Söderberg & Partners Omdömen

1 080
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 279 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna framhåller regelbundet att rådgivarna är oerhört kunniga, engagerade och alltid tar sig gott om tid att förklara allt på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt. Många uppskattar det professionella bemötandet, den personliga tryggheten och de grundliga genomgångarna av både pensioner och olika försäkringslösningar. Vissa recensenter var inte nöjda med kundtjänsten och upplevde att bemötandet vid oväntade situationer eller frågor var ganska bristfälligt och oinbjudande. Några personer nämnde också att det emellanåt kunde vara svårt att få snabb återkoppling, att svarstiderna upplevdes som långa samt att det förekom upprepade oönskade samtal.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder delar uppskattning och stor belåtenhet kring personalen och deras professionella bemötande. Många... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service och lyfter fram att servicegraden är på toppnivå samt att... Se mer

Customer service

Recensenter belyser positiva aspekter av kundtjänst och uppskattar den kunniga rådgivningen som ger värdefull... Se mer

User experience

Kunder hade positiva upplevelser med user_experience och beskriver bemötandet som trevligt och... Se mer

Customer communications

Konsumenter har delade åsikter om kontakten med företaget. Vissa uppskattar den stora kunskapen inom... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Kändes avslappnat och seriöst. Inlyssnande av mina tankar och frågor. Väldigt hjälpsam och tryggt bemötande. Jag saknar kunskap, intresse och erfarenhet gällande pensionssparande och allt som kommer... Se mer

Så bra upplevelse av bolån hos Söderberg och partners. Lehal var till så stor hjälp för oss. Jag har eget företag och ingen av storbankerna ville ens titta ordentligt och verkade inte förstå vad det... Se mer

Marcus har gjort ett fantastiskt fint arbete som rådgivare och vägledning för mitt fondinnehav genom sitt stora engagemang och professionalitet, och med hög integritet och fint bemötande vilket skapat... Se mer

I alla mina kontakter med S&P visar de stor kunskap i området Försäkring, förvaltning och fond. Jag har stort förtroende för företaget men framför allt de personer som jag arbetar med och har arbetat... Se mer

1. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Pensionsrådgivare
  2. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Försäkringsmäklare
  3. Nr. 3 av de 6 bästa företagen i Investeringstjänst
  4. Nr. 2 av de 5 bästa företagen i Bolånegivare
  5. Nr. 1 av de 2 bästa företagen i Lönestjänster

Söderberg & Partners hjälper företagets medarbetare att hitta rätt på marknaden. Vi erbjuder rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter. Med utgångspunkt i individens totala situation- förutom pensioner även sparande, försäkringar, lån, aktier, fonder och andra tillgångar- letar vi upp de bästa produkterna. För att du ska kunna fatta rätt beslut hjälper vi på Söderberg & Partners dig att få ett helhetsperspektiv och presenterar därefter produkter och tjänster som passar din unika situation bäst. Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. För att möjliggöra det vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna. Det innebär att du som kund får till gång till hela marknadens lösningar och har kontroll på dina risker, alltid med utgångspunkt i din specifika situation. Välkommen till Söderberg & Partners!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

1 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(1 080)

283 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Supernöjd

Uppskattade verkligen den tydliga och personliga servicen!

16 april 2026

Hej Emma,

Vad kul att höra!

Önskar dig en fin dag

Toppbetyg till min Rådgivare Liv Marielle Ramel

Jag uppskattar verkligen min Rådgivare Liv Marielle Ramel. Hon är kunnig, konsekvent och täcker effektivt in samtliga delar av min personliga pensionsplanering. Hon är dessutom trevlig med en varm personlighet. Servicegraden är på toppnivå.

16 april 2026

Hej Anna Margareta,
Vi är glada att höra att du uppskattar den service du fått. Vi tackar dig för din fina recension!

Frida, Söderberg & Partners

Bra service!

Bra service med tydlig och professionell vägledning av handläggare.

15 april 2026

Hej Måns,
Vi är glada att höra att du upplevde tydlig och professionell vägledning. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet!

Mycket bra

Mycket bra. Kunnig rädgivare .

14 april 2026

Hej Hans,
Vad fint att höra. Tack för din återkoppling!

Kundservice Alltid på topp

Kundservice Alltid på topp, 🙏

13 april 2026

Hej Kurt,

Vi är glada att vår kundservice uppfyllde dina förväntningar. Tack för din återkoppling!

Vänligen,

Hej Johanna,

Vi är glada att du hade positiv upplevelse. Tack för din återkoppling!

Hej Anna,
Vi är glada att Cecilia uppskattas för sin pedagogik och kunskap. Tack för din återkoppling!

Önskar en toppentorsdag!

Hej Ronny,

Kul att höra, tack för att du tog dig tiden att skriva recension.

Önskar en trevlig dag!

Ge dom inte fullmakt!

Min försäkringsrågivare skulle få fullmakt för att hämta upp data och ge mig offert, direkt började ändringar ske i företagsföräkring innan jag godkänt något, samtidigt som jag är utlåst ur trygghansa från att göra ändringar själv.

Skulle spara tid och göra saker enkelt för mig, men har bara varit krångel.

31 mars 2026

Svar från Söderberg & Partners

Vad tråkigt att din upplevelse av Söderberg & Partners inte blev vad du väntat dig. Då jag inte har mer information om ditt ärende kan jag inte kommentera det ytterligare, men du är varmt välkommen att kontakta oss med mer information på info@soderbergpartners.se så att vi kan ta ditt ärende vidare.

Alexander, Söderberg & Partners

Professionalism ut i fingerspetsarna.

Johan Sundström uppdaterade mig gällande allt angående min pension. Professionalism ut i fingerspetsarna.

8 april 2026

Hej Jonas,

Stort tack för denna fantastiska recension och underbart att höra att du är så nöjd med Johan.

Önskar dig en fin dag!

Alexander, Söderberg&Partners

Trevligt bemötande och bra råd.

Jag hade en bra upplevelse tack vare ett trevligt bemötande och genomtänkta, hjälpsamma råd.

2 april 2026

Hej Suada,

Vad roligt att höra, tusen tack för att du tog dig tiden att skriva en recension.

Pension/sjukförsäkring

Bra samtal, Bra förklaringar och transparens

2 april 2026

Hej Viktor,

Vad roligt att höra, stort tack för din recension!

Fantastiskt!

Jättebra hjälp och vägledning!

1 april 2026

Hej Fredrik,

Tack för ditt positiva omdöme!

Med vänliga hälsningar, Anna
Söderberg & Partners

Effektiv och smidigt

Emil var utmärkt som rådgivare! Enkla & tydliga förklarningar

1 april 2026

Svar från Söderberg & Partners

Tack för ditt fina omdöme.

Önskar dig en trevlig dag!

William är väldigt kompetent

William är väldigt kompetent, duktig och pedagogisk samt inlyssnande och bra på förklara och hjälper till genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera såväl William som Söderberg & Partners.

31 mars 2026

Hej Ulf,
Vi är glada att höra att du uppskattade hjälpen genom hela processen. Tack för dina vänliga ord om vår medarbetare och vårt företag. Vi uppskattar din rekommendation!

Önskar en fin onsdag!

Alexander, Söderberg&Partners

Alltid ett proffsigt och personligt…

Alltid ett proffsigt och personligt bemötande samt att man har samma kontakt över tid.

27 mars 2026

Svar från Söderberg & Partners

Tack för din fina recension Fredrik. Vi är glada att du upplever vårt bemötande som proffsigt och personligt!

Hej Max,

Tack för att du delat med dig av din positiva erfarenhet hos oss!