Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Thuis een laadpaal laten installeren. Allerlei DURE toeters en bellen moesten er extra op om met zonnepanelen en zo rekening te houden. In gebruik genomen en die toeters en bellen zijn enkel SHOW... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Even een eerlijke review. Ik heb niet hun laadpaal maar hun infinity genius. In begin was ik maar van “da’s een duur spel voor wat metingen” maar na een mailtje en misschien de juiste persoon tepakken... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

het tot stand brengen van een split billing contract ging niet vlot, o.a. door probleem met telenet mailadres en de omschakeling naar uitsluitend mail adressen als gebruikersnaam. Met het engelengedul... Se mer

Företaget har svarat

1 stjärna

Har besvarat 84 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Thuis een laadpaal laten installeren

In gebruik genomen en die toeters en bellen zijn enkel SHOW, werken totaal niet. Capaciteitstarief explodeert.
Mijn conclusie : DURE ROMMEL, NOOIT MEER EEN SMAPPEE

Kijk naar de ratings : 51% is compleet ontevreden over Smappee. Ik hoop dat er een belletje bij jullie gaat rinkelen.

23 mars 2026

Beste C.R.

Het spijt ons te vernemen dat uw laadpaal nog niet naar behoren werkt.
Onze laadoplossingen zijn ontworpen om uw wagen op de meest voordelige momenten te laden, rekening houdend met onder andere capaciteitspieken, zonne-energie en dynamische tarieven.

Dat dit momenteel niet zo verloopt, is uiteraard niet de bedoeling. In veel gevallen wordt dit type probleem veroorzaakt door een configuratie-instelling die tijdens de installatie niet correct werd ingesteld.
We bekijken dit graag voor u, zodat alles correct kan worden afgestemd.

Kunt u het serienummer van uw laadpaal doorsturen naar pulse@smappee.com?
Met die informatie kunnen we uw installatie gericht nakijken en u zo snel mogelijk verder helpen.

Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten,

Borne

Depuis près de deux ans nous galérons avec la borne électrique qui dysfonctionne depuis sa pose et aucune solution valable n’est trouvée…

24 mars 2026

Chère Anne-Françoise

Nous sommes désolés d’apprendre que vous rencontrez des difficultés avec votre borne de recharge.

Nous avons bien retrouvé les échanges entre votre installateur et notre service d’assistance (ticket #159511).
Dans ce dossier, certains points liés à l’installation et à la configuration ont été identifiés. Nous avons transmis ces informations ainsi que les recommandations nécessaires à votre installateur.
Nous continuons à suivre ce dossier de près et espérons que la situation pourra être résolue rapidement en concertation avec votre installateur.

Cordialement

L’équipe Smappee

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Laadpaal Smappee beschadigt auto - ondersteuning van Smappee komt traag op gang

Bij het laden van onze Hyundai Ioniq 5 met onze Smappee laadpaal loopt het in januari 2026 grondig fout.
De stroom valt uit, de laadpoort van de auto blijkt defect (publiek laden aan standaard laders ging niet meer na de laadbeurt) en de Hyundai garage heeft uiteindelijk de ICCU (laadpoort) van de wagen moeten vervangen, een onderdeel dat 5.000 euro kost maar gelukkig binnen garantie viel.
De laadpaal van Smappee heeft de auto defect gemaakt. Volg even de korte historiek van het advies geleverd door Smappee.

19.6.2023 Venetia van Smappee raadt ons installateur MRJ aan die mij zal contacteren. Ik word gecontacteerd door Simon van Ingenius, een 'partenaire commercial certifié Smappee' en ontvang een offerte die ik aanvaard.

2.8.2023 de laadpaal wordt geïnstalleerd door ZEborne (nooit eerder van gehoord, we zitten al aan de derde betrokken 'partner')

2.2.2026 Contact met Smappee support met de vraag om de laadpaal na te kijken omdat na het laden van de auto met de Smappee laadpaal de auto niet meer publiek wil laden.
Kevin van Smappee antwoordt dat online naar de paal zal gekeken worden. Yes.

6.2.2026 Kim van Smappee antwoordt dat die online controle toch niet zal gebeuren en dat ik contact moeten opnemen met de installateur. U merkt hierboven dat het niet zo duidelijk is wie installateur is. Er wordt mij gemaild dat mijn installateur MRJ Group is (oh ja, de eerste naam hierboven) en ik contact moet opnemen via de contactgegevens in mijn app. Ik kreeg een foutmelding toen ik een mail stuurde naar het opgegeven adres. Ik laat dit weten aan Smappee.

