Banner for SolveyFem

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestel vaker bij solveyfem en ben altijd ontzettend te vrede. Deze keer kwam mijn pakketje binnen met kapotte capsules wat nog nooit eerder was voorgekomen.. ik heb een berichtje gestuurd en kreeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt wauw wat een topbedrijf! Eerst wist ik niet wat ik moest kopen maar ik werd hier meteen mee geholpen. Na het proberen zelf nog een berichtje teruggekregen met de vraag hoe het tot nu toe gaat, wa... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik kon bij Charlotta terecht om mijn verhaal te doen en zij nam telkens opnieuw de tijd om aandachtig naar mij te luisteren. Voor mijn situatie bleek echter meer nodig dan alleen de carvacrolcapsule... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al bijna 1 jaar lang loop ik met wisselende klachten, zowel een schimmelinfectie als een vaginale schimmel. Alle medicijnen genomen die de huisartsen/gynaecoloog voorschreef, de hele lijn van Caneste... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med vitaminer och tillskott

Skrivet av företaget

Solvey Fem is een Nederlands merk voor intieme verzorging, opgericht door Carlotta na 13 jaar van terugkerende schimmelinfecties en bacteriële vaginoses. Vanuit deze persoonlijke ervaring ontstond de behoefte aan meer openheid, begrip en aandacht voor vaginale gezondheid. Met Solvey Fem wil ik bijdragen aan het doorbreken van taboes rondom intieme klachten en het gesprek hierover toegankelijker maken. Veel vrouwen lopen hier lange tijd in stilte mee rond, en juist daarom vind ik het belangrijk om eerlijke informatie en herkenning te bieden. Solvey Fem ontwikkelt producten met aandacht voor gebruiksgemak, zachtheid en dagelijkse ondersteuning, passend binnen een bewuste verzorgingsroutine. Transparantie, respect voor het lichaam en het normaliseren van intieme gezondheid staan centraal in alles wat we doen. Mijn doel met Solvey Fem is om een merk te bouwen waar vrouwen zich gezien en begrepen voelen, en waar ruimte is voor openheid over onderwerpen die vaak onbesproken blijven.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Geweldig!

Het is echt zo bizar, maar ik heb gewoon GEEN last meer gehad van bacteriële vaginose sinds ik de Restore Probiotics slik. Ik slik ze sinds begin dit jaar en normaal zou ik al lang last hebben gehad door ongesteldheid of seks, maar ik voel me echt zooo goed! Super aanrader als je regelmatig last hebt van BV

26 mars 2026

Hi,

Ahh! ❤️ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de producten als onze service. Dat betekent veel voor ons!

Heel lief dat je ons aanbeveelt!

Mocht je vragen hebben, dan weet je ons te vinden. We helpen je graag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben helemaal in paniek door 1x iets…

Ik ben helemaal in paniek door 1x iets te bestellen zit ik aan een automatische incasso van jullie vast terwijl ik helemaal niet tevreden was over het product en niet van plan was het weer te bestellen ik wil dat het stopt. Ik stuur het geleverde product terug en wil er niks meer mee te maken hebben groeten Marja

25 mars 2026

Hi Marja,

Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat dit voor onrust heeft gezorgd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling😢❤️

We hebben je inmiddels ook een mailtje gestuurd; laten we via de mail even verder contact houden zodat we dit snel voor je kunnen oplossen. Op onze website kun je bij het bestellen kiezen tussen een eenmalige aankoop of een abonnement (met korting). Mogelijk is daarbij per ongeluk de abonnementsoptie geselecteerd.

We helpen je uiteraard graag en willen zeker niet dat je hier een vervelende ervaring aan overhoudt. We kijken samen naar een passende oplossing en zorgen dat alles duidelijk wordt geregeld.

Super product

Heel snel geleverd! Ik voel me zoveel beter. Het is echt een geweldig product

24 februari 2026

Hi Chelsea,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review, dat waarderen we heel erg!🩷

Mocht je nog een keer hulp nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Wat een verschil!! ❤️

Wat een verschil! Na jaren ongemak en allerlei crèmes en medicatie genomen te hebben en zo vaak alsnog last “down under”, eindelijk voor langere tijd jeuk en gedoe vrij!!🥰🥹❤️ Eindelijk!!
Ik nam al eerder probiotica (Progyn) maar deze van Solveyfem lijkt me krachtiger (en meer bacteriën per pilletje). Samen met boorzuur en de crème, een reset gedaan en ik hoop dat ik voor altijd verlost mag zijn van die vaginale kwaaltjes. Het was nooit extreem erg, geen rare geurtjes ofzo. Maar wel vaak jeukerig en rood en ongemakkelijk. 😟 Maar dat is gelukkig verleden tijd (na een dikke week al! 😌).

22 mars 2026

Hi Laura,

Wat fijn om te horen dat je zo snel verschil merkt! Dank je wel voor het delen 🙏
Dat wordt heel erg gewaardeerd🩷

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet dat we altijd voor je klaarstaan!

Fleur,

It just works!

It just works!
It started working the moment I started taking the supplements and they haven't failed me since. After 30+ years of struggling with intimate infections, I am finally without itch and smell, just like that.

21 mars 2026

Hi,

Thank you so much for sharing this 🩷

It truly means a lot to hear that after so many years of struggling, you’re finally feeling comfortable again. We’re so happy the supplements are working well for you!

Warmly,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De restore probiotics is het enige wat werkt voor mijn BV

De restore probiotics is het enige product wat op lange termijn werkt voor mijn BV! Het duurde wat langer voor het werkte, 2-3 maanden elke dag een capsule. En ik merk dat het ook weer terugkomt als ik ermee stop maar ik ben allang blij dat ik iets gevonden heb wat werkt! Ik had deze klachten namelijk al meer dan 10 jaar en was echt wel wanhopig.

17 mars 2026

Hi Jana,

Wat super lief dat je ook je review op dit platform deelt, dank je wel daarvoor!🩷

We zijn super blij dat we je hebben kunnen helpen hierbij. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

helaas na 6 weken gebruiken nog geen…

helaas na 6 weken gebruiken nog geen resultaat

16 mars 2026

Hi Guus

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. 🩷

Iedere situatie is natuurlijk anders en soms kan het wat langer duren voordat je effect ervaart. Soms kan een kleine verandering in je routine, zorgen voor een groot verschil.

Stuur gerust even een mailtje naar support@solvefem.com, dan helpen we je daar graag verder en kijken we samen met je mee. We helpen je natuurlijk graag hiermee!😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na 12 jaar ziekenhuis en onderzoeken, eindelijk iets dat werkt!

Ik heb EINDELIJK iets gevonden wat werkt. 12 jaar lang. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Onderzoeken, geen antwoorden. Antibioticum waar ik uiteindelijk immuun voor werd. Ik denk dat ik duizenden euro’s ben kwijt geraakt aan onderzoeken & medicatie.
Alles verbeterde íets nadat ik 4 jaar geleden stopte met anticonceptie, startte met voeding gefocust op stabiliteit voor mijn flora, maar wat nooit verdween. Ik heb nu na mijn menstruaties, na gemeenschap & een vorm van stress géén klachten meer.

*ik had last van terugkomende BV

12 mars 2026

Hi Susana,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je na zo’n lange en moeilijke periode eindelijk verbetering ervaart!🩷

Het is heel waardevol dat je jouw verhaal deelt. Veel mensen met vergelijkbare klachten zoeken lang naar iets dat voor hen werkt, en ervaringen zoals die van jou kunnen anderen hoop geven.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets willen delen over je ervaring, dan staan we altijd voor je klaar. We helpen je graag!💕

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Werkt fantastisch….na enkele weken…

Werkt fantastisch….na enkele weken klachten volledig verdwenen.
Snelle en correcte levering.

26 februari 2026

Hi Sophie,

Wat super fijn om te horen en heel erg bedankt voor je review! 🩷

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. We helpen je graag!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Snelle levering, makkelijk in te nemen. Ik merk alleen na een maand geen verschil in vaginale balans.

18 februari 2026

Hi Samantha,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. 🩷

Jammer dat je na een maand nog geen verschil merkt in je vaginale balans. Iedere situatie is natuurlijk anders en soms kan het wat langer duren voordat je effect ervaart.

Zéker een aanrader !

Wat is de Boric Acid 600mg een fantastisch product!
Ik gebruik het graag na mijn menstruatie of als ik merk dat het onrustig is down under.

Doe voor het slapen een een capsule in en 's ochtends voelt het alsof alles weer lekker fris en schoon is.
Sinds dit product heb ik nooit meer last van eigenaardigheden en voelt het altijd lekker fris.

Ik gebruik het op gevoel.

Bovendien is de bezorging lekker vlug en past het gewoon door de brievenbus!

Thank me later !

10 mars 2026

Hi Moniek,

Wat een fijne review, dank je wel voor het delen van je ervaring! 🩷

Super om te horen dat je zo tevreden bent en dat het product voor jou zo goed werkt.

Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan stel ze gerust! We helpen je graag😊

Mega fijne producten

Mega fijne producten, altijd snel geleverd en fijn contact!

10 mars 2026

Hi Niek,

Wat super om te horen, dank je wel voor je lieve woorden! 🩷

Heel fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, de snelle levering en het contact. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan stel ze gerust! We helpen je graag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben heel blij dat ik SolveyFem heb…

Ik ben heel blij dat ik SolveyFem heb gevonden (of eigenlijk andersom ;) De Probiotica werkte bij mij direct; integendeel tot de antibiotica die ik kreeg via de huisarts. Wat wens ik dit elke vrouw die worstelt met BV toe!

9 mars 2026

Hi,

Bedankt voor het delen van je ervaring! 💛

Wat fijn om te horen dat de probiotica zo goed voor je hebben gewerkt en dat je verschil merkt. We weten hoeveel impact BV kan hebben, dus het betekent veel voor ons om te horen dat het je heeft geholpen.

