Söderberg & Partners Omdömen

1 080
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 279 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna framhåller regelbundet att rådgivarna är oerhört kunniga, engagerade och alltid tar sig gott om tid att förklara allt på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt. Många uppskattar det professionella bemötandet, den personliga tryggheten och de grundliga genomgångarna av både pensioner och olika försäkringslösningar. Vissa recensenter var inte nöjda med kundtjänsten och upplevde att bemötandet vid oväntade situationer eller frågor var ganska bristfälligt och oinbjudande. Några personer nämnde också att det emellanåt kunde vara svårt att få snabb återkoppling, att svarstiderna upplevdes som långa samt att det förekom upprepade oönskade samtal.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder delar uppskattning och stor belåtenhet kring personalen och deras professionella bemötande. Många... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service och lyfter fram att servicegraden är på toppnivå samt att... Se mer

Customer service

Recensenter belyser positiva aspekter av kundtjänst och uppskattar den kunniga rådgivningen som ger värdefull... Se mer

User experience

Kunder hade positiva upplevelser med user_experience och beskriver bemötandet som trevligt och... Se mer

Customer communications

Konsumenter har delade åsikter om kontakten med företaget. Vissa uppskattar den stora kunskapen inom... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Kändes avslappnat och seriöst. Inlyssnande av mina tankar och frågor. Väldigt hjälpsam och tryggt bemötande. Jag saknar kunskap, intresse och erfarenhet gällande pensionssparande och allt som kommer... Se mer

Så bra upplevelse av bolån hos Söderberg och partners. Lehal var till så stor hjälp för oss. Jag har eget företag och ingen av storbankerna ville ens titta ordentligt och verkade inte förstå vad det... Se mer

Marcus har gjort ett fantastiskt fint arbete som rådgivare och vägledning för mitt fondinnehav genom sitt stora engagemang och professionalitet, och med hög integritet och fint bemötande vilket skapat... Se mer

I alla mina kontakter med S&P visar de stor kunskap i området Försäkring, förvaltning och fond. Jag har stort förtroende för företaget men framför allt de personer som jag arbetar med och har arbetat... Se mer

1. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Pensionsrådgivare
  2. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Försäkringsmäklare
  3. Nr. 3 av de 6 bästa företagen i Investeringstjänst
  4. Nr. 2 av de 5 bästa företagen i Bolånegivare
  5. Nr. 1 av de 2 bästa företagen i Lönestjänster

Söderberg & Partners hjälper företagets medarbetare att hitta rätt på marknaden. Vi erbjuder rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter. Med utgångspunkt i individens totala situation- förutom pensioner även sparande, försäkringar, lån, aktier, fonder och andra tillgångar- letar vi upp de bästa produkterna. För att du ska kunna fatta rätt beslut hjälper vi på Söderberg & Partners dig att få ett helhetsperspektiv och presenterar därefter produkter och tjänster som passar din unika situation bäst. Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. För att möjliggöra det vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna. Det innebär att du som kund får till gång till hela marknadens lösningar och har kontroll på dina risker, alltid med utgångspunkt i din specifika situation. Välkommen till Söderberg & Partners!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

1 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(1 080)

283 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oseriös försäljning

Hej
Tänk två gånger innan väljer du S&P försäkring. Oseriös försäkring, oprofessionella , lång behandlingstid , de tror inte på sanningen .

17 maj 2026

Svar från Söderberg & Partners

Vad tråkigt att din upplevelse av Söderberg & Partners inte blev vad du väntat dig. Då jag inte har mer information om ditt ärende kan jag inte kommentera det ytterligare. Men du är varmt välkommen att kontakta oss på info@soderbergpartners.se med mer information så att vi kan titta närmare på detta.

Söderberg & Partners

Väldigt trevligt bemötande och bra…

Väldigt trevligt bemötande och bra genomgång.

14 maj 2026

Hej Mari!
Vi är glada att höra att ni uppskattade bemötandet och genomgången. Tack för er recension!