11.2.2026 Mathias stuurt een strenge mail (#155737):
"Smappee is fabrikant en geen installateur. En trouwens, de laadpaal is buiten garantie. Smappee is niet verantwoordelijke voor installatie of herstelling door derden."

Met andere woorden:
Smappee fabriceert laadpalen, maar als ze niet werken moet je niet komen klagen. De laadpaal van Smappee doet ons voertuig crashen, we werden door Smappee doorverwezen naar een niet bestaande installateur en als finaal bericht wordt ons een willekeurige andere installateur aangeraden.

Mijn advies momenteel is:
- koop geen laadpaal van Smappee: ze raden een installateur aan die dan blijkbaar opdrachten verder doorschuift en uiteindelijk niet meer bestaat, bij problemen beloven ze jou vanuit Smappee support te helpen maar doen het niet,
- de laadpaal gaat net buiten garantie defect en beschadigt de elektrische auto dermate dat hij ook niet meer publiek kan laden.
- ze verwijzen je als je met je handen in het haar zit door naar een onbestaande installateur
- ze maken duidelijk dat ze niets met jouw probleem te maken willen hebben en wijzen jou er fijntjes op dat het jammer is, maar dat de garantie op de laadpaal verstreken is.

Mijn laadpaal is na 2.5 jaar defect in die mate dat hij alvast onze elektrische auto naar de vaantjes heeft geholpen.
Ik wil zorgeloos kunnen laden en bij problemen echt ondersteuning krijgen. Niemand wil een laadpaal die niet buiten garantie defect gaat.

Ontzorg je klanten, Smappee.

Want als het bij een laadpaal al fout gaat, hoe kunnen klanten jullie vertrouwen om jullie ook het energie management toe te vertrouwen?

Aanvulling 13.3 Smappee support heeft contact genomen met een constructieve mail. We gaan samen kijken wat een mogelijke oplossing is. Alvast bedankt.

Aanvulling 2.4.2026 Smappee maakte een afspraak met een erkend installateur om het probleem te analyseren. Waarvoor dank

9 mars 2026

Beste Stef,

Het spijt ons te lezen dat u deze situatie zo heeft ervaren. Wanneer u met een probleem zit, verwacht u duidelijke ondersteuning en een vlotte opvolging. We begrijpen dat dit voor u niet zo heeft aangevoeld.

Uw laadpaal werd in 2023 geïnstalleerd via een installateur uit ons partnernetwerk. Wanneer een technische controle ter plaatse nodig is, gebeurt dit via een erkende installateur. We begrijpen dat het wegvallen van uw oorspronkelijke installateur dit proces voor u extra moeilijk heeft gemaakt en dat dit voor u duidelijker begeleid had kunnen worden.

Wat betreft het defect aan uw voertuig: op dit moment is er geen technisch onderzoek dat een oorzakelijk verband kan bevestigen. Om dit correct te beoordelen, is een controle van de installatie en de laadpaal ter plaatse nodig. Daarom hebben we aangeboden om een installateur uit ons netwerk in te schakelen om dit verder te onderzoeken.

We helpen u hier graag bij, zodat dit dossier kan worden nagekeken. U kan hiervoor contact opnemen met onze supportafdeling met vermelding van ticket #155737, zodat we samen de volgende stappen kunnen bekijken.

Smappee Team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Terrible app and destkop platform

Terrible app and destkop platform. Very unclear to install even the simpliest of settings. Too many bugs. At the moment, I can't even charge my car in my own garage.

19 december 2025

Hi Brecht,

Thank you for sharing your feedback.
We're sorry to hear that your experience has not been positive.
Of course, it's also not the intention that you are unable to use your own charging station.

Can you provide us with more information about the exact problems you are experiencing?
You can also reach us by emailing support@smappee.com
We will be happy to investigate and to find a solution.

Have a nice day,

Mooi design

Mooi design. Vlotte werking.

11 december 2025

Dag Lien,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met het design en de vlotte werking.

Meer dan gewone laadpaal

Meer dan gewone laadpaal
Gewoon top

12 december 2025

Dag Hans,

Bedankt voor je review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over je laadpaal!

Ondermaatse service

Laadpaal werkt geraakt niet op het net aangesloten en dus kan je niet zien hoeveel je exact laadt.

