Top bestelling
Bestelling ging gewoon goed en was snel binnen. Producten zien er netjes uit en doen wat ze beloven. Geen gedoe met bestellen en alles was goed verpakt. Al met al gewoon een fijne ervaring.
Natuurlijke oplossingen voor hedendaagse problemen - ontdek het bij ons. Wij geloven in harmonie met de natuur en bieden enkel plantaardige stoffen. Onze producten helpen je in balans te blijven, van binnen en buiten. Laat ons je begeleiden naar een gezonder leven en de schoonheid van natuur te ontdekken.
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vorige week supplementen ontvangen van plant based body, ik maak er dagelijks gebruik van, soms vergeet ik het maar dat is dan even wennen nog. In ieder geval merk ik wel positief verschil.
Zojuist supplementen ontvangen, snel geleverd en ziet er goed uit!
Ik heb de Hormone Balance besteld en ik merkte gelijk positieve verschil, snel geleverd en goede service.
Neem de Nootropics nu al een tijdje in de ochtend. Merk dat mijn concentratie beter is en de brain fog minder, vooral handig tijdens het studeren.
Vorige maand begonnen met de Gut Cleanse en ik merk ook echt dat mijn darmen schoner worden! Had altijd een opgeblazen gevoel, en gelukkig heb ik dat nu niet meer.
Gebruik dit supplement nu al een tijdje elke ochtend en het is echt een fijne toevoeging aan mijn routine. Je merkt dat er kennis en ervaring achter zit. Zou mooi zijn als jullie assortiment verder wordt uitgebreid, want de kwaliteit spreekt voor zich.
Ik was sceptisch over een gut cleanse supplement, maar wilde het toch proberen. De eerste dagen merkte ik dat mijn darmen moesten wennen, maar daarna voelde ik me lichter en had ik minder last van krampen. Het idee dat het volledig plantaardig en zonder kunstmatige toevoegingen is, geeft me ook vertrouwen.
Onlangs eerder een negatieve review geschreven over de ongewenste bezorgmethode. Gelukkig heb ik het product alsnog goed ontvangen. De eerste nacht werkte de "deep sleep" supplementen nog niet zoals beloofd. Maar ik geef het nog even de tijd. Mij is ter compensatie een gratis product aangeboden bij mijn volgende bestelling en mij ook beloofd dat er voortaan geen brievenbus pakketten meer worden bezorgd. Ik heb mijn voorkeur daar voor door gegeven. En daar werd gehoor aan gegeven. Het is duidelijk dat de bedrijf graag de klant tevreden houd.
Zelf ben ik een persoon die houd van sporten en gezond eten voor de rest gebruik ik geen supplementen maar ik heb het product ‘Hormone balance’ voor het eerst gebruikt, paar maanden geleden. Het is echt werkend en zeker effectief, op het gebied van steunen van je energie en voornamelijk het verhogen van libido en stimuleren van mannelijkheid. Voorheen had ik wel eens dat ik af en toe op 2 of 3x op en dag kon uithouden bij sex, nu heb ik bij 4 of 5 keer nog steeds lust. Voorheen dacht ik dat het misschien een fabeltje was en het misschien een heel klein beetje werking zou hebben, maar voor deze kruidenmix is het oprecht van mij petje af!!
Ik gebruik nu iets langer dan een maand de Brain en Focus en kan niets anders zeggen dan dat het een top product is. Vooral in drukke periodes helpt dit mij toch om mij beter te focussen en mijn doelen te behalen. Super fijn dat het op natuurlijke basis is en ik mij dus geen zorgen hoef te maken met wat ik inneem. Kortom, een goed product en de service is uitstekend.
Super tevreden met deze supplementen. Voel me stukken beter hierdoor.
Ps. Service is hartstikke goed!
Jullie testosteronbooster gekocht en het werkt top! Voel me beter in me vel, meer energie en inderdaad een hoger libido ;)
Bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen op instagram, service is top! Ik heb deep sleep besteld en merk dat ik inderdaad sneller in slaap val en uitgerust wakker wordt.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.