Sokkelfabriek Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles klopte: de duidelijke informatie op de website, het gemak om op maat gemaakte sokkel te bestellen maar vooral het eindproduct en snelle levering. Het is echt perfect gemaakt en afgewerkt. ook aa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn complimenten over de afwerking van de geleverde sokkel, alsmede de zorgvuldige verpakking ! Ook goede antwoorden op mijn vragen. Van anderen heb ik mindere kwaliteit gezien. De afwerking is st... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat ben ik ontzettend blij met mijn sokkels! Vanaf het eerste contact voelde het al goed. Er wordt echt meegedacht, er wordt geluisterd naar je wensen en de afwerking is tot in detail perfect. De k... Se mer

Företagsinformation

1. Möbeltillverkare

Skrivet av företaget

Ben jij op zoek naar een sokkel, pilaar of zuil? Dan ben je bij De Sokkelfabriek aan het juiste adres. Onze vakmensen maken van jouw idee graag werkelijkheid. Zo dragen onze zwart gelakte sokkels bij aan een luxe uitstraling van je winkel, geven onze metalen zuilen met RVS bewerking een industriële twist aan je interieur en toveren onze pilaren je kantoor om tot een moderne werkplek. Onze creatieve vakmensen hebben een passie voor het ontwikkelen van nieuwe toepassingen om jouw favoriete objecten, bedrijf of dienst in de spotlights te zetten. Daarom kun je bij ons kiezen uit eindeloze kleuropties, materialen en maatwerk mogelijkheden. Zo is er altijd een sokkel gemaakt voor jou!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is de bedrijf als je een sokkel…

Het is de bedrijf als je een sokkel zoekt. Mooie afwerking en snelle levering. Ook als je maatwerk zoekt. Goede communicatie en duidelijk wat de kosten zijn. Zeker een aanrader.

24 juni 2025

Svar från Sokkelfabriek

Bedankt voor je positieve reactie, Ronaldo. Fijn dat je zo tevreden bent.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Slechte planning levering, super sokkel

De kwaliteit van de sokkel is super! Echter was de communicatie omtrent de levering niet zoals het hoort.
Ik heb zelf meerdere malen contact opgenomen ivm de planning waarop ik steeds vriendelijk antwoord kreeg dat ik gecontacteerd zou worden. Echter werd de sokkel vervolgens plots geleverd zonder verwittiging op een dag dat ik niet thuis was.

2 juli 2025

Svar från Sokkelfabriek

Bedankt voor je reactie en feedback. We zullen opmerking over de planning en levering meenemen en doorgeven aan onze collega's.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prachtige groene houten sokkels passend…

Prachtige groene houten sokkels passend bij de kleur van onze huisstijl gebruikt om onze LED lampen te demonstreren op de stand tijdens de Maritime Industry beurs. Krijgen nu een mooi plaatsje in onze showroom. Klein minpuntje: oppassen met scherpe voorwerpen, de verf is snel beschadigd.

20 maj 2025

Beste Ton,

Hartelijk dank voor je review en de leuke terugkoppeling over het gebruik van de sokkels op de beurs én in de showroom. Geweldig om te horen dat ze zo goed aansluiten bij jullie huisstijl!

Dank ook voor de tip over de verf — we nemen dit mee in onze verdere productontwikkeling.

Mooi afgewerkte sokkels

Mooi afgewerkte sokkels. Exact zoals besteld: grootte, kleur, lak

Enkel duur van levering kan beter, want nu moest ik toch een 3-tal weken wachten

28 maj 2025

Beste Franky,

Fijn dat je blij bent met de sokkels.
We streven ernaar de levering zo kort mogelijk te houden. We zullen intern bespreken hoe het proces is verlopen om dit te verbeteren.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

We zitten al een paar weken te wachten…

We zitten al een paar weken te wachten op de levering en tot op heden hebben we nog niets ontvangen.
We hebben gebeld en wordt aangegeven dat ze dachten dat e het op getuurd hadden maar dit gaat niet goed dus. ook zouden we een nieuwe mail krijgen over de status maar krijg alleen een mail voor een beoordeling.

2 juni 2025

Beste Robert,

We begrijpen dat het erg frustrerend is geweest om te wachten zonder duidelijkheid over de levering. Er is bij deze bestelling helaas intern iets misgegaan, waarvoor onze oprechte excuses.

Inmiddels is er contact met je geweest en is het product geleverd. We hopen dat alles nu naar tevredenheid is afgerond.

Zeer mooi afgewerkte sokkel

Zeer mooi afgewerkte sokkel, bij vragen kreeg ik steeds een antwoord.

2 april 2025

Beste W. Deboosere,

Bedankt voor uw compliment en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier van uw sokkel.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Teleurstellende ervaring

Helaas hebben wij een zeer teleurstellende ervaring gehad met dit bedrijf. Tot twee keer toe werd het afgesproken product niet geleverd zoals beloofd. Ondanks herhaald contact, moesten wij voortdurend zelf achter de levering aanzitten, met name via Marielle. Pas na het sturen van een dwingende e-mail werd het product uiteindelijk geleverd, te laat voor onze deadline.