Als je dan vraagt aan de support, krijg je continu dezelfde vragen: wat is de serienummer, wat is het probleem, etc. Echter beantwoordt je deze vragen in elke email en blijf je rond dezelfde pot draaien. Telkens krijg je ook een nieuwe persoon die de emails beantwoordt, wat niet werkbaar is als aanspreekpunt.

Kortom, gewoon vermijden.

30 november 2025

Dag Michael,

Bedankt voor je feedback.
We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer een probleem niet meteen wordt opgelost.
Na intern onderzoek bleek de oorzaak te liggen bij een foutieve installatie. Voor een correcte installatie raden we altijd aan om een gecertificeerde Smappee-installateur in te schakelen.

We zijn blij dat ons supportteam het probleem inmiddels heeft kunnen oplossen. Mocht je nog vragen hebben of extra ondersteuning wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Prettige dag verder,

FUYEZ

J'ai acheté un moniteur d'énergie SMAPPEE en 2018 pour un prix hors installation de 600 €. Installation faite par un professionnel (onéreux). Le but: juste monitorer la production / consommation d'énergie. Aujourd'hui, SMAPPEE a décidé d'arrêter le support (End of Life) --> plus rien ne fonctionne. Il me propose juste de commander un nouveau moniteur (600 € + frais d'installation)

10 november 2025

Bonjour Rodolphe,

Merci pour votre retour, nous comprenons que cela puisse être désagréable pour vous. Nous constatons que vous êtes déjà en contact avec notre service d’assistance. Ils vous recontacteront prochainement afin de trouver une solution.

Cordialement,
L’équipe Smappee

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

laadvermogen instellen in smappee

De Smapee-app biedt een handige manier om het opladen van je elektrische auto te monitoren en te beheren. Het overzicht van laadsessies, energieverbruik en laden op zonne energie is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Echter, er is één groot nadeel: het instellen van het maximum laadvermogen.
Het instellen van het laadvermogen werkt via een percentage van het AC-laadvermogen van de auto, in plaats van het DC-laadvermogen. Dit is problematisch als je meerdere auto’s hebt met verschillende laadcapaciteiten. Bij ons betekent dit dat we de ene auto op 1% moeten opladen en de andere op ~50% moeten opladen. Dit om geen uitschuiverss te krijgen in ons capaciteitstarief. Dit is niet intuïtief en zorgt voor onnodige frustratie.

Wat beter kan:
Flexibelere instellingen: Laat gebruikers het laadvermogen instellen in kilowatt (kW) in plaats van in percentage. Zo kun je precies afstemmen op je capaciteitstarief, ongeacht het type auto.

Pluspunten:
Automatisch laden met zonne energie.
Overzicht stroom verbruik/opwekking

Conclusie:
De Smapee-app heeft potentie, maar het instellen van het laadvermogen is nu niet flexibel genoeg. Met een paar aanpassingen zou het een veel betere ervaring kunnen bieden, vooral voor huishoudens met meerdere elektrische auto’s. Hopelijk komt er snel een update die dit probleem oplost!

Edit:
Dankjewel smappee team voor je reply,
De uitleg in de gelinkte helpcenter tutorial is inderdaad een oplossing voor ons probleem.

24 november 2025

Svar från Smappee

Bedankt voor je feedback!

We begrijpen dat het instellen van het laadvermogen belangrijk is om optimaal gebruik te maken van capaciteitstarieven en verschillende voertuigen. Goed nieuws: het is wél mogelijk om een maximum vermogen in te stellen in de Smappee App. Dit kan via de functie “Maximum Grid Capacity”, waarmee je een limiet in kilowatt (kW) kunt instellen in plaats van een percentage.

Je vindt hierover een duidelijke uitleg in ons Helpcenter:
Hoe kan ik een maximum gridcapaciteit instellen?: https://support.smappee.com/hc/en-gb/articles/12976373948052-How-can-I-set-a-maximum-grid-capacity

Met deze functie kun je precies afstemmen op je capaciteitstarief, ongeacht het type auto. Hopelijk helpt dit om je ervaring te verbeteren! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons zeker weten.

