Företaget har svarat
Bedankt voor de snelle levering. Wishy en Mollie zijn heel blij met hun anti-teken ketting. Nou ja, Wishy met de koekjes En Mollie vindt het onzin want op haar kale lijf komt geen teek. Ik vin... Se mer
Företaget har svarat
Bij Soof's Pet Supplies draait alles om stijl, comfort en kwaliteit voor je hond. Wat ons écht onderscheidt, is onze eigen, zorgvuldig ontworpen collectie tuigjes, riemen, halsbanden en bankkleden. Elk product in onze lijn is met oog voor detail en functionaliteit ontwikkeld, zodat jij en je hond niet alleen goed voor de dag komen, maar ook kunnen rekenen op comfort en duurzaamheid. Onze tuigjes zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en comfortabel, ideaal voor dagelijkse wandelingen of actieve uitstapjes. De riemen en halsbanden sluiten daar perfect op aan, met stevige materialen, veilige sluitingen en stijlvolle kleuren die je niet overal tegenkomt. Daarnaast bieden we luxe bankkleden aan die niet alleen je meubels beschermen, maar ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je interieur. Ze zijn wasbaar, comfortabel én passen perfect bij de rest van onze collectie. Als kleine onderneming hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en persoonlijk contact. We pakken alles met zorg in en denken graag mee als je advies nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar iets praktisch, iets moois , of allebei? Bij Soof’s Pet Supplies ben je aan het juiste adres.
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
2 tuigtjes gekocht de laatste nieuwe ibiza pas perfect maar paarse is te klein op haar borst ..
Leuk pakketje, goed aangekomen. De andere hond rook meteen al de snackjes. Weet alleen niet of het de juiste maat is want puppy’s groeien snel en de mijne komt pas binnen bij 9 weken, maar dat is sowieso al gokken als je je hond nog niet kan opmeten.
Topservice en fijne kwaliteit van het tuigje!

Svar från Soof's Pet Supplies
Onlangs heb ik voor onze Franse Bulldog Jaap een bestelling geplaatst bij Soof's Pet Supplies en we zijn ontzettend tevreden! We hebben een aantal heerlijke snacks besteld en een cooling bandana voor de warme dagen.
De snacks zijn van goede kwaliteit en waren super netjes verpakt. Je merkt echt dat er aandacht en zorg aan de bestelling is besteed. De cooling bandana is ook een aanrader. Jaap draagt hem met gemak en tijdens de warme dagen lijkt hij er veel baat bij te hebben.
Daarnaast was de bestelling snel in huis en verliep alles soepel. Wij bestellen hier zeker nog eens!

Svar från Soof's Pet Supplies
Goed advies gekregen over de juiste maat van het tuigje voor mijn hond. De bestelling werd snel verzonden en was netjes verpakt. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en er zat zelfs een lekker snoepje voor mijn hond bij. Ik ben fan van Soofs Pet Supplies en ga hier zeker vaker bestellen!

Svar från Soof's Pet Supplies
Snel Verzonden en nog mooier dan ik had verwacht mooie stof mega blij en skully onze bully is nog blijer

Svar från Soof's Pet Supplies
Top bedrijf! Onze Jack Russells hebben niet de makkelijkste liefjes voor tuigjes. Met de hulp van Dominique de juiste maat besteld. Snel geleverd, leuk ingepakt en een cadeautje erbij! En natuurlijk hoogwaardige tuigjes! Wij zijn happy😎❤️

Svar från Soof's Pet Supplies
Bedankt voor de snelle levering.
Ik vindt de manier waarop jullie de bandjes hebben verzonden geweldig. Leuk papiertje (hondjes) erom met een zakje koekjes. (Wishy loves koekjes, dit moest ik van hem herhalen) ik heb leuke foto's erbij… hopelijk kan ik ze plaatsen.
Groetjes Brenda Mollie Wishy

Svar från Soof's Pet Supplies
Het contact ging heel soepel over de maat die ik moest bestellen.
Daarnaast kreeg ik een leuk cadeautje bij de bestelling .
Het was ook heel mooi verpakt.
Ik werd er blij van.

Svar från Soof's Pet Supplies
Snelle levering en de tas heeft een goede, stevige kwaliteit. Ik had hem aangekocht voor het wandelen met de hondjes, maar ook om mee te nemen naar festivals omwille van de grootte en het netje voor flesjes. Heel blij mee!

Svar från Soof's Pet Supplies
Het bestellen ging gemakkelijk om dat de website gebruikersvriendelijk is. De verzending was om duidelijke redenen vertraagd en dit werd keurig tussentijds gemeld via een e-mail. Uiteindelijk arriveerde de tas in een nette verpakking en alles was boven verwachting. De tas is goed in te richten met alle noodzakelijke hondenspulletjes en de fluwelen riem is stevig en glijd niet van de schouder. Superblij met mijn aankoop!

Svar från Soof's Pet Supplies
Maar een kleine bestelling gedaan. Werd goed op de hoogte gehouden via mail, bestelling werd keurig de andere dag geleverd met een persoonlijk geschreven bedankje. Erg attent!! :)

Svar från Soof's Pet Supplies
De speeltjes zien er stevig uit. Leuk en gevarieerd pakket. Snelle levering.

Svar från Soof's Pet Supplies
Ik had 2 tuigen besteld in de verkeerde maat, er stond bij dat ze niet retour mochten. Na een mail gestuurd te hebben mocht ik de tuigen terug sturen en kreeg ik passende tuigen! Super service!

Svar från Soof's Pet Supplies
De tekenband die ik had besteld was te groot. Snelle reactie op mijn vraag of ik deze om kon ruilen en daarna weer een vlotte levering van de juiste maat!

Svar från Soof's Pet Supplies
Product zoals verwacht, mooie kwaliteit, snelle levering en heel leuk verpakt ❤️ ik en mijn hondje zijn helemaal happy 🥰zeer tevreden ❤️

Svar från Soof's Pet Supplies
Snelle levering en prachtig tuigje
Mijn hond vind het geweldig

Svar från Soof's Pet Supplies
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.