Ljus och vÀlkomnande butik. En aning förvirrad men annars positiv sÀljare. Utbildning i bemötande behövs. Hög kvalitet pÄ smyckena. Informativ och inbjudande exponering av de olika varorna. I stort... Se mer

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen
Vi Àlskar smycken och klockor och nÀr du handlar hos oss vill vi att kÀnslan av omtanke ska finnas kvar lÀnge. Genom vÄr unika mix av kompetens, rÀtt varumÀrken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjÀlpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfÀlle i livet. Med vÄrt eget svensktillverkade varumÀrke Classic vÄgar vi pÄstÄ att vi Àr experter pÄ förlovnings- och vigselringar. Kollektionen Àr stor men du kan ocksÄ vÀlja att designa din egen unika ring med hjÀlp av vÄr skickliga guldsmed. Vi erbjuder Àven klockservice i stor utstrÀckning. Varmt vÀlkommen till vÄra butiker!
Hamngatan 4, Karlstad, 652 24, Karlstad, Sverige
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Jag bestÀllde min vara till Frölunda Torg, men den kom till Mölndal.
Detta tog lÀngre tid Àn lovat, kom ej i tid till barnbarnets födelsedag

Svar frÄn Smycka
Mycket snabb respons och fix av bestÀlld produkt pÄ nÀtet, tills att den var redo att hÀmtas.

Svar frÄn Smycka
Har fortfarande inte fÄtt mitt paket , allt Àr betalt men ingen information frÄn er om paketet Àr skickat eller inte . Gjorde bestÀllningen 29/3

Svar frÄn Smycka
Valde hÀmtning i butik men fick ingen leverans- eller spÄrningsinformation alls. Fick kontakta Smycka flera gÄnger för att försöka fÄ information om nÀr jag skulle kunna hÀmta ut det jag bestÀllt. Det tog flera veckor innan jag kunde hÀmta varan, trots att det stod 3-4 arbetsdagar nÀr jag bestÀllde.

VÀntar fortfarande pÄ min bestÀllning som jag gjorde den 17 mars

Svar frÄn Smycka
TyvÀrr har jag inte fÄtt leverans Ànnu och trots uppföljning i butik har jag inte fÄtt besked annat Àn att de har system problem. Fakturan har dock kommit!

Svar frÄn Smycka
Fick bra feedback nÀr jag skickade mail snabba svar
Blev nöjd med de jag bestÀllt

Svar frÄn Smycka
Missat min order och nÀr jag sedan pÄminde sÄ missades Àven att slÄ in den i presentförpackning.

Svar frÄn Smycka
Enkelt att bestÀlla. Jag valde att hÀmta produkten i butik i TÀby centrum. VÀldigt trevlig personal.

Svar frÄn Smycka
Mycket lÀtt att hitta vad jag sökte pÄ hemsidan, och vÀldigt smidigt med leverans till önskad butik. Mycket fint bemötande i butik vid upphÀmtning.

Ingen butik i Malmö = köpte via nÀtet. Gick utmÀrkt

Svar frÄn Smycka
Inte sÀrskilt tillmötesgÄende personal.
Borde vara lite mer mÄn om dina kunder.

Svar frÄn Smycka
Allum Partille, dÄligt service frÄn en av de yngre butiksbitrÀden, en ung blond tjej. Tog en stund innan hon sÄg mig i butiken (inga andra kunder va dÀr) och under hela tiden va det ingen direkt entusiasm och opersonlig service.

Svar frÄn Smycka
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.