Vermijden

Laadpaal is goed als die werkt. En daar heb je net het probleem. Ene keer een rode LED, geen manier om te zien wat er mis is, als klant kant je geen logs inzien. Andere keer start het laden en stopt na een paar seconden. Max capaciteit instelling is nutteloos. De lader begint altijd te laden met 11kW om daarna in pauze te gaan. Ampère limiet van connector(instellen via app) telt de ene keer voor mono fase, de andere keer 3 fase, afhankelijk van hoeveel fases er gebruikt worden bij aanvang van het laden. Standaard laden op mono fase werkt niet.
Instellingen in de app worden doorgaans niet geregistreerd door de laadpaal. Laden begint altijd met 11kW om daarna SOMS terug te schakelen of volledig te pauzeren.
Automatisaties zoals instellen helderheid led op schema doet het niet.

Support is ondermaats. Ze negeren u of geven halve antwoorden maar nooit een oplossing.

Voor potentiële kopers: zoek een andere fabrikant, paal en app zitten vol met bugs.

De lader is al volledig vervangen wegens defect powerboard. Dit exemplaar heeft andere problemen.

Update 1: Case nummer: 148243
Update 2: Een week later nog steeds niks vernomen van Smappee na hun laatste reactie.

21 november 2025

Beste Jonathan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met de laadpaal en onze ondersteuning. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

We willen dit graag verder onderzoeken en samen een oplossing vinden.

Zou u de ticketnummer(s) van uw contact met ons kunnen doorgeven en eventueel het serienummer van uw laadpaal, dan bekijken we verder waar het misgelopen, hoe we u verder kunnen helpen en geven we u tijdig een respons in desbetreffende ticket(s).

We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze producten en service te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

UPDATE:
Dag Jonathan, bedankt voor het delen van je case nummer. Ons support team neemt snel, rechtstreeks contact met je op.

Prettige dag verder.

Laadpaal vaak defect.

Laadpaal werkte al niet bij installatie. Componenten bleken van slechte kwaliteit te zijn en werden vervangen en omgeleid tot ze wel werkten. Na amper 8 maanden laadpaal weer defect. Smappee stelt altijd halfslachtige oplossingen voor waardoor technicus heel vaak moet komen depanneren. De vraag om een volledig nieuwe laadpaal te installeren, wimpelen ze steeds af. Intussen zit ik met een Frankenstein-laadbox vol vervangen componenten die niet werkt. Erg ontevreden over de kwaliteit!

Update: na 3 weken is de laadpaal nog altijd niet hersteld/vervangen. De beloofde ‘actieve en passende oplossing’ laat wel erg lang op zich wachten, Smappee.

Update: na 3 weken laadpaal vervangen. Het probleem wordt wel opgevolgd en opgelost. Alleen jammer dat er zoveel mails, telefoontjes en tijd moeten overgaan. Dat kan sneller en vlotter.

4 november 2025

Beste,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het erg vervelend is.

Onze supportdienst heeft ondertussen contact opgenomen met uw installateur om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. We volgen dit nauw op tot alles correct functioneert. U mag van ons actieve opvolging en een passende oplossing verwachten.

Met vriendelijke groeten

Oplaadtarief laadpaal Smappee

Ik wil mijn auto opladen bij Polymount in Nijkerk. De laadpaal is van Smappee. Ik zoek via Internet op wat het tarief is per kwh. Dit is het zelfde als bij een snellader aan de snelweg. Ik betaal met mijn pinpas.

Tijdens het laden geeft de laadpaal aan hoeveel procent de auto is opgeladen, hoeveel kwh de paal laad (51kwh), wat de kosten zijn per kwh (0,71€ kwh) kosten per tijdseenheid (-,--€ per kwh), hoeveel kwh de paal al heeft geladen (0,75kwh) en wat de kosten op dit moment zijn (0,53€).

Ik had aan deze informatie dus niet kunnen zien dat deze laadpaal zo absurd duur zou zijn. Hierdoor voel ik me misleid.

Ik laad de auto volledig op maar krijgen een rekening van 100,-. Nu zegt Smappee support dat ik in de laadapp had moeten zien dat de laadpaal voor 40 min 50 euro vraagt. Ik weet niet hoe ik dat moet doen als ik met pinpas heb betaald. Ik voel me hierdoor misleid.

Als ik had geweten dat ze deze absurde tarieven zouden vragen had ik daar nooit mijn auto opgeladen.

Kijk dus uit met laadpalen van Smappee. Leuke naam snappie? Niet dus.

Sebastiaan.

----- Smappee antwoord -----

Ik heb intern een dossier opgemaakt en wij zijn volop alles verder aan het nakijken, dit in het kader van de transparantie van de ingestelde prijzen.

