Dårlig kvalitet helt fra starten. Vi har forsøkt å følge opp og gi tydelige tilbakemeldinger flere ganger, men opplever ikke at dette har blitt tatt på alvor. Nye personer har også blitt sendt hjem ti... Se mer
Det här tycker kunderna
Har bare gode ord. Valgte SJ på grunn av rimelig pris, garanti og at de hadde en ryddig kommunikasjon fra starten av. På grunn at vi allerede hadde flyttet når flyttevasken ble utført fikk vi ikke set... Se mer
Godt fornøyd med renholdet. Hadde besøk av Oline, mitt bsrnebarn samme dagen som det ble vasket. Hun var uheldig å velve et glass på gulvet. Tørket opp vannet med tørkepapir, skuffende skittent pa... Se mer
Hun som kjøpte vår leilighet er veldig fornøyd. Ikke minst oss som avtalte flyttevask. De er veldig lett å snakke med, hjelpsomt og topp med rimmelig pris. De har vasket grundig og de er veldig profes... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Utfører de fleste typer renholdstjenester: Vaskehjelp - Hovedvask - Flyttevask - Fasadevask - Vindusvask - Kontorvask - Trappevask - Bilpleie også for campingvogn/bobil - Søppeltaxi
Kontaktuppgifter
Finlandsveien 31, 1816, Skiptvet, Norge
- post@sjrenhold.no
- sjrenhold.no
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Raskt og god kommunikasjon
Raskt og god kommunikasjon, fin pris og leverte på det som var avtalt. Kan anbefales!
Takk for go d service
Lett å få kontakt. God "problemløsing". Gjorde en svært god jobb under litt "ugreie forhold"
Over forventning
Fleksibel, kom rett etter at flyttebyrået var ferdig selv om det var fredags ettermiddag og gjorde en meget god jobb. Ryddig og rask kommunikasjon. Kan absolutt anbefales.
Rimelige, hyggelige og nøyaktige!
Hyggelige, punktlige, nøyaktige, og veldig rimelige i pris!
Hyggelig kontaktperson
Hyggelig kontaktperson. Kom når de skulle, gjorde en god jobb til en grei pris.
Perfekt vask
Perfekt vask, spesielt dusjveggen som er utsatt for mye kalking. Blir definitivt mer bestillinger av hjelp fra SJ renhold fremover!
Anbefaler!
Enkelt å forholde seg til, gjorde en strålende jobb til avtalt tid!
Anbefaler!!
Ærlige og hardt arbeidende folk som…
Ærlige og hardt arbeidende folk som sørger for at det blir skinnende rent. Anbefaler å bruke dette firmaet. Jeg brukte dem for en utvask ved salg av bolig.
Jeg anbefaler SJ renhold
Jeg anbefaler SJ renhold. De er punktlige og raske med tilbakemeldinger. Effektive og ryddige. Tommel opp👍
SJ Renhold er profesjonelle og…
SJ Renhold er profesjonelle og hyggelige. De gjorde en meget god jobb - i forbindelse med flyttevask. Vi gir dem våre beste anbefalinger.
Anbefaler!!
Godt resultat til konkurransedyktig pris
Godt resultat og god service til konkurransedyktig pris
Anbefales!
Anbefales!! Dette var bra. Lett å kommunisere med, og godt arbeid. Kan absolutt anbefales.
Vi er utrolig fornøyd med SJ renhold i…
Vi er utrolig fornøyd med SJ renhold i forbindelse med flyttevask av leilighet inkludert hvitevarer. De var punktlige, kommuniserte godt, gode på pris og vasken var svært godt gjennomført. Anbefales på det sterkeste!
Svært fornøyd med SJ renhold
Svært fornøyd med SJ renhold. Gjorde en super jobb med flyttevask. Anbefales.
Svært fornøyde med flyttevasken
Svært fornøyde med flyttevasken! Ved en forglemmelse ble et skap glemt, men de kom da rask tilbake og ordnet dette! Veldig hyggelig og behjelpelige, proffe og effektive. Pris som avtalt på forhånd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.