakket om. Udover det, var der også en del ting som var misfortolket og taget ud af kontekst.

Jeg gik der for at få hjælp, men har fået mere trauma end jeg har haft for...
Udover det zero bed-side manners... Lægen tog emner op i konsultationens sidste 2 minutter: f eks slmrds tanker, eller at give diagnose og så i den stil: farvel, jeg tager på ferie, så vi kan ikke snakke i en måned. Men værsgå en total urelateret diagnose end du var henvist for og vi har slet ikke snakket om i forvejen. Klinikejeren ville ikke hjælpe med at rette situationen, har istedet listet hvilke (negative) konsekvenser det kan have, hvis vi mødes... (¬_¬)
Jeg synes at disse folk selv trænger til psykiatrisk behandling...
Jeg varmt anbefaler stpk . dk til klinikkens ofre ;)
Jo flere anmelder, jo bedre.

23 juli 2024

Uprofessionelt

Jeg valgte udelukkende denne klinik på baggrund af kort ventetid, dog vil jeg ønske at jeg havde lyttet til de anmeldelser der nu engang er blevet skrevet på trust pilot. Gør jer selv en tjeneste og søg efter en anden klinik.

Efter et forløb henover 6-7 samtaler både ved deres fysiske klinik og gennem virtuelle samtaler, kan jeg ikke anbefale at få hjælp til behandlinger hos klinik Andreas Hoff. Først og fremmest synes jeg det virker til at de trækker tiden unødvendigt meget ud. Jeg har haft en enkelt samtale med Andreas, hvoraf samtalen røg ud på et sidespor og han virkede meget fjern. Jeg synes ikke han kvalificerer sig til at arbejde med mennesker, på baggrund af vigtigheden af at kunne få klienterne til at føle sig trygge, set og hørt - det rum formår han ikke at skabe. Han virkede til at have meget travlt. Desuden kunne han åbenbart efter at have talt med mig i 20 min (hvoraf de 10 gik på at han talte om sig selv) vurdere at der ingenting var med mig. Fór rundt på sin stol og talte meget hurtigt. Selve klinikken er meget "kold/tom" og upersonlig, hvilke også giver en fysisk følelse af utilpashed, når man venter. Da mit forløb var ved at nå sin ende (efter mange samtaler med deres psykolog, Viktor) opdagede jeg ved et tilfælde (heldigvis) at min tid hos Andreas, var blevet aflyst af klinikken - dog uden at de havde kontaktet mig om hvorfor. Da jeg selv kontakter dem og forklarer jeg er uforstående, bliver jeg ikke mødt med anerkendelse eller undskyldning af dette - blot et henkastet: "nå, jamen Andreas er lige taget til Grønland og vi har ikke haft tid til at oplyse hans klienter endnu". Jeg håber da han havde en god tur til Grønland...
Meget uprofessionelt og ingen undskyldning for at jeg selv, som klient, må opsøge både en forklaring og aftale af ny tid. Da jeg når til dagen hvor min nye tid forekommer (kl. 10.25, virtuelt) modtager jeg først et link til denne kl. 10.55. Efter min seneste samtale med deres psykolog, har jeg en stærk opfattelse af, at det er min sidste samtale og at den forekommer sammen med Andreas som skal runde min udredning af. Vi får endelig kontakt til hinanden, hvor han virker uforstående overfor vores tid, fordi jeg stadig bør være i forløb hos Viktor - grundet de mangler mere information om mig, til at kunne udrede. Det skal siges at jeg føler vi har været omkring ALT. Jeg har endda selv tilføjet en del til mit forløb, som de ikke selv har vist interesse i - på trods af jeg vil mene det var relevant for udredningen. De taler åbenbart ikke sammen i deres klinik og det sender deres klienter ud på en unødvendig rejse.
Generelt er de ikke gode til at kommunikere sammen i klinikken, jeg har flere gange oplevet fejlbeskeder og aflyste tider og de er ikke gode til at informere om, hvad der præcist skal ske. Det er med sikkerhed, at jeg rykker mit forløb over til en anden klinik.

13 september 2024

Frarådes på det kraftigste

Frarådes på det kraftigste. Andreas er i min optik useriøs og inkompetent. Umiddelbart bør han slet ikke praktisere og have patientkontakt, men i stedet holde sig til foredrag og podcast, bogskrivning mv. - bare det ikke involverer patienter. Dette er måske ikke så profitabelt, hvorfor patienter (desværre for patienterne) formentlig er et nødvendigt onde.
Jeg havde ventet et år i forbindelse med henvisning og valgte desværre Andreas. Dette har jeg i den grad fortrudt. Jeg følte mig hverken set eller hørt. Jeg så ham to gange. Han kunne ikke huske, hvad vi havde talt om første gang, da vi sås til anden konsultation en uges tid senere. Jeg måtte opsummere, hvad det drejede sig om. Jeg havde ikke indtryk af, han havde læst min henvisning fra egen læge eller på anden vis sat sig ind i min sag. Han igangsatte et udtrapningsforløb af antidepressiv medicin, Sertralin igennem 18 år, kort skitseret på en whiteboard tavle, som jeg tog et billede af med min telefon, men han fulgte aldrig op på forløbet/medicinjusteringer. Jeg hørte ikke fra ham igen på noget tidspunkt. Der er i min journal ikke noteret noget omkring medicindosis/justeringer/udtrapningsplan samt videre plan ifølge min praktiserende læge. Jeg blev blot ... glemt. I forbindelse med udtrapning fik jeg det svært dårligt med fornyet begyndende depression, usundt vægttab med for lav BMI, manglende livslyst, modløshed og humørsvingninger og til sidst begyndende selvmordstanker. Heldigvis greb min familie og min praktiserende læge mig, men det kunne være endt rigtig galt. Min læge har nu i stedet overtaget min medicinske behandling og det videre forløb. Det kræver tillid at opsøge en psykiater og er i forvejen en rigtig svær beslutning for mange, hvor man føler sig sårbar og blottet. Derfor er det ekstra svært ikke at blive set, hørt eller taget seriøst.

18 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er bare et ubehageligt sted, jeg anbefaler det virkelig ikke.

Jeg er meget utilfreds med denne psykiater og klinikken. Efter næsten et års ventetid på en aftale blev den gang på gang udskudt, hver gang det blev min tur, med dårlige undskyldninger. Dagens opkald med endnu en undskyldning var dråben, der fik bægeret til at flyde over. Jeg fraråder stærkt denne psykiater og klinikken. Det er ren tidsspilde.

6 februari 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.