----- Mijn antwoord -----

Ik denk dat het goed is dat u intern kijkt hoe u de misleidende informatie van de laadpaal aan kunt passen. Daar heb ik als klant die al benadeeld is natuurlijk niets aan. Dat begrijpt u ook wel, denk ik.

Wat ik niet zo goed vind is dat uw laadpaal mij een onterecht hoog bedrag laat afrekenen. Als ik bij u kom voor een oplossing dan wimpelt u mij af dat er gekeken gaat worden naar de communicatie over de prijzen wat totaal niets met mijn vraag aan u te maken heeft.

U wilt toch niet te boeken staan als bedrijf dat klanten misleid en te veel geïncasseerde bedragen niet terugbetaald? Dan maakt u zich naast misleiding ook nog schuldig aan diefstal.

Gelukkig is dat nu gemakkelijk op te lossen door mij het teveel betaalde bedrag terug te storten.

22 oktober 2025

Dag Sebastiaan

Bedankt voor je bericht, jammer om te horen dat het laden aan de snellader niet naar verwachting is verlopen.

Wij, als Smappee Services, beheren de dienst voor publiek laden, maar de prijszetting zelf wordt bepaald door de eigenaar of beheerder van de laadpaal. Zij beslissen welke tarieven worden ingesteld en aangerekend.

We begrijpen dat de prijsweergave op de snellader mogelijk niet helemaal duidelijk was en dat dit voor verwarring kon zorgen. We hebben je feedback intern gelogd en nemen dit verder op.

Via de Smappee App kunt u op elk moment de actuele tarieven van publieke laadpalen bekijken.

Alle ingestelde prijzen worden daar transparant weergegeven, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

We hopen dat deze toelichting meer duidelijkheid biedt en dat we je hiermee verder hebben kunnen helpen.

A éviter absolument

Matériel peux fiable, installateur incompétent, service après vente qui vous répond par des liens vers leur faq. Bref si vous êtes a la recherche d'une borne ne vous faites pas avoir par smappee

10 oktober 2025

Svar från Smappee

Cher Frédéric, nous sommes désolés d'apprendre que vous avez eu une mauvaise expérience avec l'un de nos installateurs.

Notre équipe Smappee Support va examiner votre cas et vous contactera directement. Nous espérons ainsi améliorer votre expérience.

Bonne journée,
L'équipe Smappee

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

wasted potential, not ideal for solar panel owners

Energy monitoring works, smart charging with excess solar energy does not.
After months of trouble shooting with customer service and eliminating all possible causes from my side, I still end up injecting 10-50% of my energy into the net and having to import on other occasions even though my own production would more than cover the required energy. A quick calculation shows that I am losing around 200-300 euro's per year on inefficient charging management, which is just not enough to justify the purchase of a different charger. Solving this inefficiency issue is clearly not a priority for smappee. I would not recommend this product if your goal is to optimize your energy usage combined with solar panels.

Be aware the smappee chargers don't communicate with the car or its battery management system, which forces you to calculate yourself what amount of energy you need to have a minimum range the day after.

Also, if you just want to quickly charge, say 30kwh to have enough range for the day after, there is no way to set a one time limit. All desired charging setpoints work with fixed schedules for every day of the week.

Lastly, you don't know what percentage of the charging schedule is completed. If you decide after a couple of hours charging that you might need some extra range for a new event, you can only guess how much extra energy you will have to put in your weekly schedule.

12 augusti 2025

De "Solar only" functie niet voor VW, Skoda, Audi, Cupra, Ford

Smappee EV-line:

De "Solar only" functie waarbij je enkel met surplus zonne-energie laadt, zorgt voor een storing op mijn wagen waardoor er niet geladen wordt. Mijn wagen is een 2025 VW-group MEB model, dit platform vertegenwoordigd 25% van de Europese EV markt.

Contact met Smappee leert mij dat ze zich bewust zijn van dit probleem. Hun visie is dat de paal correct gebouwd werd, dat de fout bij de autoconstructeur ligt.

De info dat "Solar only" functie niet werkt met MEB modellen van VW group (en, volgens Smappee zelf, blijkbaar sommige Mercedes modellen) is nergens terug te vinden op hun support pagina's.

Als ik deze info ergens had kunnen vinden had ik hun veel duurdere paal niet gekocht. Ik had ook niet onnodig mijn wagen hiervoor naar de garage gebracht voor nazicht.

Hopelijk kan ik met deze review andere mensen behoeden voor een miskoop/garage kosten. Smappee zelf lijkt deze info strategisch achter te houden.

