Solidlight Ccvshop Omdömen

TrustScore 2 av 5

2,0

Op dinsdag verlichting besteld en betaald, op vrijdag nog geen reactie gehad en toen zag ik de reviews op deze site. Gelijk een e-mail gestuurd en ik kreeg gelukkig snel reactie terug. De bestelde ver... Se mer

I wish I had looked up this company's reputation before making the purchase. It seems that this "business" engages in repeated fraud/scams. They take your money for merchandise and never even bother t... Se mer

Op 15 augustus besteld en direct betaald. Ruim drie weken later heb ik nog steeds niets ontvangen. Geen verzendbevestiging, geen uitleg en zelfs geen reactie op mijn herinneringsmail van 20 august... Se mer

Lampen besteld op 27 juli 2026. Order is direct per e-mail bevestigd, maar er wordt niet geleverd. Er wordt ook niet gereageerd op contactverzoeken. Luuk Enkele dagen later: Toch telefonisch contact... Se mer

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Niet bestellen.

Mijn mail (Do 21-8)

waar blijft mijn bestelling?

Solidlight (Do 21-8)

Beste heer,

Bedankt voor uw bericht. De door u bestelde lamp hebben wij besteld bij de leverancier. Deze heeft de levering meerdere malen uitgesteld en er is geen zicht op een snelle levering.

Ik kan de lamp nog wel leveren in de lichtkleur 827 (extra warm wit) ipv 830 (warm wit).

Zou u hier interesse in hebben?

Met vriendelijke groet,

Romana
Solid Light
Lampengroothandel sinds 1995

Mijn mail (Do 21-8)

is ook goed

Hun mail (Do 21-8)

Bedankt, wij geven de lamp morgen mee met de bezorgdienst.

Met vriendelijke groet,

Romana
Solid Light
Lampengroothandel sinds 1995

Mijn mail (Do 28-8)

ik heb nog steeds niks ontvangen :(

Tweede mail (Ma 1-9)

Ordernummer: 6100

nog steeds niks gekregen.
als jullie hem niet hebben... ook goed stuur dan mijn geld terug ga ik hem ergens anders zoeken...

met vriendelijk groet,

Geen antwoord vanaf hun kant....

14 augusti 2025

Alles geleverd, maar duurde wel lang

Ik deed een bestelling, betaald en kreeg geen bevestigingsmail.
Daarna las ik de reviews en had er een zwaar hoofd in.

Een mail gestuurd en antwoord gekregen, dat de levering langer op zich zou laten wachten.
Ramona heeft ook telefonisch contact met ons opgenomen en was erg vriendelijk.

Bleef toch spannend, want het bleef verder stil. Maar na 6 a 8 weken kwam de bestelling correct binnen.

15 april 2025

Zeer tevreden

Lampen besteld die ik nergens kon krijgen, zijn inmiddels geleverd en ben er erg blij mee

2 juli 2025

zeer moeizaam

Bestelling gedaan en betaald, daarna stil, ook op vragen per mail. Na laatste poging namen ze toch contact op en vertelde van leveringsproblemen. Lampen uiteindelijk toch gekregen

30 juni 2025

Bestelling niet geleverd

Bestelling geplaatst en betaald. Ik heb geen bevestiging ontvangen en op email worst niet gereageerd. Hopelijk komt dat nog en dan ook geld terug of.leveren.

10 juni 2025

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis