Jag la en beställning 3/3 och fick en orderbekräftelse där det stod att jag skulle invänta mail för betalning när karamellerna var färdiga för leverans. Det dröjde ända till 8/4. Jag gjorde en inb... Se mer
Får gå mot strömmen och säga att jag är jätte nöjd med min hallon/nougat, den är den bästa jag ätit efter att ha provat massa olika på marknader så är det denna jag alltid köper, ibland hos er på... Se mer
Skulle gärna vilja lämna minus stjärna. Herre gud vilket skrutt företag. Beställde marmelad den 9:e juni, idag kom paketet, efter "påtryckningar" Och innehållet, mmmmmmm ganska gammalt, inte va det fä... Se mer
Ett väldigt oseriöst företag! Beställ INTE via webben! Jag beställde ett kg bränd pistage i slutet av oktober, betalade vid beställning tyvärr. Efter några veckor kom ett kg bränd mandel. Jag har ma... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Inte tryggt
Varför sorterar de under butik med sexleksaker när de säljer godis är en undran…
Nåja, precis som många andra skrivit är de INTE snabba i leveranserna. Det går inte att svara på de mail de skickar som bekräftelse på ordern utan man får verkligen bemöda sig för att komma i kontakt med dem. Lite kundservice när man måste betala med Swish i förväg borde man kunna förvänta sig, känns inte okej att vänta utan besked i tre veckor. Undrar om det kommit några karameller om jag inte jagat dem… Synd att bedriva webbshop när de inte verkar ha intresse av den sortens försäljning.
Varning!!!
Varning
Gjorde en beställning och betalade med Swish enligt instruktioner.
Men har inte fått någon leverans.
De svarar inte i telefon eller på mail.
Provade på messenger och fick svar att de skulle fixa ordern med prioritet och återkomma snarast.
De återkommer inte och svarar inte på messenger heller längre.
Lurar folk
Efter att ha jagat dessa på telefon mail och messenger fick vi tillslut återbetalning i varje fall
Jag är jättenöjd efter sju dagar fick…
Jag är jättenöjd efter sju dagar fick jag mitt paket .
Jag är mycket nöjd.
Jag är mycket nöjd.. betala via Swish..och efter 12 dagar hade jag fått mitt paket....
Lurad…
Beställde varor i början på december och betalade med swish men inget blev levererat.
Har försökt att kontakta företaget via mail och telefon men ingen svarar. Riktigt uselt.
Blivit lurad av denna sida
Blivit lurad av denna sida! Tror inte ett dugg på vad de säger nu! Skrev ett omdöme förra veckan men tog bort det då jag trodde det löst sig! Beställde varor för 220kr den 26/7! Inte fått några varor trots betalning via Swish! Kontakt med Margits konfektyrer (samma som Solberga) och blev lovad dubbla varor för ”besväret”! De skyller på att de flyttat osv! Blev lovad att få mina varor i måndags eller igår! Tomt i brevlådan även idag (ons)! Litar inte på dessa människor och kommer självklart gå vidare med detta, anmälan etc! Finns ingen ursäkt till detta nu! Oseriöst företag!
Skojare
Beställde fyra marsipangrisar för ett julevent på jobbet. Betalade in via Swish och sen hände ingenting. Ringde 4-5 gånger och de skulle återkomma men de gjorde de aldrig.
Oseriöst bolag som inte betalar sina…
Oseriöst bolag som inte betalar sina skulder i tid. Drar ut på betalning så att man nästan får ta dem till kronofogden.
VARNING! KÖP INGET! TA INTE JOBB HÄR!
Varning
Varning! Nu i jultid används skolungdom för att bemanna Solbergas konfektyrstånd runt om på Stockholms julmarknader. Förra året (2016) jobbade min son på Steninge julmarknad. Vid upprepade försök att få hjälp med att få igång kassa systemet utan att någon kom ut för att hjälpa till löstes lördagen med manuell kontant hantering, han blev lovad att någon skulle komma ut och hjälpa till med kassan på söndag förmiddag men även den uteblev. Nu ett år senare har han inte ens fått betalt för nerlagda arbetstimmar. Min uppfattning är att detta är en mycket oseriös arbetsgivare som skor sig på ungdom.
Otrevligt och oseriöst kundbemötande
Fick massa spam till min privata e-post av företaget. Jag ringde upp och bad dem sluta samt även se till att deras leverantör av adresslistor raderar mina personuppgifter. Personen som svarade var mycket spydig och menade att dom får spama hur mycket dom vill så länge priserna är utan moms. Dom vägrade även hjälpa till med att ta bort mina uppgifter från adresslistorna.