SmartinHuis.nl Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een niet passende dimmer en slechte revieuw van mij, door Tim gebeld. Zaken besproken aangaande de dimmer, Tim heeft voor een andere passende dimmer geadviseerd. Deze opgestuurd met korting op de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg snel in huis, duidelijkheid is groot met goede links naar gebruiksaanwijzingen in tekst en in video. Aangesloten en werkt perfect, slimme dimmer en een stopcontact

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerste keer product ontvangen, Kwaliteit is top, design ook. Had een kleine Barst in me voorkant van me glazen stopcontact. Verkoper gecontact, binnen paar dagen zonder moeilijk gedoe een nieuwe ge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelheid van leveren (eerste levering was een paar dagen later, echter, dit was het gevolg van de vertraging ontstaan bij de koeriersdienst). Heldere uitleg m.b.t. installatie en vermogen (watt) en m... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik
  2. Vitvaror och hushållsapparater
  3. Butik med elektroniska reservdelar och komponenter

Om SmartinHuis.nl

Skrivet av företaget

Wij zijn Smartinhuis.nl: gespecialiseerd in slimme producten voor in en rondom het huis. SmartinHuis is een jong bedrijf opgericht in 2021. Het aanbieden van unieke producten, gemak en service staan bij ons voorop.

Net een huis gekocht maar niet tevreden over de dimmers, schakelaars en stopcontacten die de plaatselijke bouwmarkten verkopen? Daar dachten wij dan hetzelfde over.

SmartinHuis is ontstaan doordat wij net even iets anders wilden. En dan geen ander soort plastic of andere kleur, maar écht wat anders.

Daarom verkopen wij nu prachtige modules met frames gemaakt van kristalglas en geborsteld aluminium. En daar zal het zeker niet bij blijven!

SmartinHuis levert tegenwoordig aan consumenten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Momenteel verkopen wij onze producten alleen online maar wij zijn druk in gesprek met verschillende partijen om ook in winkels verkocht te worden.

SmartinHuis biedt een slim en standaard assortiment aan. Onze slimme modules zijn te bedienen vanaf jouw smartphone. De standaard schakelaars zijn niet te bedienen vanaf jouw smartphone maar hebben een identiek uiterlijk. Het assortiment is te verkrijgen in de kleuren: zwart, wit en goud.

Daarnaast verkopen wij andere slimme producten en zijn constant op zoek naar vernieuwing en verbetering!

Wij hopen jouw binnenkort te zien op onze website!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

51 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

2 april 2025

Beste Willem,

Super bedankt voor je positieve review en wat fijn om te lezen dat je bestelling snel geleverd is.

goed

bij een ander problemen toen bij smartinhuis terecht gekomen en hoop dat het hier beter gaat

1 april 2025

Beste Maarten,

Super bedankt voor je positieve review!

Mocht u ooit vragen hebben of als wij in de toekomst nog wat kunnen betekenen horen wij dat graag.

Beste Roxanne,

Super bedankt voor je positieve review en wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en de producten.

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden, snel geleverd en zorgvuldig verpakt! Maar bovenal prachtige producten die aan onze wensen voldoen! In ons geval zwart hoogglans 🤩

6 mars 2025

Beste IK,

Super bedankt voor je positieve review en wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten en de levering.

Aanrader!

In onze woning alle verouderde schakelaars en stopcontacten vervangen met de slimme producten van Smartinhuis. Het ziet er heel chique en luxe uit, en is ook heel handig in gebruik. Erg tevreden over de snelle levering en het fijne contact. Voorzien van goed advies, aanrader dus!

21 mars 2025

Beste Marlou,

Super bedankt voor je mooie review!

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten, de leveringen en het contact en dat je ons aanraadt.

Groetjes Team SmartinHuis

Snel geleverd!!

Snel geleverd!!
Prijs is top!!
Enige nadeel is dat er een van de drie dimmers brand het ledje zwak. En bij de anders dimmer gaat het vanzelf harde branden bij de lampen zelf en de lampen zijn van led.
Als de lampen uit staan gaat er bij een van de dimmers zelf de middelste led lampje niet branden heel zwak bij vergeleken met de ander wel.
En bij de plafon lamp gaat vanzelf harder en zachter branden das niet goed terwijl ik wel een module tussen geplaatst heb.

22 mars 2025

Beste Jeroen,

Super bedankt voor je mooie review!

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de prijs!

Wat betreft de dimmers: het klopt dat de ledjes in de dimmers feller zijn als de lamp aan staat en minder fel wanneer ze uit zijn.

Heb je nog meer vragen of wil je dat we er samen naar kijken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag verder.

Groetjes Team SmartinHuis

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een plezierig bedrijf!

Wat een plezierig bedrijf! Hebben ons hele huis vol met producten van Smartinhuis, bijzonder fraai en functioneel. De service is echt top, met veel dan in dit geval aan Tim

21 mars 2025

Beste Oscar,

Hartelijk dank voor jouw prachtige review!

Het doet ons veel plezier te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service.

We zijn altijd blij om te weten dat onze klanten genieten van hun Smartinhuis-ervaring, en we zullen jouw complimenten zeker doorgeven.

We hopen dat je nog lang plezier hebt van jouw aankopen en staan altijd voor je klaar als er nog meer wensen zijn.

Groetjes, Team SmartinHuis

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze webshop slechte kwaliteit

Waardeloze webshop, geen contact mee te krijgen, schakelaars van slechte kwaliteit. Geen aanrader.

20 mars 2025

Beste Noor,

Bedankt voor je feedback!

We hebben in ons systeem gezien dat je in september 2024 een bestelling hebt geplaatst via Bol.com. Tot nu toe hebben we echter nog geen e-mails of WhatsApp-berichten van je ontvangen.

Naar aanleiding van uw review hebben we u een mail verstuurd. We willen graag met je in contact komen om te horen wat er aan de hand is met je schakelaar en je verder te helpen.

Wij staan volledig achter onze producten en geven een garantie van 5 jaar. Als er iets mis is met de schakelaar, kunnen we die kosteloos voor je vervangen, maar daarvoor is het wel belangrijk dat we even contact hebben.

Neem alsjeblieft contact met ons op, zodat we je kunnen helpen!

Groetjes,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ze waren een ding vergeten op te sturen…

Ze waren een ding vergeten op te sturen maar hebben dat de week daarop met excuses direct nagestuurd.

25 februari 2025

Wij willen je bedanken voor het delen van jouw feedback!

Wij zijn blij om te lezen dat wij het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Weet waar je aan begint

Spullen op zich oke. Duurzaamheid zal nog moeten blijken. Logistiek is dit bedrijf een drama. Meerdere bestellingen kwijt, retouren werden weken niet verwerkt en na navraag bleken er spullen kwijt en werden er opeens retourkosten gerekend terwijl retourneren volgens de website gratis zijn. Communicatie alleen via de app, allemaal heel moeizaam en uiteindelijk heb ik het terughalen van een deel van de retouren maar gestaakt.

Update: er is uiteindelijk contact geweest en alles is netjes opgelost waarvoor dank. Om deze reden ook het review herzien.

Svar från SmartinHuis.nl

Hartelijk dank voor je feedback en voor het delen van jouw ervaringen met SmartinHuis.

Wij vinden het heel erg vervelend dat er problemen zijn opgetreden met jouw bestelling en dat jouw ervaringen met onze logistiek niet aan jouw verwachtingen voldoen.

We hebben ons uiterste best gedaan om de problemen zo snel mogelijk op te lossen, maar we realiseren ons dat dit langer heeft geduurd dan je van ons zou mogen verwachten. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

In reactie op jouw laatste WhatsApp-bericht hebben wij meerdere pogingen ondernomen om telefonisch contact met je op te nemen.

We wilden graag onze excuses aanbieden voor het ervaren ongemak. Helaas zijn we er niet in geslaagd om je te bereiken.

Graag willen we u erop wijzen dat het retourneren van artikelen bij ons niet kosteloos is.

Wij staan klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jouw ervaring met ons verbetert. We hopen dan ook dat je ons terug zou willen bellen.

Wij willen je bedanken voor het delen van jouw feedback!

Wij zijn blij om te lezen dat de producten snel geleverd zijn en dat je tevreden bent over de stopcontacten.

Alles geleverd conform afspraak

Alles geleverd conform afspraak

25 januari 2025

Wij willen je bedanken voor het delen van jouw feedback!

Wij zijn blij om te lezen dat alles geleverd is conform afspraak.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het bedrijf is moeilijk bereikbaar en…

Het bedrijf is moeilijk bereikbaar en het duurt erg land voor de artiesten worden bezorgd

28 januari 2025

Beste Ronny,

Hartelijk dank voor jouw eerlijke reactie en het delen van jouw ervaringen met ons. We betreuren het te horen dat je niet helemaal tevreden bent met onze klantenservice, en we willen graag enkele punten verduidelijken.

Naar aanleiding van jouw beoordeling hebben we onze communicatie zorgvuldig onder de loep genomen. We hebben gezien dat je contact met ons hebt opgenomen via e-mail. We hebben je op dezelfde dag nog een antwoord gestuurd, in de hoop je zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Helaas heeft DHL deze keer één dag langer nodig gehad dan gebruikelijk om je pakket te bezorgen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en we bieden onze oprechte excuses aan voor de overlast. Helaas hebben wij hier geen invloed op gehad, maar we willen je wel verzekeren dat we alles in het werk stellen om samen met onze partners een oplossing te vinden voor eventuele toekomstige vertragingen.

Daarnaast hebben we elkaar meerdere keren telefonisch gesproken. We hebben uitgebreid de tijd genomen om met jou mee te denken en te kijken hoe we jou het beste van dienst konden zijn. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we hopen dat je hebt ervaren dat we onze uiterste best doen om jou goed te helpen.

Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, aarzel dan niet om het ons te laten weten. We staan klaar om je te assisteren!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het was een hele puzzel om uit te…

Het was een hele puzzel om uit te vinden hoe de schakelaar in het frame moest klikken.
Een technische tekening was op zijn plaats geweest

31 januari 2025

Beste Rob,

Bedankt voor jouw waardering en de constructieve feedback!

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om de schakelaar correct te plaatsen. We willen je er graag op wijzen dat onze online handleidingen, inclusief technische tekeningen, beschikbaar zijn zodra de bestelling is geplaatst (en via onze webshop).

We nemen jouw feedback ter harte en zullen ons best doen om de instructies en visualisaties nog duidelijker te maken.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Krijg geen contact met de…

Krijg geen contact met de klantenservice ik wacht al dagen op een retourlabel

29 januari 2025

Beste Hicham,

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. We vinden het erg jammer te horen dat u niet tevreden bent met onze klantenservice.

Naar aanleiding van uw review hebben we ons systeem grondig bekeken. We zien dat u inderdaad contact met ons heeft opgenomen via e-mail, waarop wij dezelfde dag nog hebben gereageerd. Daarnaast hebben we u telefonisch gesproken en hebben we u toen uitgelegd dat het retourlabel direct na uw aanvraag is verstuurd. We hebben het retourlabel ook als bijlage in die e-mail meegestuurd.

Tijdens ons telefoongesprek gaf u aan de situatie te begrijpen en u vermeldde zelfs de mogelijkheid om uw review aan te passen, omdat het leek te berusten op een misverstand. Echter, sindsdien hebben we geen reactie meer van u ontvangen op onze vervolgmails, telefoontjes en berichten, wat we erg jammer vinden.

We zouden het op prijs stellen om alsnog met u in contact te komen en een oplossing te vinden. U kunt ons altijd bereiken via e-mail, telefoon of WhatsApp. We staan voor u klaar en willen graag helpen!

Producten zoals omschreven

Producten zoals omschreven, snelle levering, goed verpakt, geïnformeerd over de nalevering.

27 januari 2025

Wij willen je bedanken voor het delen van jouw feedback!

Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle levering en het contact wat je met ons gehad hebt.

Svar från SmartinHuis.nl

Bedankt voor het delen van jouw feedback!

Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Eerst bleek het product niet op…

Eerst bleek het product niet op voorraad, de site gaf dat overigens keurig aan, toch besteld. Ontving toen bericht dat de levering vertraagd was, logisch. Echter toen er nieuwe voorraad bleek te zijn (zichtbaar op de site) werd het product niet verzonden. Na een mailtje ontving ik het product na 2 dagen…

Svar från SmartinHuis.nl

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.

Het spijt ons te horen dat je vertraging hebt ervaren bij de levering van jouw product.

We zijn blij dat je uiteindelijk het product hebt ontvangen, maar begrijpen dat de afhandeling niet optimaal was.

We waarderen je geduld en feedback, en we zullen deze zeker gebruiken om onze processen te verbeteren.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

30 december 2024

Svar från SmartinHuis.nl

Bedankt voor het delen van jouw feedback!

Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Product is prima, service en handleidingen kunnen beter

Product wat is besteld functioneert inmiddels prima en is volledig naar wens. De regel 'voor 20:00 uur besteld de volgende dag in huis' ging in mijn geval niet op. Het heeft er ongeveer 3 dagen over gedaan. Daarnaast was de dimmer zeer eenvoudig aan te sluiten, maar er zat geen handleiding bij de producten. Met diverse handleidingen van andere producten ben ik er enigszins uitgekomen, maar gebruiksvriendelijk was dit niet. Het eindresultaat is overigens wel prima, vooral in de service en levering kan dit bedrijf nog wat verbeteren.

Svar från SmartinHuis.nl

Allereerst, willen wij je bedanken voor je eerlijke en opbouwende feedback!

We zijn blij om te horen dat het product uiteindelijk naar wens functioneert en dat je hier tevreden over bent.

Onze excuses dat een snelle levering bij jou niet opging. Wij hebben echter de regel: ''Voor 20.00 besteld = dezelfde dag verstuurd''. Dit doen wij juist doordat wij ongeacht de leverbelofte van PostNL/DHL dit niet kunnen waarborgen.

We zullen intern kijken naar manieren om onze service te verbeteren. Daarnaast gaan we onderzoeken waarom onze online handleiding voor de dimmer niet automatisch naar uw email is verstuurd.

We waarderen uw feedback en hopen dat we u in de toekomst een betere ervaring kunnen aanbieden.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.