Fremragende service fra første kontakt til færdigmonteret garageport. Super god og kompetent vejledning hele vejen igennem projektet. Skjold rettede selv henvendelse til os flere gange under projektet... Se mer
Det här tycker kunderna
Alt spillede bare lige fra første samtale med sælger til opmåler, og sidst men ikke mindst montøren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udførte sit arbejde til ug,... Se mer
Vi har kun positivt at sige om vores bestilling, opsætning og efterfølgende ekstra montage fra Skjold Porte. Hele processen er sket som aftalt og til tiden, med god kontakt fra Skjold vedr. tidspunk... Se mer
Al henvendelse til Skjold porte blev behandlet hurtigt og kompetent. Aftaler blev holdt til punkt og prikke f.eks forelå tilbud få timer efter opmålingen af port. Montering af porten blev udført mege... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Danmarks førende leverandør af portløsninger til private.
Kontaktuppgifter
Linåvej 60, 8600, Silkeborg, Danmark
- skjoldporte@skjoldporte.dk
- skjoldporte.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fremragende udført arbejde
Fremragende udført arbejde.
Super finish. Der var helt og aldeles ryddet op inden de gik. Porten ser mega godt ud. Køre som en drøm. Alt i alt vi er meget tilfreds med arbejdet 😃

Svar från Skjold Porte ApS
Jeg fik en Skjold port sat op for ca
Jeg fik en Skjold port sat op for ca. 3 år siden.
Jeg kontaktede Skjoldporte om at malingen blev skrabet maling af ved gummilisterne.
Jeg fik at vide at der ville komme en montør ud for at se på problemet. Han ville komme tilbage når vejret tillod at male det beskadigede. Han kom aldrig.
Jeg henvendte mig til firmaet, hvor jeg fik at vide at det var ikke noget de ville tage sig af. .=(
MVH
Per Amby
Datoen jeg opgiver for oplevelsen er CA.
Flot arbejde
Helt igennem god betjening, lige fra første telefonsamtale, til opmålingen samt opsætningen af carporten af yders professionel montør samt meget sympatisk ung mand. Kan varmt anbefale firmaet med 5 stjerner.

Mere end de 5 stjerner værd
Mere end de 5 stjerner værd.
Fra første kontakt med kundeservice, der bare har været kanon, og svaret ret hurtigt, igennem det hele. Når jeg har henvendt mig, om det ene eller andet, og altid rar brugbar kontakt med dem.
Konsulenten der var ude og måle op, og samtidig vise mig lidt forskellige prøver, udover mit valg, var god til at oplyse og forberede mig og svarede på spørgsmål.
Tryghed og ren fornøjelse.
Montøren
Kom og var hurtigt igang, efter en kort snak. Da han nærmerede sig slutningen, fik vi en hyggelig snak og spørgsmål besvaret. Jeg følte han bar havde styr på det, og leverede et rigtig fint resultat, som jeg er rigtig tilfreds med.
Jeg vil til hver en tid anbefale Skjoldporte.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Lige fra ordreafgivelse og til porten var isat og virkede. Alle aftale blev hold og montøren kørte ikke før det hele virkede til mindste detalje. Jeg kan varmt anbefale Skjold Porte..

Montøren Janus
God service både fra rådgiver og montør
Er super tilfreds kan varmt anbefales

Alt foregik som aftalt.
Alt foregik som aftalt.
Arbejdet veludført til tiden
God kommunikation med firmaet.

Svar från Skjold Porte ApS
Det var super hele vejen igennem og tak…
Det var super hele vejen igennem og tak for det👍

Kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefales.
Proffesionel vejledning,god service, god pris, absolut tilfreds

Svar från Skjold Porte ApS
God kommunikation hurtigt levering og…
God kommunikation hurtigt levering og flot montering

Dårlig montering af porten
Ja, porten virker, - men porten er alt i alt ikke særlig pænt monteret - øv.

Svar från Skjold Porte ApS
Rigtig god service hele vejen igennem.
Rigtig god service lige fra starten af og hurtig og meget grundig montør og så er porten super flot.. så 👍 her fra …

Svar från Skjold Porte ApS
Hår fået leveret to nye garageporte
Hår fået leveret to nye garageporte. Er meget tilfreds med deres håndtering af ordren, helt fra start og til slut hvor portene er monteret.
Kan varmt anbefales

Svar från Skjold Porte ApS
Topscorer både service og kvalitet og…
Topscorer både service og kvalitet og imødekommende over alt men spørg . Stort 10 herfra til Kamilla og slenha og Andreas.

Profesionelle folk
Profesionelle folk hurtigt og perfekt opsætning god rådgivning samt en billig pris kun ros er fra fik 3 Porte sat op 👍

Fantastisk service og kvalitet
Fantastisk service og kvalitet. Det har bare været en god og professionel oplevelse som vi har fået både af Andreas og Kim. Det hele har spillet fra start af med opmåling og levering og montering af den smukkeste garageport. Kæmpe anbefaling!

Svar från Skjold Porte ApS
alle aftaler overholdt til punkt og…
alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Fin montering, alt virker perfekt.

Aftale og pris overholdt
Godt håndværk, uproblematisk, kompetent installation

Skjold Porte - helt sikkert 5 ⭐️ værd
Skarp pris, fremragende kvalitet og service igennem hele processen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.