Goed dat dit bedrijf is gestopt was slechte kwaliteit en ook hele slechte ondersteuning. Artikelen die je zelf ook in China kon kopen. Bol.com was er ook een fan van maar liet mij ook in de kou staan... Se mer
Det här tycker kunderna
Niet eens 1 ster waardig .... goedkope gerebdande ali express meuk werkt niet naar behoren zelfs de app is niet meer in eigen beheer maar je dient via yoosee(third party app) te verbinden ... bedrij... Se mer
Företaget har svarat
Onlangs een Doorguard deurbel met camera gekocht. Kreeg deze niet gekoppeld. Geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, lukt niet. Online hulp gevraagd, maar moest door drukte daar wachten tot de... Se mer
Bij problemen met de Doorquard XS (deurbel/camera) contact gehad met de leverancier Smart Home. Smart Home heeft ons geweldig geholpen en het probleem perfect opgelost zelfs de bijpassende gong wer... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Smart Home Beveiliging producten zonder abonnement sturen een smartphone melding bij bezoeker, inbraak of brand. Zorg voor optimale veiligheid en controle.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- smarthomebeveiliging.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Werkt helaas niet
Helaas werd de belofte dat het direct en zonder gedoe goed zou werken niet ingevuld. De prepaid simkaart bleek geen tegoed te bevatten. Ook de vervangende kaart niet. WiffyBuddy heeft goed haar best gedaan om het aan de praat te krijgen. Daarvoor lof!
Ik heb gebruik gemaakt van het herroepingsrecht.
Levering goed ontvangen
Levering goed ontvangen. Na bestelling netjes bericht gehad dat de levering een paar dagen zou zijn. De bestelde rookmelders werken naar tevredenheid.
Als je tegenwoordig iets besteld Heb je…
Als je tegenwoordig iets besteld Heb je dat met 2 of 3 dagen in huis en heb je voordien bericht gehad alleen zijn we nu 3 dagen verder en nog geen bericht van verzending beetje jammer

Levering
Na 4 dagen nog geen bericht dat het verzonden is . Bij veel andere bedrijven wel

Svar från Smarthomebeveiliging
Smart Home Beveiliging,is een van de betere waar je waar krijgt voor je geld👍🏻👍🏻👍🏻
Fijn bedrijf,met meestal snelle beantwoorden op je vragen, snelle levering,en vooral belangrijk,top service.
Niet te vergeten de producten zijn ook geweldig.
Maar het bedrijf is nu failliet,,verkeerde mensen aan het roer
Het product is goed
Het product is goed, de software zou nog wat gebruikersvriendelijker kunnen zijn. Wat stoort zijn de massa's marketing e-mails na aankoop van een product

Hij werkt perfect...
Camera en WiFi Buddy vlot geleverd
Camera en WiFi Buddy vlot geleverd. WiFi buddy wel een oplaad snoertje maar geen oplader. Staat zo ook wel op de website. Men gaat uit van draagbaar gebruik. Voor mijn alarmsysteem in de boot toch maar continue op een oplader.
een zeer goed produkt en een…
een zeer goed produkt en een uitstekende kwaliteit voor een prijsje
Voor 23,45 besteld volgende dag in huis…
Voor 23,45 besteld volgende dag in huis echt niet ik wacht al een week

Svar från Smarthomebeveiliging
Prima service en snelle levering
Top producten
Top producten. Goede klantenservice en zelfs een community om vragen te stellen en elkaar te helpen.
Goede deurbel en met handige…
Goede deurbel en met handige installatie video's. Nederlandse app is ook top, hiervoor had ik er een die Engels was
geen oplossing en slechts gedeeltelijke terugbetaling
Na contact met een medewerker besloten om de WIFI Cubes te bestellen, want hij was overtuigd dat het ons probleem zou oplossen. Helaas ... geen oplossing. We mochten het terugzenden, maar achteraf blijkt dat er een bedrag van de terugbetaling achter gehouden wordt, waarbij de medewerkers verwijzen naar hun website. Echter om deze boodschap te kennen, moet je toch even doorklikken. In eerste instantie is op hun website hiervan geen sprake. Dus niet alleen geen werking, ook slechts een gedeeltelijke terugbetaling... Dus bezin voor je het aankoopt... Bij ons werkte het niet en terugsturen is NIET kosteloos !!!!

Waardeloze deurbel
Waardeloze deurbel. Heb ontzettend veel tijd verspild met installeren, herinstallatie, etc. de WiFi is erg slecht terwijl hij nog geen meter van mijn router af staat, bijbehorende app valt steeds uit en is niet klantvriendelijk.SD kaart valt soms uit en afspelen werkt maar half. Soms gaat onze interne gong niet, soms krijgen we geen signaal op smartphone, soms allebei niet en dan staan mensen te wachten voor de deur terwijl we wel thuis zijn. Onbetrouwbare connectie en echt heel slechte app.
Ik heb spijt dat ik dit product gekocht heb en raad iedereen af dit te kopen.
Heb het ongeveer een jaar in gebruik en al zo veel problemen mee gehad.
Defecte camera werd direct vervangen…
Defecte camera werd direct vervangen voor nieuw exemplaar. Top service en géén gezeur. Camera werkte binnen 1 minuut weer naar behoren.
Ik heb doorguard xs en 2x outdoor eye
Ik heb doorguard xs en 2x outdoor eye. Bevallen op zich wel. Ook schakelaars voor lampen werken. In begin was het nogal afhankelijk van wifi 5 of niet. Camera’s en guard op vaste netaansluiting. Geen gedoe met batterijen. Ook wel overal wifipunten hangen dus best goed spul. Enige minpunt vind ik nu weer die cloud waar men zich kennelijk op aanmelden moet en extra kost. Jammer. Regel het dan zo dat je kunt opslaan op een permanent aan staande pc of laptop. Kost ook wel extra maar ja dan alles in eigen beheer.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.