Sen leverans. Varorna som skulle komma på några dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick själv kontakta kundtjänst. Då visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... Se mer
Beställde till en present för min pojkvän, skrev i ett meddelande i beställningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande på papper som de skickade med och skicka... Se mer
Funkar på mitt skägg samt rätar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. Skägget blir rakt och snyggt och håller sig så hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... Se mer
Köpte en plattborste för skägg. Själva borsten kan jag inte uttala mig så mycket om ännu, har bara testat den ett par gånger, måste nog höja temperaturen så blir effekten bättre. Däremot så får Skäggk... Se mer
Handla Skäggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skägg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! 👑 Sverigeledande på plattborstar för skägg. ✅ Betala säkert med Klarna!
Har inte besvarat negativa omdömen
Sen leverans
Sen leverans. Varorna som skulle komma på några dagar dröjde flera veckor.
Fick ingen info om detta utan fick själv kontakta kundtjänst.
Då visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och inte kommer att komma. Trots att den fortfarande finns på hemsidan som tillgänglig att beställa.
Dessutom står det på hemsidan att det är fri frakt! Men det fick jag inte heller på fakturan. Ni behöver genast uppdatera er hemsida. Ta bort varorna som är slut samt ta bort att det är fri frakt. Ni vilseleder era kunder!
Bra produkt
Snabb leverans. Borsten väldigt prisvärd. Diskret doft på skäggtvålen och oljan. Hade önskat att doften varit lite tydligare.
Tack för snabbt leverans och perfekta…
Tack för snabbt leverans och perfekta Beard straightener Odenson, Beard wash (mystic) Beard oil (mystic).
Mvh Idris!

Svar från Skäggkungen
Är en present så kan ej uttrycka mig…
Är en present så kan ej uttrycka mig ang produkten.

Svar från Skäggkungen
Allt gick smidigt och bra
Allt gick smidigt och bra. Det som jag gillade mest var att man fick leveransen snabbt.

Bra skäggkam
Bra skäggkam, snabb leverans. Känns seriöst, jag återkommer nästa gång 🫶🏻

Snabb leverans, grym produkt
Leverans inom 24 timmar, skäggborsten fungerar perfekt! Enklaste sättet att få ett välvårdat skägg.

Svar från Skäggkungen
Uppdaterat betyg efter ett andra besök.
Jag gav dem en 4 av 5 för ett tag sedan med motivationen:
"Jag beställde en rad produkter och det visade sig att det var avbrott i deras leveranskedja så de kunde inte få fram alla varor.
Det var bra kommunikation med dem och de såg till att hålla mig uppdaterad med information och alternativa möjligheter (som att skicka de produkter de hade tillgång till, separat).
Det tog lite tid, men nu har allt kommit fram och är till belåtenhet."
Jag har nu beställt vårdprodukter igen och inte bara levererade de sakerna dagen därpå; de slängde med lite extra saker då det blev lite strul på föregående leverans. Ser bevis på ett företag som vill göra rätt och sätter kunden i fokus. Kommer definitivt handla av dem när olja/tvål tagit slut. (De har bra doft på sina tvålar; detta är ju förstås väldigt subjektivt)

Bra respons!
Det tog lite tid, men nu har allt kommit fram och är till belåtenhet.