18 juli 2025

Svar från Smappee

Bedankt voor je review, Wouter.
We begrijpen je frustratie en verwijzen graag even terug naar ons eerdere contact.

Onze laadpaal volgt strikt de ISO-normen en levert stroom zodra er zonne-energie beschikbaar is, maar het is uiteindelijk de wagen die beslist om te laden. Bij sommige MEB-modellen van VW verloopt dat niet altijd vlot na een pauze in de "Solar Only"-modus.

Omdat dit bepaald wordt door de firmware van de wagen, moeten eventuele aanpassingen daar gebeuren.

Niet alle wagens reageren op dezelfde manier wanneer een laadproces tijdelijk gepauzeerd wordt. Dat maakt het niet eenvoudig om hier eenduidige info over te geven, maar we nemen je feedback zeker mee en willen onze communicatie hierover verder verbeteren.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

smappee energy monitor niet compatibel met slimme meters

Wij hadden al enkele jaren een smappee energiemonitor. Die gaf in 2022 de geest en kon blijkbaar niet hersteld of vervangen worden. We moesten dan overstappen naar hun Smappee Infinity/Genius systeem wat ons €643 heeft gekost (3x de prijs van de smappee monitor). Nu worden bij ons slimme meters geïnstalleerd. Ik veronderstelde dat deze aan Infinity/Genius gekoppeld kan worden: neen dus: mail van smappee: "De Smappee Genius is momenteel nog niet compatibel met de digitale teller.". Nochtans worden slimme meters al enkele jaren geïnstalleerd. Smappee heeft dus even niet opgelet? De Smappee Infinity/Genius kan dus bij het e-vuilnis...

16 maj 2025

Publieke laadpaal willen gebruiken

Publieke laadpaal willen gebruiken. Niet gebruiksvriendelijk, doorgereden naar andere voorziening

10 maj 2025

Dag Nick,

Bedankt voor je feedback, jammer om te horen dat het laden niet vlot verliep. We horen graag wat er precies misging zodat we dit kunnen verbeteren en jij in de toekomst wel zorgeloos kan laden. Laat je het ons weten via info@smappee.com? We helpen je graag verder!

Vriendelijke groeten,

Geen respect voor installateurs

Als installateur meermaals contact opgenomen met Smappee voor meerdere grotere laadpleinen. Nooit, never, reactie gekregen.
Wij wouden belgisch materiaal verkopen, helaas voor hen zal het toch niet zo zijn.

24 april 2025

Dag Mike,

Bedankt voor je bericht. We vinden het erg jammer om te horen dat je geen reactie hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We willen dit graag rechtzetten en je zo snel mogelijk verder helpen. Zou je je contactgegevens en eventueel wat extra context kunnen doorgeven via info@smappee.com? Zo kunnen we je aanvraag gericht opzoeken en verder opvolgen.

Bedankt voor je begrip,

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ik heb voor een job aplicatie…

Ik had gesolliciteerd bij Smappee en contact met een interne recruiter. Na een positieve eerste communicatie werd een in-person interview ingepland. Tijdens dat gesprek werd mij verteld dat ik tegen het einde van die week of begin van de volgende een update zou ontvangen.

Nu, bijna 3 weken later, heb ik nog steeds niets gehoord, ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen. Dit is geen negatieve beoordeling omdat ik niet ben aangenomen, maar uit principe: als een bedrijf kandidaten uitnodigt en belooft een update te geven, dan is het professioneel om dat ook daadwerkelijk te doen.

Helaas heb ik dit als onprofessioneel ervaren. Jammer.

10 mars 2025

Dag Tomas,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je frustratie en hebben intern nagekeken waar het misgelopen kan zijn. Om je sollicitatie correct te kunnen nakijken, hebben we enkele gegevens nodig die we helaas niet via Trustpilot konden verkrijgen.

Dit is alleszins niet de ervaring die we kandidaten willen geven, en we willen je dan ook graag alsnog de nodige feedback bezorgen. Stuur je ons een mail op jobs@smappee.com? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groeten,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel snel geholpen door helpdesk

Heel snel geholpen door Mike van de helpdesk. Na 18u gebeld, onmiddellijk iemand aan de lijn, die snel het probleem met RFID kaart heeft opgelost. Thx!

11 februari 2025

Hi,

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat Mike je zo snel en goed heeft kunnen helpen. We staan altijd klaar om te helpen waar nodig.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.