Heb me al zeker 10 keer agemeld via de reclame mail die jullie nog steeds sturen. Jullie blijven maar doorgaan. Alleen daarom al zal ik nooit meer iets bij jullie kopen. Gewoon a sociaal wat jullie... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb bij Soliver een warme donsjas gekocht Info over het materiaal: • tof:nylon Vulling:dons en veren • Voering:voering van taf • Warmteklasse:zeer warm MATERIAALSAMENSTELLING Bovenmateri... Se mer
Al jaren bij s'Oliver besteld. Tegenwoordig hebben ze de logistiek niet goed meer voor elkaar. Levering duurt erg lang, het verwerken van retouren nog veel langer. Het blijkt dat een retour eerst naar... Se mer
Maandag bestelling gedaan, voornamelijk om hemd die ik zaterdag nodig had. 2/4 werkdagen verzending, staat vermeld, dus kan geen probleem zijn, denk je dan. Doch 5 dagen en blijft in voorbereiding sta... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Order fashion and accessories for women, men and children in the s.Oliver online shop with free shipping. New styles every day!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 09006556556
- onlineshop@nl.soliver.com
- soliver.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heb me al zeker 10 keer een afmelding…
Heb me al zeker 10 keer agemeld via de reclame mail die jullie nog steeds sturen. Jullie blijven maar doorgaan. Alleen daarom al zal ik nooit meer iets bij jullie kopen. Gewoon a sociaal wat jullie doen.
Very bad and disappointing shopping…
Very bad and disappointing shopping experience.
I placed an order and received an official order confirmation, while the item was clearly shown as available on the website. Several days later, I was suddenly informed that the item was sold out. This kind of late cancellation is unacceptable.
I contacted customer service by email in advance and clearly mentioned that this order was a gift needed urgently for the weekend, but this was completely ignored. When I followed up, I received only generic, copy-paste explanations instead of accountability or a real solution.
Their online chat is handled only by an AI system and offers no real support. Emails are answered very late, if at all. Instead of admitting poor communication and slow handling, they try to justify it with cliché explanations about “technical issues” and “limited availability.”
The credibility of an online shop is based on customer satisfaction, transparency, and responsiveness. Unfortunately, s.Oliver failed in all of these areas.
I strongly advise other customers to be cautious before ordering from this website, especially if the order is time-sensitive or intended as a gift.
Heel mooie linnen overhemden gekocht
Heel mooie linnen overhemden gekocht. Mooie stof, zitten lekker, mooie heldere kleuren! Levering duurde een week. Heel tevreden!
Ik had eerder één 100% linnen korte mouwen S.Oliver overhemd gekocht, wáár wist ik niet meer. Dat heb ik gedragen in Brazilië en het zat heerlijk en was niet te warm. Dus wilde ik er meer van.
Het leek me het veiligst om rechtstreeks bij S.Oliver zelf bestellen en zij hadden ook de meeste keuze.
De bestelling ging goed (iDeal), maar ik kreeg geen emailbevestiging en ook geen tracking informatie. Dus ik was al bang dat ik mijn geld kwijt was (volgende keer met credit card betalen, is slimmer!).
Die angst werd nog groter toen ik op TrustPilot zag dat ze heel laag scoorden (volgende keer kijken vóór je bestelt!).
Gelukkig bleek ik het mis te hebben en kreeg ik mijn 4 overhemden netjes verpakt thuis bezorgd na 7 dagen wachten.
Ze zijn net zo mooi als mijn eerste. Dus eind goed, al goed.
Jas besteld, maar verkeerde ontvangen
Jas besteld, maar de verkeerde ontvangen. Het artikelnummer klopte wel, maar de afbeelding bij de bestelling was een andere jas. Vele telefoontjes gepleegd en mails gestuurd. Beloven vanalles maar er gebeurt NIETS.
De levering is zo traag
De levering is zo traag. Duurt gerust 2-3 weken.
Kwaliteit van broeken wel voldoende. Maar ga denk ik toch niet meer via de website bestellen.
Not even worth 1 star
Not even worth 1 star. Paid in advance for my order through IDEAL proposed on their site. Sent everything back and never got my money back. Los almost 300 euro! They say that they didn't take the money from my creditcard and I tried to explain my card is a debit creditcard so not a real creditcard, the money was taken and it's gone. Scammers!!!!
2 commandes passées avec paiement sur…
2 commandes passées avec paiement sur facture, retour de certains articles et plus rien : on ne sait pas si les articles retournés sont bien arrivés à destination, pas de total à payer des achats gardés... en fait, pas de nouvelles jusqu'à la réception de courriers d'une société de recouvrement (Riverty) avec des frais supplémentaires de 5 euros par commande. Contact pris avec et réponse lunaire : "vous auriez dû prévenir Riverty que vous retourniez des articles, ils auraient bloqué le paiement en attendant, etc" "Riverty permet de payer en plusieurs fois et de faire des crédits, c'est un avantage pour nos clients"... à FUIR !