Med vänliga hälsningar, Anna
Söderberg & Partners

Emil är alltid lika trevlig och…

Emil är alltid lika trevlig och pedagogisk. Tacksamt för rådgivning utifrån livssituationen.

11 maj 2026

Hej Anna,

Vad roligt att höra. Tack för din recension.

Min upplevelse

Bra pga god kunskap

8 maj 2026

Hej Elin,

Roligt att höra, stort tack för din recension.

Bra möte

Bra möte! /Mathias

7 maj 2026

Hej Mathias,

Kul att höra, stort tack för din recension.

Allt gott!

Alexander, Söderberg&Partners

Tydlig och saklig information utan…

Tydlig och saklig information utan några påtryckningar.

6 maj 2026

Svar från Söderberg & Partners

Vad roligt att höra, stort tack för din recension!

Proffsigt!

tydligt, proffsigt och trevligt. Ingav förtroende och en bra service. inkluderade även andra tjänster som jag kan nyttja

5 maj 2026

Hej Calle,
Vi är glada att du upplevde vår service som tydlig, professionell och trevlig. Tack för förtroendet och att du uppskattar de olika tjänsterna. Vi tackar för din återkoppling!

Önskar en fin dag!

Alexander, Söderberg&Partners

Söderberg och Partners har ett upplägg…

Söderberg och Partners har ett upplägg som innebär väldigt lite kontroll för kunden. Jag valde trots det att låta dem hantera mitt sparande i 18 månader. Under den tiden observerade jag en värdeändring som var sämre än de börserna (under samma tid). Lägg därefter till deras höga avgifter. Det tar väldigt lång tid att genomföra transaktioner. Min första rådgivare sålde även fonder som jag uttryckligen sagt att jag ville behålla. Frågade pga det att få ny rådgivare. Efter mitt första möte med min nya rådgivare var det väldigt tydligt att han inte hade något intresse att lyssna på mina synpunkter. Det hela kan summeras som en dyr lärdom.

1 maj 2026

Hej Kristoffer,

Men du är varmt välkommen att kontakta vår kundsupport på info@soderbergpartners.se så vi kan utreda ditt ärende.

Vänliga hälsningar, Gunilla
Söderberg & Partners

Kände mig trygg i det jag fick till mig.

Kände mig trygg i den informationen som jag fick, kul att se att jag satsat rätt vad gäller hållbarhet över tid.

28 april 2026

Hej Henrik,
Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse.

Josefin, Söderberg & Partners

Cecilia är väl förberedd och noggrann

Cecilia är väl förberedd och noggrann.
Det ger en både professionell och personlig upplevelse.

27 april 2026

Hej Daniel,

Underbart att höra, stort tack för din fina recension!

Önskar en fin dag!

Förklarade lugnt och metodiskt

Förklarade lugnt och metodiskt, använde termer som tom jag förstod vad dom betyder.

23 april 2026

Hej Ronnie,

Vi är glada att höra att förklaringarna var tydliga och lätta att förstå. Tack för din recension.

Bra och ärligt

Det var bra, påläst, tydligt

22 april 2026

Hej Magnus,

Tack för din recension. Det betyder mycket för oss.

Vänliga hälsingar

Pension möte

Proffsigt uppträdande

16 april 2026

Hej Jan-Åke,

Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss.

Ha en fin dag!
Vänliga hälsningar, Matilda

Tydligt och bra möte.

Tydligt, informativt och jättebra att man kan ställa frågor och få tydliga svar.

20 april 2026

Hej Karin,
Vad kul att höra! Tack för din recension, det betyder mycket för oss.

Önskar dig en fin dag.

Josefin, Söderberg & Partners

Mötet var väldigt givande och pedagogiskt

Mötet var väldigt givande! Vi gick igenom allt lugnt och pedagogiskt, supertydligt.

20 april 2026

Svar från Söderberg & Partners

Tack för din fina recension och din positiva upplevelse av våra tjänster.