Son of a Beach Omdömen 273

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg tevreden met de matching outfit voor het hele gezin. Helaas voor vader was er niks meer in zijn maat dus zelfde kleur maar ander patroon, staat toch leuk. De badpakjes voor mijn jongste viel wat k... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede kwaliteit producten, snelle en correcte levering Hadden een bikini met een productie foutje, dit en snel en erg goed opgelost door dit bedrijf, complimenten!!! Wil je wat moois, met perfect... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Erbarmelijke kwaliteit. Ik kocht matching swimsuits voor vader en zoon. Het uv-pakje maat 86 voor mijn kind is na 1 keer dragen op het strand compleet versleten? Gespikkeld alsof het verkleurd is door... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heldere communicatie. Veel keuze op de website. Positief verrast met de kwaliteit. Super fijn dat de badpakken voor de kleintjes drukknoppen hebben. Heel erg blij mee. Leuk moederdag/vaderdag/ouderdag... Se mer

Företagsinformation

1. Klädbutik

Skrivet av företaget

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, veel keuze. Vlot bezorgd. Ik was bij mijn bestelling iets vergeten en dat kon alsnog erbij zonder extra verzendkosten. Heel fijn.

17 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas verkeerde maat geleverd

Helaas zat in het zakje de verkeerde maat. Hierover op verschillende manieren contact proberen te zoeken maar tot heden nog nu reactie, hoop dat we voor de vakantie de juiste maat hebben. Nummer 3782

17 mars 2025
Logotyp för Son of a Beach

Svar från Son of a Beach

Hi Jasper,

Dat is vervelend om te horen, excuus hiervoor. Wij gaan uitzoeken waar het contact is misgelopen. Voor nu gaan wij zo snel als mogelijk aan de slag om de juiste maat naar je toe te sturen. Wij nemen contact met je op.

- Team Son of a Beach

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is een super mooi product

Het is een super mooi product. Mijn dochter is blij dat we alledrie dezelfde zwemspullen hebben nu.
En tot haar grote blijdschap ook nog een bijpassende scrunchie bij onze bestelling!
Snel geleverd en goeie kwaliteit.

16 mars 2025

Top! Helemaal zin in babyzwemmen

We hebben het nog niet langdurig geprobeerd, maar op het eerste gezicht is dr kwaliteit top! Mooie heldere kleuren. De zwembroek voor mijn man zit prachtig en ook voor mn dochtertje zit het badpakje als gegoten! Moet er wel bij zeggen dat het maatje 74/80 is terwijl ze in 68 nog moet groeien met kleding, dus het valt wel aan de kleine kant.
Ze hebben super veel zin om te shinen met babyzwemmen samen dinsdag!

13 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie badkleding voor alle maten van…

Mooie badkleding voor alle maten van kinderen. Maat Smal voor dames is wel erg klein, maar zonder problemen kreeg ik een maat groter die wel past, zonder probleem retour !
Super service en snelle levering. Aan te bevelen. We zijn met 6 kleinkinderen en 2 grootouders in zelfde outfit !!!!!

25 februari 2025

Top ervaring.

Leuke, verfrissende en mooie badkleding die op een vlotte wijze online te bestellen is. De snelle service, correcte levering en de mogelijkheid om vlot een retour te doen - indien nodig - maakt het geheel gewoon af.
Fijne ervaring!

22 februari 2025

Fantastische zwemkleding

Wat een fantastische zwemkleding. Wij hebben al meerdere keren besteld en zijn elke keer weer dik tevreden. De kwaliteit is goed en de zwemkleding gaat lang mee, levering is ook erg snel.
De keuze die er is met de verschillende printjes is ook echt top! Altijd weer lastig kiezen welke je wilt want ze zijn allemaal zo leuk!

Wij zijn dik tevreden met de zwemkleding en kunnen niet wachten op de zomer.

13 februari 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leuk maar echt heel klein.

4 februari besteld 8 februari bezorgd. Zou eerst eerder zijn. Nu was mijn man thuis en was de verrassing weg. Ik heb al voor mijn dochter een maat groter besteld maar deze kan ze nog net aan. 8 maanden en 74-80 besteld. Valt echt heel erg klein. Nu moet ik een nieuwe bestellen en komt er natuurlijk weer verzendkosten bij en werkt mijn kortingscode niet meer..

8 februari 2025

Geweldig!

Geweldige service, heel goed geholpen en prachtige zwembroeken & badpakken. Inmiddels al 4 setjes verder en dat zullen niet de laatste zijn!

12 februari 2025

Snelle levering goede service

Afgelopen zomer een zwembroek voor mijn man, en hetzelfde print badpakje voor onze dochter besteld, op vakantie veel leuke reacties op gehad! Nu een groter maatje voor onze dochter besteld, zodat ze het deze zomer weer aan kan! Snelle levering en goede service!

11 februari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.