2,7

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Bestel hier niet!

Bestel hier niet, alles is heel vaag aangegeven en beloven dingen die ze helemaal niet kunnen na komen. Klantenservice reageert of niet of ze reageren met hetzelfde antwoord (waarschijnlijk is het een robot die antwoord geeft)
Prijzen zijn ook ontzettend hoog.
Als je geen hoofdpijn wilt zou ik hier niet iets bestellen!

18 mars 2026

Delivery time was supposed to be 5 days…

Delivery time was supposed to be 5 days max, they delivered in almost 1 month. I was told they coukd gift a screen protector, that also didn’t come. And then I complained and they said we try to refund. They did not do it and said it is not possible. Very late service and they don’t care about customer satisfaction. Hence writing in here that I ordered on 16 january and delivery was made on feb 13 . A month later . Bravo. The promise on the website does not match with the reality. The customer service is kind and cool. But they can not help.

13 februari 2026

Ik heb vaak gezegd dat mijn laptop niet…

Ik heb vaak gezegd dat mijn laptop niet goed werkt heb ik ze terug gegeven voor een ander en die kwam met andere problemen en waneer ik zij ik wil mijn geld terug en ik geef jullie de laptop terug gaven ze mijn die laptop terug met problemen zoals hij word snel heet en batterij is een beetje slecht en maakt veel geluid waneer ik een spel speel

11 juni 2025

Onbetrouwbaar onlinewinkel

Sonew'd is een onbetrouwbaar onlinewinkel. Los van dat de prijzen veel hoger zijn, dan de meeste online winkels. Zei verkopen refurbsuhed artikelen tegen een hoge prijs. In eerste instantie leek de website wel oke en dacht laat ik toch maar bestellen. Artikelen zijn in zeer slechte staat en worden zelfs niet compleet bezorgd. Klanten service is alleen via een 06 nummer te bereiken en zijn zeer slecht te bereiken ( 9 van de 10 keer voicemail ) waar helaas niet op gereageerd word. Wij hebben voor 1500 euro aan apple producten besteld, en kan je alleen aanraden om hier echt van weg te blijven. Pakket is door de koerier netjes bezorgd, na openen was het meteen te zien dat het artikel totaal niet ingepakt was. Nadat mijn vrouw 5 dagen iemand aan de telefoon van Sonew'd wilde spreken, kreeg zei te horen dat het een refurbsuhed item is en dat dit er bou eenmaal bij hoort. Er zijn grenzen, en als de artikel zeer slecht binnenkomt, met externe schade en niet ingepakt, dan valt het in hun ogen ook onder refurbushed. Zelfs ontbrak de lader aan een van mijn bestelde artikel, en nog geven zei aan er niks aan te kunnen doen. Pas aub op met deze praktijk van verkopen. Wij zijn zeer teleurgesteld en nemen hier ver afstand van.

3 september 2025

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis