Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Goed dat dit bedrijf is gestopt was slechte kwaliteit en ook hele slechte ondersteuning. Artikelen die je zelf ook in China kon kopen. Bol.com was er ook een fan van maar liet mij ook in de kou staan... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet eens 1 ster waardig .... goedkope gerebdande ali express meuk werkt niet naar behoren zelfs de app is niet meer in eigen beheer maar je dient via yoosee(third party app) te verbinden ... bedrij... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Onlangs een Doorguard deurbel met camera gekocht. Kreeg deze niet gekoppeld. Geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, lukt niet. Online hulp gevraagd, maar moest door drukte daar wachten tot de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij problemen met de Doorquard XS (deurbel/camera) contact gehad met de leverancier Smart Home. Smart Home heeft ons geweldig geholpen en het probleem perfect opgelost zelfs de bijpassende gong wer... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av säkerhetssystem
  2. Butik med säkerhetsutrustning

Informationen kommer från olika externa källor

Smart Home Beveiliging producten zonder abonnement sturen een smartphone melding bij bezoeker, inbraak of brand. Zorg voor optimale veiligheid en controle.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,4

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Werkt helaas niet

Helaas werd de belofte dat het direct en zonder gedoe goed zou werken niet ingevuld. De prepaid simkaart bleek geen tegoed te bevatten. Ook de vervangende kaart niet. WiffyBuddy heeft goed haar best gedaan om het aan de praat te krijgen. Daarvoor lof!
Ik heb gebruik gemaakt van het herroepingsrecht.

22 oktober 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Als je tegenwoordig iets besteld Heb je…

Als je tegenwoordig iets besteld Heb je dat met 2 of 3 dagen in huis en heb je voordien bericht gehad alleen zijn we nu 3 dagen verder en nog geen bericht van verzending beetje jammer

19 oktober 2021

Beste Eddy,

Als eerst bedankt voor uw bestelling en welkom bij Smart Home Beveiliging. Op onze website hadden wij een langere levertijd aangegeven met betrekking tot uw bestelling. Onze excuses als dat niet juist is gecommuniceerd.

Wij verwachten uw bestelling eind deze week of uiterlijk begin volgende week te verzenden. U ontvangt dan van ons een track & trace code om de zending te volgen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en mochten er nog verdere vragen zijn dan horen wij dat graag.

Levering

Na 4 dagen nog geen bericht dat het verzonden is . Bij veel andere bedrijven wel

19 oktober 2021

Beste meneer/mevrouw Overbeek,

Als eerst bedankt voor uw bestelling en welkom bij Smart Home Beveiliging. Op onze website hadden wij inderdaad een langere levertijd aangegeven met betrekking tot uw bestelling. Onze excuses als dat niet juist is gecommuniceerd.

Wij verwachten uw bestelling eind deze week te verzenden. U ontvangt van ons een track & trace code om de zending te volgen en we proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden met betrekking tot uw bestelling.

Het product is goed

Het product is goed, de software zou nog wat gebruikersvriendelijker kunnen zijn. Wat stoort zijn de massa's marketing e-mails na aankoop van een product

15 oktober 2021

Beste Ralf,

Bedankt voor uw review en top om te lezen dat u tevreden bent over de producten! Met betrekking tot de e-mails, dat zijn inderdaad automatisch aan gemaakte mails, als u het teveel vindt dan kunt u onderaan de mail uitschrijven voor onze mailing lijst.

Uw klacht hierover nemen wij wel zeker serieus en wij zullen onze mailings ook even goed doorlopen om zo te bekijken of wij wat kunnen aanpassen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Camera en WiFi Buddy vlot geleverd

Camera en WiFi Buddy vlot geleverd. WiFi buddy wel een oplaad snoertje maar geen oplader. Staat zo ook wel op de website. Men gaat uit van draagbaar gebruik. Voor mijn alarmsysteem in de boot toch maar continue op een oplader.

14 oktober 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voor 23,45 besteld volgende dag in huis…

Voor 23,45 besteld volgende dag in huis echt niet ik wacht al een week

13 oktober 2021

Beste meneer/mevrouw Posthouwer,

Als eerst bedankt voor uw bestelling en beoordeling! Met betrekking tot uw bestelling hadden wij een langere levertijd aangegeven op onze website. Onze excuses als dat niet goed is gecommuniceerd.

Ook hebben wij u een e-mail verstuurd met daarin de verwachte levertijd van uw bestelling.

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden en u ontvangt van ons een track & trace code om de zending te volgen.

Alvast heel veel plezier en veiligheid met uw bestelling gewenst en mocht er toch nog iets onduidelijks zijn of als er nog andere vragen zijn dan horen wij dat natuurlijk graag van u.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

geen oplossing en slechts gedeeltelijke terugbetaling

Na contact met een medewerker besloten om de WIFI Cubes te bestellen, want hij was overtuigd dat het ons probleem zou oplossen. Helaas ... geen oplossing. We mochten het terugzenden, maar achteraf blijkt dat er een bedrag van de terugbetaling achter gehouden wordt, waarbij de medewerkers verwijzen naar hun website. Echter om deze boodschap te kennen, moet je toch even doorklikken. In eerste instantie is op hun website hiervan geen sprake. Dus niet alleen geen werking, ook slechts een gedeeltelijke terugbetaling... Dus bezin voor je het aankoopt... Bij ons werkte het niet en terugsturen is NIET kosteloos !!!!

4 oktober 2021

Hoi Kenneth,

Bedankt voor uw bericht. Onze excuses als het niet duidelijk is aangegeven. Al onze retourvoorwaarden kunt u hier terug vinden: https://www.smarthomebeveiliging.nl/retourinformatie/

Let wel dat wij alleen de retour verzendkosten t.w.v. €4,95 inhouden. Voor de rest wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Waardeloze deurbel

Waardeloze deurbel. Heb ontzettend veel tijd verspild met installeren, herinstallatie, etc. de WiFi is erg slecht terwijl hij nog geen meter van mijn router af staat, bijbehorende app valt steeds uit en is niet klantvriendelijk.SD kaart valt soms uit en afspelen werkt maar half. Soms gaat onze interne gong niet, soms krijgen we geen signaal op smartphone, soms allebei niet en dan staan mensen te wachten voor de deur terwijl we wel thuis zijn. Onbetrouwbare connectie en echt heel slechte app.
Ik heb spijt dat ik dit product gekocht heb en raad iedereen af dit te kopen.
Heb het ongeveer een jaar in gebruik en al zo veel problemen mee gehad.

11 september 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik heb doorguard xs en 2x outdoor eye

Ik heb doorguard xs en 2x outdoor eye. Bevallen op zich wel. Ook schakelaars voor lampen werken. In begin was het nogal afhankelijk van wifi 5 of niet. Camera’s en guard op vaste netaansluiting. Geen gedoe met batterijen. Ook wel overal wifipunten hangen dus best goed spul. Enige minpunt vind ik nu weer die cloud waar men zich kennelijk op aanmelden moet en extra kost. Jammer. Regel het dan zo dat je kunt opslaan op een permanent aan staande pc of laptop. Kost ook wel extra maar ja dan alles in eigen beheer.

27 augusti 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.