Wij vroegen om een passende compensatie, aangezien het bedrijf zijn afspraken herhaaldelijk niet was nagekomen. Helaas was men slechts bereid om de bezorgkosten van €20 te vergoeden, wat in onze ogen niet in verhouding staat tot de geleden overlast en het missen van onze deadline.

Al met al vinden wij dit geen betrouwbare partij en zouden wij dit bedrijf niet aanbevelen.

1 maj 2025

Beste Adriana,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de levering niet naar verwachting is verlopen. Wij streven ernaar om onze afspraken na te komen en een goede service te verlenen, dus het spijt ons dat dit in uw geval niet is gelukt.
Wij begrijpen dat de vertraagde levering en de communicatie rondom uw bestelling tot frustratie hebben geleid, zeker gezien uw deadline. Dat is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.
Met betrekking tot uw verzoek om compensatie hebben wij u gevraagd om de gemaakte kosten te onderbouwen met een factuur of ander bewijsstuk. Zonder deze informatie kunnen we helaas geen verdere compensatie bieden. Wij hebben tot op heden helaas nog geen documentatie ontvangen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze service te verbeteren.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mariëlle nam alle tijd voor me

Mariëlle nam alle tijd voor me. Contact met haar was erg prettig en ook toen ik meldde dat er een beschadiging was, werd die al snel opgehaald en weer keurig hersteld bij mij bezorgd. Top!!

5 mars 2025

Svar från Sokkelfabriek

Fijn dat het allemaal naar verwachting is verlopen en bedankt voor uw positieve feedback. Veel plezier van uw 2 sokkels!

Aankoop kwaliteits sokkel.

Voor de tweede keer een sokkel gekocht bij de Sokkel fabriek. Ook drze keer: uitstekende verpakking die beschadiging bij transport zo als uitsluit en een prachtige sokkel, klasse afgewerkt!

7 februari 2025

Aanrader…

Vanaf moment bestelling tot moment bezorgen alles keurig geregeld. Product perfect verpakt, prachtige zuil ontvangen!
En binnen de gestelde termijn!

12 mars 2025

Mooi afgewerkte sokkel

Mooi afgewerkte sokkel. Zeer klantvriendelijke antwoorden op vragen en leuke sympathieke mensen die het product afleveren dat trouwens perfect is ingepakt voor transport.

1 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ontzettend klantvriendelijke en betrokken bedrijf

Ontzettend klantvriendelijke en betrokken mensen voor hun klant. Ik had 2 sokkels besteld, maar 1 had leveringsprobleem en bleek later ook nog een deukje te hebben. Marielle heeft alles !!! Is het werk gesteld om het voor elkaar te krijgen, wat ook gelukt is. Super bedrijf van prachtige producten.

5 mars 2025

Svar från Sokkelfabriek

Beste Marjolein, hartelijk dank voor deze positieve review en heel veel plezier van de sokkels!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

DE BESTELLING VERLIEP VLOT EN JULLIE…

DE BESTELLING VERLIEP VLOT EN JULLIE PRODUKTEN ZIJN ZORGVULDIG AFGEWERKT.
DENK DAT HET VOLWAARDIGE MATERIALEN ZIJN DAT JULLIE GEBRUIKEN

7 mars 2025

Svar från Sokkelfabriek

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling!
Wij streven er inderdaad naar om onze producten zorgvuldig af te werken met volwaardige materialen en hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Slechte service

Slechte service, komen hun afspraken niet na. Raad je af hier iets te bestellen.

22 februari 2025

Svar från Sokkelfabriek

Beste Esther, Wij betreuren de gang van zaken van de bestelling die u heeft geplaatst op 4-1-2025 jl.
Er zijn een aantal dingen helaas niet goed gegaan bij uw bestelling. Op 19-2-2025 hebben wij een koerier ingeschakeld, om dezelfde dag dat de omruiling had moeten plaatsvinden, uw bestelling compleet te maken. Tevens is het verzoek, voordat de koerier zou arriveren bij u, om het gevraagde bedrag aan korting uit coulance op uw bankrekening te storten, ingewilligd.
Wij betreuren ten zeerste dat dit proces zo is gelopen en wij betreuren dat u 2 dezelfde reviews (met 2 verschillende e-mailadressen) op dit platform heeft achtergelaten na onze genomen acties, om uw bestelling alsnog zo spoedig mogelijk compleet bij u te hebben bezorgd. Voor ons is dit een incident geweest, waarvoor nogmaals onze excuses dat dit proces anders is gelopen dan u van ons mag verwachten.

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf ! Komen afspraken niet na, zeggen dat ze terug bellen en doen dat niet. Na maanden verkeerde levering. Slechte communicatie. Bestel hier nooit meer.

6 mars 2025

Svar från Sokkelfabriek

Beste Rob, (of Patrick zoals onder deze naam bij ons is besteld), Wij betreuren de gang van zaken van de bestelling die u heeft geplaatst op 4-1-2025 jl.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.