Sobby Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb mijn oude iPhone verkocht aan Sobby omdat ik daar de hoogste prijs kreeg en ik goede reviews had gelezen. De prijs die op internet werd berekend, kreeg ik keurig uitbetaald. Ik had het pakje di... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wilde mijn Iphone 15 vekopen en na wat zoeken op het web, kwam ik uit bij Sobby. Een heel mooi bod ontvangen (onder voorbehoud uiteraard) en mijn telefoon opgestuurd. Goed op de hoogte gehouden via ma... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nog nooit zo makkelijk mijn oude telefoon verkocht als bij Sobby. Eén erg vriendelijke dame aan de telefoon gesproken, die duidelijk uitleg gaf hoe het werkt. Mijn telefoon opgestuurd, en binne... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik koop al bijna 15 jaar bij Sobby mijn refurbished iPhones, zelfs al voor de fysieke winkel. Nog nooit een echt slechte ervaring gehad, want ook problemen worden snel en kundig opgelost. Afgelopen we... Se mer

Företagsinformation

1. Media och förlag

Skrivet av företaget

Uw iPhone verkopen voor de best mogelijke prijs. Defect of werkend wij bieden het hoogste bedrag van heel Nederland.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Was heel makkelijk om online bij Sobby mijn oude Ipad te verkopen.

Was heel makkelijk om online bij Sobby mijn oude Ipad te verkopen. Gegevens invullen, meteen het verkoop bedrag vastgesteld ( was veel meer dan elders) verzendlabel printen en het apparaat opsturen. Enkele dagen later de bevestiging dat het apparaat daar binnen gekomen was en nog dezelfde middag het afgesproken bedrag op mijn bankrekening. Helemaal top en betrouwbaar.

10 juni 2024

Aanrader!

Goede prijs, kwaliteit en vlotte afhandeling. Duidelijke communicatie.

10 juni 2024

Top bedrijf!

Een fijn bedrijf om je Apple spullen aan te verkopen,
je vult een formulier in en dan krijg je een schatting van de waarde, je stuurt de spullen op, ze kijken het na en als het klopt wat je ingevuld hebt dan staat het geld heel snel op je rekening!

31 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super bedrijf vor een eerlijke prijs

Ik vond het zeer prettig om met jullie zaken te doen.
Goede communicatie en een eerlijke prijs.
En het bedrag stond echt verbazingwekkend snel op onze rekeningen.
Dus al bij al super bedrijf en zien mijn in de toekomst weer terug.
Ga zo door

28 maj 2024

Perfect

Snelle reactie en deal gesloten. Hoogste prijs voor mij iphone. Blij mee.

23 maj 2024

Zeer aan te raden

Als ik een nieuw Apple apparaat koop dan zijn zij het enige bedrijf waar ik zaken mee doe. Goede prijs voor je oude apparaat en enorm snelle, goede en betrouwbare service. Het geld staat meestal binnen twee dagen op je rekening.

20 maj 2024

Echt perfect!!

Na bijna opgelicht te worden door Swappie, gekozen voor Sobby. In één woord Perfect! Opsturen gaat makkelijk met het label. Krijgt snel bericht dat hij binnen is gekomen en dat je bedrag is goedgekeurd! Volgende dag geld op je rekening!! Echt top ervaring bij Sobby!!!

16 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele fijne organisatie, perfecte en snelle service

Afgelopen jaren al meerdere malen gebruik gemaakt van Sobby voor de verkoop van diverse Apple producten. Allemaal heel eenvoudig en snel te regelen, tegen hele goede prijzen. Ook erg transparant en eerlijk in de communicatie. Na verzending binnen 2 werkdagen een reactie, en het geld staat snel op je rekening. Echt klasse!!

8 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sobby doet wat ze belooft

Mijn verkoop aan Sobby ging heel vlot. De geboden prijs was méér dan eerlijk, het nazicht deden ze op de dag van ontvangst en de vergoeding kreeg ik al de dag erop.
Enig (klein) nadeel : vanuit België diende ik de verzendkosten naar Zeeland zelf te betalen, aangetekend zo'n € 20.
Maar dit nadeel verdrinkt in de algemene prima ervaring ik had ...

8 april 2024

Goed en snel

Goed bod op mijn iphone 13 gekregen en na opsturen zeer snelle afhandeling/betaling. Alles keurig geregeld dus.

7 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Refurbished iPhone

Refurbished iPhone
Accu binnen een jaar op .Als je gebruik wilt maken van de garantie wel je iPhone opsturen dan kunnen ze hem maken
Jammer je bent IPhone zeker een week kwijt
Alternatief even naar de winkel komen
Dat is ook een kostenplaatje als je 70 km verderop woont
Voorstel om mij na enkele bevestigingen een nieuwe batterij toe te sturen konden ze niet aan mee werken En een kleine vergoeding was er ook niet bij
Wij kopen zeker geen refurbished iPhone meer bij deze zaak

2 mars 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.