Skäggkungen Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Sen leverans. Varorna som skulle komma på några dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick själv kontakta kundtjänst. Då visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... Se mer

Beställde till en present för min pojkvän, skrev i ett meddelande i beställningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande på papper som de skickade med och skicka... Se mer

Funkar på mitt skägg samt rätar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. Skägget blir rakt och snyggt och håller sig så hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... Se mer

Köpte en plattborste för skägg. Själva borsten kan jag inte uttala mig så mycket om ännu, har bara testat den ett par gånger, måste nog höja temperaturen så blir effekten bättre. Däremot så får Skäggk... Se mer

1. Skönhet och välbefinnande

Handla Skäggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skägg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! 👑 Sverigeledande på plattborstar för skägg. ✅ Betala säkert med Klarna!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Supernöjd

Helnöjd med den uppladdningsbara borsten. Har den med kabel sedan innan och var nöjd med den. Men denna var ännu bättre ä.

28 november 2023

Svar från Skäggkungen

Hej Hans, vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter, stort tack för att du delar med dig!
Hälsningar Skäggkungen

Snabb leverans och produkterna håller vad jag förväntade mig.

27 november 2023

Svar från Skäggkungen

Hej Rickard, stort tack för att du delar med dig med dina synpunkter. Kul att du är nöjd med frakt + produkter.
Hälsningar Skäggkungen

Snabb leverans och super bemötande vid…

Snabb leverans och super bemötande vid frågor. Rekommenderas

Svar från Skäggkungen

Hej Kund! Tack för din recension, vad roligt att höra att du är nöjd med vår support, jag skall meddela dom detta.

Enkelt och smidig hemsida

Enkelt och smidig hemsida.
Paketet kom fram snabbt.

Svar från Skäggkungen

Hej Evelina, tack för din recension. Vi är glada att du är nöjd över vår hemsida och att leveransen gick snabbt. Varmt välkommen åter!

Bra grejer

Bra och regäla grejer, snabb leverans och håller vad priset lovar

Svar från Skäggkungen

Hej Christoffer, tack för att du delar med dig av din köpupplevelse hos oss. Vi uppskattar detta mycket!

Bra produkter!

13 oktober 2023

Svar från Skäggkungen

Hej Rikard! Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning av våra varor. Varmt välkommen tillbaka!

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Er produkt, den skäggborste jag köpt fyller sin funktion mer än väl. Så betyg 5 plus med guldstjärna.

4 oktober 2023

Svar från Skäggkungen

Hej Roger, vad kul att du är nöjd med servicen och din beställning. Tack för guldstjärnan!
Hälsningar Skäggkungen

Har idag gått 9 dagar sen min…

Har idag gått 9 dagar sen min beställning. Inte fått något paket än, fick dock meddelande om att det skulle göra det idag (2mil längre bort än mitt närmaste utlämningsställe) men inte kommit något än.

4 oktober 2023

Svar från Skäggkungen

Hej Patrick! Tack för din recension. Jag ser att paketet har levererats, men att det tog längre tid än vanligt för Postnord. Vilket jag beklagar. Vi har ju haft kontakt via mail(vår support) och en återbetalning av fraktkostnaden är aktiverad sedan innan. Hoppas du blir nöjd med din beställning.

Bästa borsten

Beard forger är den bästa plattången jag provat

29 september 2023

Svar från Skäggkungen

Hej! Vad roligt att du är nöjd med vår Beard-Forger, det gläder oss otroligt mycket.

Ha en trevlig dag.

Funkar jättebra

14 september 2023

Svar från Skäggkungen

Hej Fredrik! Vad roligt att du är nöjd med köpet. Ha en riktigt trevlig dag.

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Bra butik och produkt

12 september 2023

Svar från Skäggkungen

Hej Sofia! Vad roligt att du är nöjd med din order. Stort tack för att du delar med dig.
Hälsningar Skäggkungen

Seriös med god info på hemsidan

Välpackat, fina förpackningar, snabb leverans, bra betalningsmöjligheter, kanonbra produkter.

29 augusti 2023

Svar från Skäggkungen

Hej Petra, tack så mycket för detta! Det uppskattas att du ville dela med dig!

Snabbt och smidigt

Beställningen gick smidigt att göra och skickades väldigt snabbt.

27 augusti 2023

Svar från Skäggkungen

Hej Jonas. Kul att höra att allting gick snabbt och smidigt. Vi uppskattar att du tog dig tid att recensera.
Hälsningar Skäggkungen

Bra borste men företaget...

Otroligt bra skäggborste som rakade till ormboet, beställde denna med faktura och efter flera dagar utan att varan skickats började jag blir orolig. Fanns inget telefonnummer att nå företaget på, men till slut efter några dagar skickade dom borsten och jag är väldigt nöjd över själva produkten.

1 augusti 2023

Svar från Skäggkungen

Hej! Tack för att du delade med dig. Vad kul att du är nöjd med vår produkt, vi ber om ursäkt för sent svar här.

Vi sköter all kommunikation via e-post så vi har underlag för alla konversationer, jag är glad att leveransen kom fram till slut!