Banner for SolveyFem

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestel vaker bij solveyfem en ben altijd ontzettend te vrede. Deze keer kwam mijn pakketje binnen met kapotte capsules wat nog nooit eerder was voorgekomen.. ik heb een berichtje gestuurd en kreeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt wauw wat een topbedrijf! Eerst wist ik niet wat ik moest kopen maar ik werd hier meteen mee geholpen. Na het proberen zelf nog een berichtje teruggekregen met de vraag hoe het tot nu toe gaat, wa... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik kon bij Charlotta terecht om mijn verhaal te doen en zij nam telkens opnieuw de tijd om aandachtig naar mij te luisteren. Voor mijn situatie bleek echter meer nodig dan alleen de carvacrolcapsule... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al bijna 1 jaar lang loop ik met wisselende klachten, zowel een schimmelinfectie als een vaginale schimmel. Alle medicijnen genomen die de huisartsen/gynaecoloog voorschreef, de hele lijn van Caneste... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med vitaminer och tillskott

Skrivet av företaget

Solvey Fem is een Nederlands merk voor intieme verzorging, opgericht door Carlotta na 13 jaar van terugkerende schimmelinfecties en bacteriële vaginoses. Vanuit deze persoonlijke ervaring ontstond de behoefte aan meer openheid, begrip en aandacht voor vaginale gezondheid. Met Solvey Fem wil ik bijdragen aan het doorbreken van taboes rondom intieme klachten en het gesprek hierover toegankelijker maken. Veel vrouwen lopen hier lange tijd in stilte mee rond, en juist daarom vind ik het belangrijk om eerlijke informatie en herkenning te bieden. Solvey Fem ontwikkelt producten met aandacht voor gebruiksgemak, zachtheid en dagelijkse ondersteuning, passend binnen een bewuste verzorgingsroutine. Transparantie, respect voor het lichaam en het normaliseren van intieme gezondheid staan centraal in alles wat we doen. Mijn doel met Solvey Fem is om een merk te bouwen waar vrouwen zich gezien en begrepen voelen, en waar ruimte is voor openheid over onderwerpen die vaak onbesproken blijven.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top product maar vooral top…

Top product maar vooral top klantenservice!

18 februari 2026

Hi Rebecca,

Wat lief dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dat wordt enorm gewaardeerd! Bedankt!❤️

Fleur, SolveyFem

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

My experience was that i started to have my period

My experience was that i started to bleed, sort of like a period and i using the anticonception pil so i shouldn’t have my period yet. Maybe it is my body that reacted diffrently.

17 februari 2026

Hi Madeleine,

Thank you for your honest review. I’ve just sent you an email, as we take your message and experience very seriously. We’re truly sorry to hear that you went through this. 🩷

Of course, we would love to help you and carefully look into how you used the product and what may have happened. Your health is our top priority.

If you haven’t received our email, please let us know and we will resend it right away.

Love,

geweldig product!!

Echt een geweldig product! Ik was eerst een beetje sceptisch, maar na het gebruiken van de Acid Boric capsules merkte ik al snel verschil. De jeuk en irritatie waar ik last van had, waren volledig verdwenen. Dat gaf me echt een opgelucht en comfortabel gevoel.

Wat ik vooral fijn vind, is dat het product makkelijk in gebruik is en dat ik me weer fris en zelfverzekerd voel. Het heeft mij echt geholpen en ik ben super tevreden met het resultaat. Je merkt dat het een product is dat doet wat het belooft.

Ik zou dit zeker aanraden aan andere vrouwen die met dezelfde klachten zitten. Voor mij is dit echt een blijvertje en ik bestel het zeker opnieuw. Dankjewel Solveyfem voor een product dat écht werkt!

29 januari 2026

Hi Chelly,

Wat ontzettend fijn om jouw ervaring te lezen, dankjewel voor het delen! 💛

Wat goed om te lezen dat je je weer zelfverzekerd voelt. Dat is precies waar we het voor doen!

We staan altijd voor je klaar!😘

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fijne producten en geen insta onzin!

Ik was eerst wat sceptisch over Instagram bedrijven maar deze meiden hebben dit zo goed ontworpen! Gelijk gebruikt en nergens meer last van slaat binnen enkele dagen al aan. En makkelijk in gebruik!

16 februari 2026

Hi Mace,

Heel erg bedankt voor je lieve review en wat super dat de producten je hebben mogen helpen!❤️

Daar doen we het voor!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ineens zit ik aan een abbo vast.

Ineens zit ik aan een abbo vast.
Van één van de drie bestelde producten??
Ik had juist op éenmalig bestellen geklikt; zonder korting. Omdat ik geen abbo wilde.
Boek niet ontvangen

15 februari 2026

Hi Joke,

Wat vervelend om te lezen dat dit zo is overgekomen 😢 Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Stuur ons gerust even een berichtje via support@solveyfem.com, dan kijken we dit meteen voor je na. We zijn flexibel met abonnementen en als deze per ongeluk is geactiveerd, kunnen we dit natuurlijk direct voor je oplossen.

Wat betreft het boek: dit betreft een e-book. De mail kan eventueel in je spam/ongewenste inbox terecht zijn gekomen.

Mail ons gerust, we helpen je graag🩷

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De klantenservice is heel goed

De klantenservice is heel goed, je word snel geholpen. Ze denken ook goed met je mee en geven advies. Laatst een slechte review achtergelaten maar na goed advies en contact via de e-mail gehad te hebben geef ik het nog een kans en merk ik dat de Boric-Acid ook echt wel werkt, de carvacrol heb ik een paar dagen geprobeerd maar ik blijf een vieze smaak omhoog krijgen dus die hoeft niet meer van mij. Ik hoop dat ik van mijn BV af kom met alleen de Boric-Acid, slik nu ook tegelijk de restore probiotics en hoop dat ik het in de toekomst alleen nog met de probiotics verder kan en klachtvrij blijf.

