Bestel hier niet! Op 18-05 met hun eigen retourlabel mijn pakket retour verstuurd. Vervolgens netjes via hun automatische mailsysteem op de hoogte gehouden van elke stap in de terugzending. Op... Se mer
Det här tycker kunderna
Via trustpilot las ik hele slechte reviews over de website. In een van de reviews zag ik dat iemand met Klarna had betaald zodat je niet meteen je geld kwijt was als het niet aan zou komen. Dit heb ik... Se mer
Normaal gesproken lees ik altijd reviews voordat ik ergens bestel. Deze keer heb ik dat niet gedaan en inmiddels begrijp ik alle negatieve reviews volledig. Mijn bestelling is nooit geleverd op de afg... Se mer
Ik heb een maand geleden Birkenstocks besteld, deze waren net te klein dus ik wou ze retourneren. Ik heb ze teruggestuurd, daarna nooit meer wat van Size gehoord. Geen geld teruggekregen, 120 euro kwi... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het liefst had ik 0 sterren gegeven
Het liefst had ik 0 sterren gegeven, want wat een domme mensen hebben zij op de klantenservice zitten, zeg. Ik heb in april 2 paar schoenen besteld en deze nooit opgehaald. Er stond dat ze deze na 10 werkdagen zouden terugsturen als ze niet werden opgehaald. Dit is niet gedaan, dus heb ik contact opgenomen met Size?.
Het enige antwoord dat ik terugkreeg van de medewerker Cosmina was: “Het enige antwoord dat ik u kan geven met betrekking tot deze bestelling is om contact op te nemen met Klarna.”
Hoe kan dit?? Echt te bizar voor woorden! Wat kan Klarna er nou weer aandoen dat jullie de schoenen niet aangeven als niet opgehaald. Er is ook meerdere keren zogenaamd contact geweest met de winkel. Dit klopt dus niet! Wat een gekken.
Ik probeer al maanden contact met ze te…
Ik probeer al maanden contact met ze te krijgen. Heb al 3 a 4 keer het contactformulier ingevuld en heb ook een bericht via Instagram en Facebook achtergelaten. Wat is hier aan de hand?
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf en klantenservice!
Ik heb hier schoenen gehaald DE ADIDAS CAMPUS ZWART, deze zijn na een aantal keer dragen verklaard (grijzig) geworden. Ik heb contact gehad met adidas zelf zij gaven aan dat ik de schoen kan retouren aan de verkoper ondanks ze zijn gedragen en ik daar recht op heb volgens garantie. Nou neem ik contact op met Size?! En geef dit aan bij hun vragen ze eerst 100 fotos van de schoen terwijl je op 1 foto al ziet dat de schoenen eruit zien alsof ze 40 keer zijn gewassen. Krijg ik een terugkoppeling dat de kleur van de schoen normaal is dit geen fabrieksfout is en zij hier niets mee doen…
Adidas accepteert dit en adviseert mij om contact op te nemen met de consumentenbond, indien dit niet verder wordt opgelost zal ik dit ook echt doen! Het gaat hier om 120 euro die ik heb betaald.
Ook vind medewerker NORA dat ik hun regels MOET respecteren omdat ik het product bij hun heb gekocht en niet bij ADIDAS… sjonge jonge leer je medewerkers eerst manieren en hoe ze klanten met respect moeten behandelen!
Late levering + ongelofelijk slecht…
Late levering + ongelofelijk slecht retourbeleid. Niks werkt op hun pagina, koop hier nooit meer iets.
Zeer goed
Ik was eerst een beetje bang door de slechte reviews en ik had geen orderbevestiging gekregen maar toch kwamen de schoenen vrij snel en mankeert er niks aan dus ik weet niet waardoor deze slechte reviews komen
Absoluut niet bestellen!!
Schoenen ontvangen waarvan de zool na 1 keer dragen los gaat. Gelijk 3 dagen na ontvangst gemaild, meerdere keren geprobeerd te bereiken. Geen reactie. Zelf uiteindelijk de schoenen retour gestuurd en deze zijn een aantal weken geleden ontvangen, maar ik krijg nog steeds geen gehoor. Echt heel slecht dat dit bedrijf niet te bereiken is en retouren en klachten niet juist verwerkt en behandeld.
Dit is verschrikkelijk bedrijf
Dit is verschrikkelijk bedrijf! Ik heb mijn pakktje nu bijna 2 maanden geleden geroutineerd maar geen email, geen geld en geen reactie!!!!!
Size legt consumentenrecht naast zich neer en schuift af op fabrikant
Size? kent de consumentenwetgeving niet en schuift garantie af op fabrikant. Denken dat eigen regels boven de wet staan. Dom en jammer
Mijn pakket was blijkbaar al geleverd…
Mijn pakket was blijkbaar al geleverd waarvan ik niets vernomen heb. Het is naar een pick up point gegaan waar ik wederom niets van vernomen heb. De klantenservice is super slecht bereikbaar. Ik moet nu weer 3 dagen wachten op reactie terwijl ik mijn pakket op 28 november heb besteld. Ik raad het iedereen ten zeerste af!!!
Koop hier nooit!!!!!!
Koop hier nooit!!!!!!
Ik heb nog nooit zo slechte service me gemaakt als hier.Alles gaat fout van bezorgen tot geld terugkrijgen.wij hebben 2 x verkeerde schoenen gekregen maat en kleur verkeerd, en geld terug krijgen heeft ons 2 maanden gekost en heel veel energie tot bijna een zaak bij advocaat. Verschrikkelijk klantenservice die een spelletje met je spelt via mail. Standard mailen.Deze site moet verboden zijn hier in Nederland. GEEN GOEDE WOORD VOOR DEZE SITE.Bestel hier NOOIT AUB
Heel goed!
Jordans besteld voor mijn dochter voor een hele nette prijs. Daarna reviews op internet gelezen en daar schrok ik van. Gelukkig niks aan de hand want 2 dagen later werden de schoenen bezorgd en ondertussen werd ik keurig op de hoogte gehouden van de verzending via DPD. Echt top!
Perfect experience
Was reluctant due to seeing a lot of bad reviews, went with it anyway.
Everything went perfect with my delivery. Right shoe size, fast delivery, in the original box.
Refund takes way too long!
Over one month ago I returned a product in store. They said it will take up to two weeks for the money to return in my bank account. I still haven't seen any money. Even after numerous emails with customer service. They give crappy answers with misspellings and no reason why I have to wait so long for my money. I wouldn't buy anything at Size! or JDSports anymore.
Oplichters niets kopen zonde wrm word…
Oplichters niets kopen zonde wrm word deze site niet geblokkeerd
Run away from this site!
Run away from this site!! Just looking now at the reviews should be closed immediatlly by post police! No shoes recived, after weeks of complains and mi ace of social network bombing, they said the order couldn’t be dispacced and that i would have get a refund ( the dpd link number is a fake, it never leaves the warehouse and I still didn’t receive a cent. I think i’ll never will!). This site is a well organized scam!
No Money Received from return
I ordered a pair of shoes from the online store. I got them and they were too small. I returned them in a store on 4th of March 2023 and they gave me a piece of paper as a receipt of return. They said I will get my money back in 5 days. I didn't receive anything. I reached to their customer service and they asked for the receipt of return. I have sent it and they didn't answer again. I started a new talk they asked for the receipt again, I have sent it again and they didn't answer after AGAIN. Horrible service. It's been 20 days and still no answer.
Size crediteerd geen geld binnen de…
Size crediteerd geen geld binnen de afgesproken wettelijke tijd van 14 dagen. Retour is al bijna twee weken binnen!!! Maar geen geld retour!
Klantenservice kun je je hol mee afvegen( sorry voor mijn taal gebruik) standaard hetzelfde mailtje, we hebben het aan de desbetreffende afdeling doorgestuurd!!!!
Dat is dus geen KLANTENSERVICE, naar mijn idee,, zie vertaling in de van Dale
Retour 2 weken verzonden en geven geen sjoege
Retour 2 weken verzonden.
Dag erna aangekomen.
Niets gehoord.
Zelf contact opgenomen, ze meldde mij dat de retour (250euro) nog onderweg was.
Mail gestuurd met track waarin ik kon aantonen dat ze het al 2 weken in huis hebben.
Mail gelezen....geen respons.
Nog een mail gestuurd....geen respons!
Order geannuleerd!
Bij deze kan ik de reputatie van dit bedrijf bevestigen. Ondanks de, gemiddeld gezien, negatieve reviews toch schoenen besteld. Na 4 dagen krijg ik het bericht dat mijn order is geannuleerd!! Erg jammer en dit had m.i. best na 1 dag al duidelijk kunnen zijn. Gelukkig was ik reeds gewaarschuwd via trustpilot dus gekozen voor de optie achteraf betalen.
Erg jammer en dus nooit meer via sizeofficial.....
Al voor de 3e keer een bestelling…
Al voor de 3e keer een bestelling geannuleerd door Size. Wat is dit voor een bedrijf?! Als je wat spanning in je leven wil moet je bij Size bestellen, altijd spannend of je bestelling daadwerkelijk komt.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.