Företaget har svarat
Ik heb een matras, dekbed en kussens besteld. De geleverde producten zijn uitstekend. Het matras ligt fijn en comfortabel hard. De kussens bieden voldoende ondersteuning voor mijn hoofd en ne... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben al lange tijd op zoek naar een goed kussen. Bij Hypnia kun je kiezen uit verschillende types en degene gekozen waarvan ik dacht Top. Het valt niet tegen. Duidelijke communicatie over bezorging... Se mer
We hebben onlangs een Hypnia-matras voor mijn zoon gekocht, en het is geweldig! Vanaf de eerste nacht slaapt hij heerlijk, als een roos. De matras is zo comfortabel en biedt perfecte ondersteuning – h... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Verwarrende diverse koeriers en zeer verwarrende tracking methodes.

Svar från Slome
Ik heb een matras, dekbed en kussens besteld.
De geleverde producten zijn uitstekend. Het matras ligt fijn en comfortabel hard. De kussens bieden voldoende ondersteuning voor mijn hoofd en nek. Het dekbed waar ik wat twijfels over had is ook heel fijn warm maar niet te dik/ zwaar.
Ik heb tijdens mijn bestelling een aantal keer contact per mail gehad met Slome en dit contact ging prima. Snel antwoord en duidelijkheid.
Waarom dan geen 5 sterren? Omdat de bezorging niet vanzelf ging. De mails waren niet duidelijk (wanneer komen ze nu daadwerkelijk langs) Ik heb een dag thuis gewacht tot ze kwamen en toen bleek het dat ze die dag niet kwamen. Ik heb vrijdag avond het matras zelf in Zalk moeten ophalen (25 min enkele reis) En gelukkig paste het in mijn auto. Ook kwam het dekbed en kussens een werkdag later waardoor ik die ook bijna gemist had omdat ook dit niet van te voren werd aan gegeven. De bezorgers zelf zijn gelukkig per mobiel te bereiken en die denken wel echt met je mee. Daardoor had ik mijn matras ondanks dat ik die wel elders moest ophalen nog voor het weekend en mijn dekbed en kussens heeft de bezorger naar mijn werk gebracht.
Als Slome en de bezorgdienst iets duidelijker is over hoe het bezorgen in zijn werk gaat dan neem dat veel frustraties weg.

Svar från Slome
Matras slaapt zeer hard, niet geschikt voor zijslapers, s´ochtends allebij zere rug, is na bijna 2 weken nog niet volledig opgezwollen naar dikte 30cm, is nog maar 26cm dik, vorige week email gestuurd naar Slome, geen reactie, 1u aan een stuk telefonisch geprobeerd, ook niet binnen geraakt. Nog steeds wachtend op feedback van Slome.

Svar från Slome
Ik had in eerste instantie een bed besteld, maar moest dit annuleren en dat werd heel snel en goed voor mij geregeld, dus daar ben ik heel erg dankbaar voor.
Mijn geld heb ik ook super snel terug gekregen, dus echt helemaal top🤗

Svar från Slome
Wij hadden een babybedje besteld bij hypnia, wat achteraf de verkeerde maat bleek te zijn. Geen probleem zou je zeggen, aangezien ze op de site groot adverteren met gratis retourneren. We wilden het omruilen voor de juiste maat, echter kregen we van de klantenservice te horen dat retourneren bijna 75 euro retourkosten met zich mee zou brengen! Ze gaven dat gratis retour enkel voor matrassen geld en niet voor bedjes, en dat dit in de voorwaarden zou staan. Blijkbaar word verwacht dat mensen eerst nog alle mogelijke uitzonderingen op de hele site gaan zoeken wanneer de gratis retour banner nabij de productpagina getoond wordt. Het bedje is retour gegaan en we bestellen hier nooit meer.

Svar från Slome
Slaap nu 2 weken op de Hypnia en dat bevalt zeer goed,word weer uitgerust wakker
Matras ligt stevig maar niet te hard.
Geen 10 omdat ik nog niet weet hoe het over een tijdje ligt,maar tot nu toe zeer tevreden,makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Svar från Slome
Het Supreme Wellness matras ligt vanaf nacht één geweldig. De bovenkant van het matras -waarmee je lichaam direct in aanraking is- is zacht en comfortabel, maar daaronder bevind zich een stevig matras met goede ondersteuning. Ik slaap voornamelijk op mijn buik en mijn vriendin op haar rug, en zij en beiden slapen we perfect.

Svar från Slome
Het klantcontact staat echt op eenzame hoogte, altijd antwoord en een heel fijne service! Kan gewoon niet beter, vriendelijke groet Sander Jonas Styllz

Svar från Slome
Het bezorgprocess naar Nederland was een beetje slecht te volgen omdat de topper uit Frankrijk kwam. Maar de topper bevalt prima en werd goed verpakt geleverd.

Svar från Slome
Misleidende teksten; een houten nachtkastje dat van fineer is, een matras die niet de beloofde 16cm maar slechts 13cm is, een beloofde levering van 3-5 dagen wat 11 dagen werd ( en dan zijn de producten dus niet zoals het beschreven is op hun website), oh ja instinker, de gratis retour geldt alleen op matrassen en niet op andere producten maar dat zie je niet 1,2,3 vermeld staan

Svar från Slome
Logistiek was het in de eerste instantie onduidelijk maar ze zijn super vriendelijk, meedenkend,behulpzaam en kijken graag mee! Top service en top kwaliteit!

Svar från Slome
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik was een beetje bang nadat ik de slechte reviews had gezien, maar mijn ervaring was uitstekend. Ik bestelde de matrastopper op zondag en hij werd op donderdag geleverd. Mijn kind zegt dat haar bed nu veel comfortabeler is, dus het lijkt een geweldige aankoop voor deze prijs.

Svar från Slome
De eerste nacht voelt nog wat onwennig, is wat harder (steviger) dan ik had verwacht maar prima. Geen pijnpunten en lekker zachte instap. Zachte zijkant is wennen maar help ook wat bij het uit bed stappen. Nu al 5 nachten geslapen, gaat nog steeds goed. Voel een goede ondersteuning maar moet nog een aantal weken verder testen om definitief te kunnen oordelen. So far, so good !

Svar från Slome
Heerlijk matras. We gaan de tweede bestellen voor de andere slaapkamer!

Svar från Slome
Fantastische topper! We hebben onze bamboe-topper al geruime tijd in gebruik en het geeft ons ieder nacht een geweldige slaapbeleving. Een echte aanrader dus!!

Svar från Slome
Mijn eerste nacht was absoluut waardeloos, ik dacht dat ik een zachte versie van de topmatras had gekocht. Echter lag ik op een harde niet vormsluitend kartonachtigeverpakking.
Na 3 maanden verlangde ik nog steeds naar iets zachts. Wel is de topmatras warm in de winter en aangenaam in de zomer. In de winter heb ik geen gebruik gemaakt van elektrische deken, nu slechts een kruik voor warme voeten.
Inmiddels ben ik aan de hardheid gewend, dat ik toch een 4 sterren geef ipv lager. Wellicht heeft de hardheid te maken met de levensduur van de topmatras. Dat is iets wat ik niet kan voorspellen.
Al met al zou ik niet meer zonder de topmatras willen.

Svar från Slome
Het matras ligt heerlijk. En de gestoffeerde mattenbodem ziet er goed uit.

Svar från Slome
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.