Skäggprodukter Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Beställde rakkniv och rakblad. Saknade rakkniv i leveransen så jag vart orolig. Dagen efter blev jag kontaktad via telefon av ägaren som var supertrevlig och förklarade varför rakkniven vart restnote... Se mer

Aldrig igen. De påstår att leveranstiden är 1-3 dagar. Det har gått en vecka och ingenting har hänt, ingen avisering från PostNord, ingen ytterligare information.

Har beställt från Skäggprodukter en period nu, väldigt nöjd med produkterna jag har fått hittills. Har det jag beställt inte funnits, har dom kunnat kompensera på nåt sätt. Bra service och svarar allt... Se mer

1. Skönhetsartiklar

Välkommen till Skäggprodukter! Upptäck vårt breda utbud av premium skäggprodukter för enastående skäggvård. Vårt sortiment inkluderar skäggoljor och andra högkvalitativa produkter som är noggrant utvalda för att hjälpa dig uppnå ett välskött och friskt skägg. Med beprövade resultat och exceptionella ingredienser är våra skäggprodukter det perfekta valet för moderna män som vill vårda sitt skägg på bästa möjliga sätt. Ta din skäggvård till nästa nivå med våra skäggprodukter av högsta kvalitet.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

20 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bästa tänkbara service

Jag vill bara börja med att säga vilken grym service jag fick! Har nog aldrig blivit bemött på detta sätt som jag blev av dem. Jag beställde 2 produkter fick hem en av dessa men visade sig att ett mail slank emellan som jag missade att en av dessa va slut, lite bitter som jag va så lika snabbt jag såg mailet från dom så ändrade jag mig och dom löser en helt annan produkt utan ett enda frågetecken. Kan verkligen rekommendera skäggprodukter och kommer göra de till dem jag känner, och jag kommer bara köpa via er framöver om det så är kamm, sax, wax eller till skägget.

4 juli 2025

Jag kan ärligt säga att jag fick inte…

Jag kan ärligt säga att jag fick inte dem produkterna som jag hade beställt.

Jag fick mail att dem hade liknade produkt och skulle ersätta mig mellanskillnaden. Jag fick mitt paket och det saknades en beardroller.

Jag har mailat dem angående både det saknade produkten och återbetalning av mellanskillnaden av produkten.

Jag har inte fått något svar, det känna väldigt oseriöst.

5 juni 2025

Trevlig hemsida men dålig kundservice

Gratis frakt med ok priser gav mig som köpare en bra känsla, 1-2 dagar med Postnord hem till dörren/ brevlådan.

Men efter 5 dagar hade fortfarande inget paket dykt upp.

Jag hör av mig till säljaren som strax efter (efter kontorstid) ringer upp och meddelar att dom har kontaktat mig på mail för ett par dagar sedan för att meddela att produkten jag hade beställt var slut i lager, säljaren erbjuder mig en annan likvärdig produkt med ungefär det trippla i volym. Självklart låter detta väldigt bra så jag går med på det.
2 dagar senare får jag från Postnord att jag har ett paket att hämta ut från mitt lokala postombud.
När jag hämtar paketet är denna likvärdiga produkt inte ens det dubbla i volym.

Jag har inte fått något mail från säljaren som dom säger m, varken i skräppost eller vanliga och jag fick inte hem produkterna i brevlådan som det sas.

Jag är inte missnöjd med produkten eller hemsidan men tillvägagångssättet och trovärdigheten hos säljaren gör att jag inte kommer handla här igen tyvärr.

5 april 2025

Har Handlat från Skäggprodukter 4…

Har Handlat från Skäggprodukter 4 gånger och jag har alltid varit supernöjd. Bra priser och snabba leveranser. Har även haft kontakt med deras kundtjänst vid ett par tillfällen och fick svar ganska omdelbart på mina frågor.

Helt klart en bra butik!
Mvh Johan G

27 december 2024

Saknade produkter och inget svar

Jag beställde fyra produkter från er som ska vara julklapp, julafton imorgon. När paketet kom har ni bara skickat två produkter. Jag har mailat er 16/12. I mailet skrev jag att jag saknade två produkter och att jag önskar att ni skickar produkterna omgående, då det är en julklapp. Inget svar på mailat, de saknade produkterna har inte heller kommit. Så fruktansvärt dåligt och oseriöst företag.

23 december 2024

Skäggprodukter

Snabb leverans och bra service när jag lära kontakta kundservice, rekommenderar och kommer att handla min skägg produkter där i fortsättningen

5 september 2024

Riktigt nöjd!

Köpte några skäggprodukter till min kille och behövde råd. Fick väldigt bra respons. Plus också för snabb leverans! Jättenöjd!

7 september 2024

Service utöver det vanliga

Det kan vara knepigt att hitta rätt företag när man köper på internet ibland. Skäggprodukter överraskade mig väldigt positivt genom snabb leverans. Jag köpte en produkt i travel size, den var slut och Skäggprodukter bjöd istället på den större produkten utan att ta något extra för detta. Bra utbud på sidan för styling till hår och skägg. Föreslår varmt Skäggprodukter. Mvh Johan

8 juli 2024
Visa omdömen på alla språk. (41 omdömen)