Dankjewel ook voor je mooie woorden en voor het doorbreken van het taboe door je ervaring te delen. Dat helpt ook andere vrouwen die met dezelfde klachten worstelen.

Fleur,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een eenmalige koop gedaan om te…

Ik heb een eenmalige koop gedaan om te testen en ineens wordt er elke maand geld van mn rekening gehaald. Terwijl ik nooit een abonnement heb afgesloten.
Dikke vette oplichting!

Gr Marloes

6 mars 2026

Hi Marloes,

Oh nee, dat is natuurlijk echt niet onze bedoeling 😢

Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Op onze website kun je bij het bestellen kiezen tussen een eenmalige aankoop of een abonnement met korting, en in dit geval is er bij de bestelling een abonnement geselecteerd. Maar we begrijpen natuurlijk heel goed dat dit soms per ongeluk kan gebeuren.

Ik heb het abonnement meteen voor je stopgezet, zodat er geen nieuwe afschrijvingen meer plaatsvinden.

We hebben je ook een e-mail gestuurd, zodat we dit samen even netjes kunnen oplossen. Laten we daar even verder contact houden, dan kijken we graag met je mee en helpen we je zo goed mogelijk.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Using this for 2 months now and it…

Using this for 2 months now and it works perfectly

5 mars 2026

Hi!

That’s so great to hear, thank you so much for sharing! 😊 We’re really happy it’s working well for you.

If you ever have any questions or need help with anything, feel free to reach out anytime.

Love,

Klachten nagenoeg verdwenen

De dagelijkse probiotics capsules en de vaginale capsules, welke ik de afgelopen twee maanden drie keer (x1) hebben gebruikt, maken dat mijn klachten nagenoeg onder controle zijn. Geen BV en schimmelinfecties meer. Wist ik dit maar twee jaar eerder :)

25 februari 2026

Hi Linda,

Wat fijn om te horen dat het zo goed voor je werkt! 😊 En helemaal geweldig dat je klachten nu zo goed onder controle zijn en je geen last meer hebt van BV of schimmelinfecties.

Dat is precies waar we het voor doen, zoveel vrouwen lopen hier veel te lang mee rond.

Dankjewel ook dat je dit met ons deelt. Mocht je ooit nog vragen hebben of ergens over willen sparren, laat het gerust weten. We helpen je graag!🩷

Ongevraagd abonnement

Zeer misnoegd over het feit dat ik vanaf een eerste aankoop ineens ongevraagd aan een abonnement vast zat!! Ergens moet dit vrij onzichtbaar in de aankooppagina verweven zitten. Best wel nog wat moeite moeten doen om deze volgende "automatische" aankoop te kunnen annuleren. Ongelooflijk eigenlijk dat zulke praktijken nog steeds bestaan...
Duur product voor wat het is.

3 mars 2026

Hi Harlinde,

Dank je wel voor je review. Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling😢

Ik heb je inmiddels een persoonlijk mailtje gestuurd om dit samen rustig op te lossen. We kijken daar graag met je mee.

Op onze website kun je bij het bestellen kiezen tussen een eenmalige aankoop of een abonnement (met korting). Soms wordt het abonnement per ongeluk geselecteerd, en dat kan voor verwarring zorgen.

We hopen dit via de mail netjes met je af te ronden🩷

Veel liefs,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben ontzettend tevreden over de…

Ik ben ontzettend tevreden over de producten van Solvey. Na lange tijd met klachten en allerlei dingen geprobeerd te hebben dacht ik dat ik mijn klachten dan maar moest gaan accepteren, wat ik vreselijk vond. Totdat ik solvey ontdekte. Mijn eerste bestelling was ook nog eens met een korting en binnen enkele dagen was ik van mijn klachten af!
Daarnaast is de klantenservice geweldig. Snel, vriendelijk, denken en helpen goed mee en terwijl ik een abonnement had afgesloten zonder eigen weten, was dit geen enkel probleem om stop te zetten. Er zijn genoeg bedrijven die je dan vast laten zitten aan een abonnement en geen service willen verlenen. Super, echt een aanrader!

24 februari 2026

Hi Dee,

Dank je wel voor je uitgebreide review❤️

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent en dat je klachten zijn verminderd. Daar doen we het voor. Fijn dat we je ook met het abonnement hebben kunnen helpen.

Je feedback wordt gewaardeerd!

Eindelijk een oplossing

Al een paar jaar enorm last van blaasontsteking en bv’s. Ik was ten einde raad en kwam terecht bij Solvey. Ik heb ze gemaild en na het product te kopen en een paar weken te gebruiken merk ik enorm verschil. Momenteel geen problemen meer gehad en een algemeen prettiger gevoel. Ook krijg ik tips via de mail die enorm helpen.

19 februari 2026

Hi Ahsley,

Wat ontzettend fijn om te horen dat de producten je zo goed hebben geholpen! Daar doen we het voor.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over het gebruik, of gewoon even willen sparren, dan staan we altijd voor je klaar! 😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.