Lækkert og vellavet mad af gode…
Lækkert og vellavet mad af gode råvarer, venligt og professionelt personale. Rimeligt prisniveau og god beliggenhed.
Restaurant og Pizzeria Don Juan i Samsø Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Samsø, Pizza Restaurant i Samsø
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Et lille stykke af Italien på Samsø!
Maden er bare god. Punktum! Det bliver ikke dårligere af at den bliver serveret af italiensk personale, som ser ud til at have det dejligt på arbejde.
Der er noget alle kan lide at spise. Plads til børnene. Du kan have hunden med udenfor. Og det er meget rimelige priser.
Vi kan varmt anbefale restauranten!
Rigtig god bund!
Rigtig god service!
Billig øl til 15 kr!
Dog absolut horribel kvalitet af fyld, der ødelagde pizzaerne
Jeg er ked af anmeldelsen, men det kan ikke bliver til mere end 2 stjerner
Ægte italiensk mad med kokke og en enkelt af tjenerne som kun talte italiensk og gebrokkent engelsk, så er stemningen ligesom sat! Ægte pizzaer med kvalitetsfyld og ingen affaldsskinke eller pap-ost men super lækre råvarer. Tjenerne var opmærksomme og konverserende trods sprogbarriere og der var ikke noget der ikke kunne lade sig gøre (bytte choko-is ud med vaniljeis i en dessert, mere brød, ekstra revet parmasan osv) og med største naturlighed blev vi tilbudt at få rester med hjem. Klassiske italienske desserter uden skyggen af “fordanskning” eller kompromis. Ren nydelse!!
Kan varmt anbefales til enhver som faktisk vil prøve ægte italiensk mad og stemning.
Vi spiste frokostpizzaer på Don Juan i dag. Det var en skøn oplevelse med nogle af de bedste pizzaer, vi nogensinde har fået. Vi og vores børn var vilde med maden. Desuden et virkelig sødt og børnevenligt personale, der til start beklagede, at der nok forekom lidt ventetid pga. startproblemer med ovnen. Ventetiden var dog ikke lang og betød ikke noget for oplevelsen. Vi kommer helt klart tilbage til dette sted.
Vi havde bestilt bord via online formular, og bedt om et specifikt sted at sidde pga person med særlige behov. Da vi kom viste det sig at de OVERHOVEDET ikke havde set vores reservation, til trods for vi havde ringet i forvejen for at bede dem læse om vores særlige ønsker.
Vi fandt et andet sted at spise, og det vil vi gøre fremover. Denne ligegyldighed over for kunderne finder man forhåbentlig kun ét sted.
Os en familie på 5 personer spiste oksemørbrad med forskellige sovser.
Vi er enige i at det er den bedste oksemørbrad vi nogensinde har spist.
Gorgonzola-sovsen skal især fremhæves.
Betjeningen var helt i top og rødvinen perfekt. En oplevelse af de store.
Service og maden var fantastisk.....
Det var både frisk lokal og velsmagende
Den bedste gluten fri pizza i dk...
Vi kommer i hvertfald igen ..
Vi spiste d. 26 april på Don Juan.
Hvis jeg skal starte med det positive, så var det en behagelig betjening og deres pizza var udemærket. Selv fik jeg dog oksemørbra med hjemmelavet bearnaise og nye Samsø kartofler. Det var i hvert fald det jeg bestilte i følge deres menukort.
Hvad der dukket op på tallerkenen var dog en anden snak..
Jeg fik serveret et ok (heller ikke mere) stykke oksemørbra, men kartoflerne var ikke nye, derimod var det en slags kartofler i skiver, som efter min bedste overbevisning havde været i frituren, og sovsen var en Knors bearnaise.
Jeg påtalte det til tjeneren, da de kom og spurgte om alt var som det skulle være. Hun undskyldte, og gik ud for at sige det til ejeren af stedet. Vi så desværre ikke noget til indehaver, og vi fik desuden lov at betale fuld pris for vores måltid.
Jeg kan derfor ikke anbefale Don Juan i Ballen på Samsø til andre.
Virkelig god mad og sød personale kan virkelig anbefales også selvom man har børn med 👍👍
Vi bestilte en pizza og en portion spaghetti. Det var så lækkert og der var rigeligt af det
Super sprød pizza
Kan anbefale at spise pizzaerne - der var rigtig god smag og meget sprøde bunde.
God betjening.
Stedet anbefales
Det er det værste mad, der nogensinde er blevet serveret for mig. 0 stjerner herfra☹️
En dårlig oplevelse. Bruschettaerne var stenhårde og ikke til at bide i, hvilket vi gjorde tjeneren opmærksom på. Der var ingen undskyldning eller beklagelse fra tjeneren. Pastaret og pizza var heller ikke prangende. Restauranten kan ikke anbefales herfra.
Bedste glutenfree pizza, vi har fået på et pizzeria nogle steder i danmark.
Almindelige pizza er også rigtigt gode.
Og de gider også at lave halv/halv pizza. Stort plus når man har børn der vil have forskellig fyld.
Rigtig god mad kan klart anbefale dem kort ventetid har været der hvert år de sidste 5 år. Rigtig god service.
Meget lang ventetid på bare pizza. Da vi endelig fik vores to sidste pizzaer var der fejl på bestillingen. Yderlig ventetid... Ikke et sted til anbefaling med mindre at man ringer og bestiller. Pizza ud af huset gik nemlig meget hurtigere end til siddende gæster. Personalet havde meget travlt, det sagde de selv. Ingen vil vente over en time på så simpelt som pizza. Vi kommer ikke igen.
Al for lang ventetid. Uopmærksomme tjenere og pizzaen var meget tør. Ikke et sted jeg kommer igen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.