28 januari 2026

Hi Jamie,

Dankjewel voor je open en eerlijke review 🩷
Fijn dat je een prettige ervaring had met ons contact en dat je verbetering merkt (dat vinden wij nog het fijnste om te lezen)!

Onthoud: je mag ons altijd een berichtje sturen, ook als je twijfelt of vragen hebt. We helpen je graag!

Werkt top!

Super fijn hoe dit bedrijf taboes doorbreekt door hun producten!
Werkt super goed, echt een aanrader.

12 februari 2026

Hi,

Wat lief!! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!🩷

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

voor het eerst iets wat werkt

voor het eerst iets wat werkt nadat ik van het kastje naar de muur ben gestuurd door de huisarts

12 februari 2026

Hi Annie,

Wat super fijn dat het je eindelijk heeft geholpen. Daar doen we het voor!🩷 Daarnaast heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. We hopen zo steeds meer vrouwen te kunnen helpen met hun vaginale routines.

Werkt niet voor mij

Na 2 weken merk ik helaas nog geen verbetering.

29 januari 2026

Hi,

Ah wat jammer om te lezen.. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor je hopen.

Stuur ons gerust even een mailtje via support@solveyfem.com, dan kijken we graag met je mee voor een oplossing!🩷

Heel tevreden met Solvey

Sinds kort begonnen met de producten van Solvey en ben nu al heel tevreden! Ik ben zelf niet zo van de antibiotica en probeer het liever natuurlijk op te lossen. Na een dag al minder klachten dus ga er zeker mee door 😊

11 februari 2026

Hi,

Ahh, wat fijn dat je tevreden bent! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten🩷

Must

Na eindeloos van alles te hebben geprobeerd, is Solvey het enige wat mij van m’n klachten heeft afgeholpen!!!

9 februari 2026

Hi!

Wat super fijn dat we je hierbij hebben kunnen helpen! Lief dat je het deelt🩷

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne, natuurlijke producten en een super service!

Wat ben ik blij met de producten van Solveyfem… Eindelijk een oplossing voor mijn problemen na jarenlang gerommel met chemische troep. En ook de klantenservice is uitstekend, snel en heel servicegericht. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Ik ben fan!!

23 januari 2026

Hi!

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor het delen van je ervaring😘 Daar worden we blij van!

Aanrader

Ik ben vaak sceptisch over dit soort producten, maar dankbaar dat ik dit heb geprobeerd. Aanrader en hielp bij mij al na 1 dag. Zeker dit review waard, bedankt.

2 februari 2026

Hi,

Ah wat fijn!! 🩷 Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Zo zo zo blij!!

Ik ben echt na jaren van struggelen met vaginale klachten hier ein de lijk vanaf gekomen!! Ik had echt elke maand last van schimmelinfecties en heb nu 5 maanden geen last meer! Mega bedankt meiden!! Elke vrouw die dit leest en twijfelt, geef het nog een kans😘😘

9 februari 2026

Hi!

Awh, wat super lief dat je dit deelt, dankjewel 🩷 We waarderen dit enorm!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Quick delivery and the product works!

30 januari 2026

Hi!

I'm so glad to hear that it worked well for you, and thank you for taking the time to share this!🩷

Warmly,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aan iedereen aan te raden

Ik ben echt heel blij dat ik deze meiden en hun producten heb gevonden. Ik loop al sinds ik 14 ben bij dokters en gynaecologen die mijn klachten alleen maar hebben verergerd met antibiotica. Niks hielp. De producten van solveyfem, en vooral boorzuur, heeft me eindelijk een verlichting van mijn klachten gegeven. Helaas ben ik nog niet van mijn klachten af, maar zo lang ik deze producten gebruik zijn mn klachten met 90% verminderd. Hopelijk ben ik over een tijdje helemaal van mijn klachten af. Super lieve en fijne service. Ik raad het iedereen aan.

6 februari 2026

Hi!

Awh wat super fijn om te horen!❤️❤️ Daar doen we het voor!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor de tweede keer besteld en opnieuw super tevreden

Ik heb nu voor de tweede keer besteld bij SolveyFem en ik ben opnieuw super tevreden! De producten doen precies wat ze beloven. Daarnaast wil ik echt een compliment geven aan de klantenservice zij hebben mij ontzettend goed en vriendelijk geholpen en dachten echt met mij mee.

Het is fijn om te merken dat een bedrijf niet alleen goede producten levert, maar ook waarde hecht aan service en klanttevredenheid. Voor mij zeker een aanrader ❤️

5 februari 2026

Hi!

Awh dankjewel, wat lief om te lezen! 🥰 Dat betekent echt heel veel voor ons!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Duur spul wat niet werkt.

Helaas werken de producten voor geen meter, was echt weggegooid geld. Heb enkel voor de boric acid een refund gekregen. Ik heb spijt! Heb er zelfs blaasklachten van gekregen.

28 december 2025

Hi!

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We denken heel graag met je mee om te kijken wat er is gebeurd en wat we eventueel nog voor je kunnen betekenen.

Je mag ons daarom altijd mailen via support@solveyfem.com, dan helpen we je alsnog graag en zoeken we samen naar een passende oplossing❤️

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.