Ne rembourse pas les renvois
J'ai renvoyé 2 articles pour un total de 87,98 €. J'ai reçu un mail de confimation de réception de mon colis à la date du 27 mai. A la mi-juin, je n'avais pas encore été remboursée, j'ai introduit une réclamation. Le 16 juin on me répond que le remboursement a été effectué le 26 mai!! Le colis a été réceptionné le 27 mais on affirme m'avoir remboursé le 26. Depuis, j'ai deja envoyé 3 mails de réclamation, je n'ai plus de réponse ni reçu le remboursement !
really bad shoes are about 1 month old…
really bad shoes are about 1 month old and are broken
Hoogst onbetrouwbaar!
Op 19-4 een bestelling geplaatst. Geen verzendbevestiging ontvangen dus mail gestuurd dat ik wilde annuleren, dat was niet mogelijk aldus Oliver. Uiteindelijk op 7-5 een verzendbevestiging gehad maar pakket staat volgens track en tracé nog steeds als “zending voorbereid’ maar niet verzonden. Hoogst onbetrouwbaar! Benieuwd wanneer ik mijn pakket krijg en hoe land het gaat duren voordat ik mijn geld terug krijg zodra ik het geretourneerd heb. Onacceptabel en al helemaal niet conform Europese wet en regelgeving dat ze op mijn voorzien niet geannuleerd hebben toen het nog niet verzonden was. Belachelijk!
Duurt te lang
Op 8 april bestelling geplaatst. Op 11 april nog geen track en trace. Gemaild met de vraag of ik de bestelling kon annuleren. Dat kon niet. 10 dagen verder op 18 april nog steeds niets ontvangen, ook geen track en trace. Gemaild met s.oliver en weer hun antwoord dat ze niet kunnen annuleren, omdat ze verhuisd zijn met hun logistiek. In 10 dagen tijd kun je best een bestelling annuleren. Ik wacht nog steeds op een track and trace zodat ik de bestelling kan retour zenden. Jammer deze service.
J'ai commandé chez Zalando plusieurs…
J'ai commandé chez Zalando plusieurs fois cette marque mais au lieu de mettre le bon vêtement dans le colis
Ils se trompent souvent en mettant 1 vêtement moche et peu cher
Quand on a commandé 1 doudoune chère
Bref très dommage ce manque de sérieux
Et ce n'est pas la seule fois!!
Slechte kwaliteit kleding
De nieuwe trui van St. Oliver eerste keer gewassen en alle kleding in de wasmachine zat onder de pluizen. Ook een jasje van dit merk pluist enorm. Mijn aankoop van dit merk was weggegooid geld.
Schoenen van merk S.Oliver gekocht
Schoenen van merk S.Oliver gekocht . Goed leer en verder prima Schoenen maar de contefoor,hiel van de schoen is ronduit slecht en vervormde al bij de eerste keer dragen. Jammer
Dramatisch slechte service
Bestelling gedaan maandagochtend op donderdagavond status nog steeds op wordt aan gewerkt. Klantenservice stuurt op mijn vraag of t wel goed gaat standaard reactie. Dramatisch. Je weet niet waar je aan toe bent. Ik zie de andere reviews en begrijp deze volledig. Wat een dramatisch slecht georganiseerd bedrijf. Niet meer van deze tijd. Laten we t daar maar bijhouden.
Misleidende info over materiaal jas
Ik heb bij Soliver een warme donsjas gekocht
Info over het materiaal:
• tof:nylon
Vulling:dons en veren
• Voering:voering van taf
• Warmteklasse:zeer warm
MATERIAALSAMENSTELLING
Bovenmateriaal: 60% polyamide, 40% polyester; voering: 100% polyester; vulling: 80% dons, 20% veren; manchetten: 92% polyacryl, 7% polyester, 1% elastan
Bij ontvangst gaf de label aan de jas aan: Filler with recycled down .
Recycled Down is a mix of 600 or 700-fill-power goose and duck down reclaimed from cushions, bedding and other used items that can't be resold.
Dus geen originele dons van gans of eend. Misleidende info
Onbeschofte klantenservice
Onbeschofte klantenservice. Al kreeg ik het voortaan gratis: hier zien ze mij nooit meer
Achat d'un manteau abîmé
J'ai récemment acheté un manteau dans votre magasin et je suis déçu de constater qu'il présente un défaut. Le col, au niveau de la nuque, porte une rayure verte due à un feutre. Je n'ai pas remarqué ce défaut lors de l'achat, mais il est évident que la vendeuse l'a vu et ne m'en a pas informée. Je suis très déçu par ce manque de professionnalisme et je ne suis pas sûr de vouloir continuer à faire affaire avec votre magasin.
Évitez cette marque
Évitez cette marque . Les bottines sont confortables, mais tombent en morceaux à l’intérieur. L’impression qu’on va traverser la semelle . Ces boots ne valent rien!
Slechte klantenservice
Slippers zijn stuk na 2 weken dragen.
Klantenservice stuurt je van het kastje naar de muur en dwingt je eerst te retourneren voor ze je klacht in behandeling nemen. Uiteindelijk een klacht ingediend en dan hoor je dus gewoon niks meer.
Ze durven je als klant ook nog de schuld te geven en beweren een prima klantenservice te bieden.
Ik bestel hier nooit meer. Wat een slecht bedrijf
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.