Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bare gør det! Høj, høj kvalitet til meget(!) rimelige priser. Faktisk sagde jeg til resten af selskabet: Dette burde koste langt mere!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk lækker mad i super hyggelige omgivelser med venligt personale. Vi valgte den grønne menu, som var helt formidabel! Og billig : 395 kroner for tre retter. Et sted, vi vender tilbage til år... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

“Kom ind i varmen” står der på skiltet, men tjeneren sender dig afsted ud i regnen med dine drikkevarer og du må i øvrigt ikke slå parasollen op. Personalet inkl. ejeren har vist glemt at de lever... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Maden smagte fint, men størrelsen var helt til grin, 3 mini halve kartofler og få stykker salat til en ret der betegnes som salat med laks. Mini stykker brød. Dårlig og uhøflig betjening

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,8

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Virkelig virkelig dårlig oplevelse

Virkelig virkelig dårlig oplevelse . Uhøflig servering , maden smagte ikke godt ! Alt for salt og virkelig dårlig sat sammen . Klagede over maden og fik kun et mærkeligt blik fra tjeneren .

7 augusti 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen service her…… Vend om og find noget andet!!!!

Personalet inkl. ejeren har vist glemt at de lever af at der faktisk kommer betalende gæster i deres restaurant.
Rigtig mange drejede om på hælene og gik til andre restauranter og caféer, hvilket er fuldt forståeligt!

29 juli 2021

Anbefalelsesværdigt

Virkelig dejlig servering, få men meget velsmagende retter på aften menu kortet. Kompetent og imødekommende betjening. Vores to børn blev mødt i øjenhøjde, og fik serveret børnemenu der ikke var drivende af friture, der i mod med dagens friske grøntsager. Tak for en dejlig oplevelse.

2 september 2020

Skuffende

Maden er sikkert god, men vi valgte at forlade stedet i går pga. nedladende behandling. Et råd til andre, bed om bekræftelse når I bestiller bord, især hvis I får at vide”man kan ikke reservere udenfor, men er vejret godt, får I selvfølgelig et bord udenfor” Det havde vi også fået i går, hvis vi ville vente og stå i kø med 12-15 andre der stod i kø😜 Vi fandt et andet sted, hvor betjeningen havde styr på hvordan msn taler til gæster ... og maden var dejlig!

16 augusti 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En overraskelse ved Ballen havn på…

En overraskelse ved Ballen havn på Samsø. Når man er på Samsø og man specifikt er ved Ballen havn, forventer man ikke at der skulle ligge en gourmetrestaurant lige dér. Men næsten helt nede på kajen ved havnen ligger der hvad der ligner en god gammeldags dansk kro med tilhørende haveservering. Forventningen til spisekortet er vel gammeldags dansk mad med flæskesteg, hakkebøf, medisterpølse og måske noget med friturestegte fiskefiletter?; men nej!
Spisekortet er ikke stort. en 2- eller 3-retters menu med 4-5 for- og hovedretter samt desserter. Kan også købes som á la carte.
Jeg og mine 3 venner fik lange (torskefiske familien) og det var dels utroligt velsmagende og dels serveret på en fantasifuld måde med herlig garniture med små lækre samske kartofler. Til dessert fik jeg lækre, søde jordbær med dobbeltfløde (48%) og karsesukker. Mine venner fik en lækker cremet fiskesuppe som forret og den blev rost til skyerne.
Joh, man behøver ikke tage til de meget dyre Michelinrestauranter får at få madoplevelser. Det klares til en meget rimelig pris på Skipperly ved Ballen havn på Samsø.
Det blev ikke en ringere oplevelse af, at betjeningen var både venlig, behjælpelig og meget profesionel.
Tak for mad.

3 juli 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.