Sissy-Boy Omdömen 1 470

TrustScore 4 av 5

4,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We bought 4 different designs of the outdoor seating cushions and absolutely love them. They look neat, are comfortable and well made. Very happy with this purchase.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zowel online als in de winkel goede service. Prachtige producten, snelle levering en goed verpakt zodat niks breekt. Wel super duur, zelfs in de sale

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Filiaal Veemarkt in Breda gaf mij onjuiste informatie over een retour en dacht niet mee. In filiaal De Barones werd dezelfde retour direct en correct verwerkt. Klantvriendelijkheid en kennis van de... Se mer

Företagsinformation

1. Shopping och mode

Informationen kommer från olika externa källor

Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Matige klantenservice

Ik heb een salontafel gekocht bij Sissy Boy, maar helaas ging deze binnen een jaar kapot bij de tafelpoot. Omdat dit bij normaal gebruik gebeurde, heb ik contact opgenomen met de klantenservice.

In eerste instantie werd mijn klacht afgewezen met het argument dat de garantie verlopen zou zijn. Pas na aandringen was er iemand bereid om mee te denken over een oplossing. De voorgestelde oplossing was echter teleurstellend: ik mocht de oude tafel terugsturen en moest zelf opnieuw dezelfde tafel bestellen en vervolgens ook nog zorgen dat er geen extra verzendkosten in rekening werden gebracht. Na betaling van de nieuwe tafel bleek dat de prijs inmiddels met €50 was gestegen. Uiteindelijk heb ik, na veel moeite, een cadeaubon ontvangen ter compensatie (feitelijk mijn eigen geld) die ik bovendien alleen online en binnen een half jaar moest besteden.

Gezien de prijs van de tafel en het feit dat ik regelmatig klant ben bij Sissy Boy, vind ik dit een zeer teleurstellende ervaring.

24 november 2025

Beste Sanne,

Wat vervelend dat je ervaring met onze klantenservice in eerste instantie teleurstellend was. We zijn blij dat we uiteindelijk toch een oplossing hebben kunnen bieden, ondanks dat de garantie inmiddels verlopen was. Je feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren, en we hopen dat je volgende ervaring bij Sissy Boy een stuk positiever zal zijn.

Prachtige tas
Vriendin van onze zoon was erg blij met de tas

12 februari 2026

Beste Hanneke,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat de tas snel geleverd werd én zo in de smaak is gevallen. Wat leuk dat ze er zo blij mee is!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne website en goede kwaliteit

Fijne website, prima leveringstijd en goede kwaliteit producten

18 februari 2026

Beste Kimberley,

Wat een fijne review, dankjewel! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Heel veel plezier met je aankopen en graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles geheel volgens afspraak en…

Alles geheel volgens afspraak en verwachtingen geleverd! Ben erg blij met mijn aankopen!

14 februari 2026

Beste Jetty,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Heel veel plezier met je aankopen en graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bruin desem brood niet vers, tonijnsalade nauwelijks proefbaar

Vandaag wederom een tonijnsalade met desembrood in de herkansing. Ook ditmaal was de bruine boterham verre van vers. Vers desem brood heeft een knapperige korst en een heelijke smaak. Helaas deze was niet vers. Er zat zo een dun laagje tonijnsalade op dat je dat bijna niet kon proeven. Ik heb dit aangegeven en ze zouden het aan de keuken doorgeven. 😳 Dit is nu de tweede keer. Gelukkig was de koffie goed. De toiletten dienen aandacht. Weet dat het door bezoekers komt maar dit is voor mij een reden om
Volgende keer voor een andere plek te kiezen. Doe hier jullie voordeel mee. Zo zonde want het een leuke plek.

15 februari 2026

Beste Marja,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat het desembrood niet vers was en de tonijnsalade te dun. We nemen dit mee naar de keuken om te verbeteren. Fijn dat je de koffie wel goed vond! Ook de toiletten krijgen extra aandacht. Hopelijk geven we je een volgende keer een betere ervaring.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte kwaliteit en klantenservice

Ik heb online een prachtige mantel besteld van 188€ met korting (normaal kost deze 349€!). Bij ontvangst heb ik helaas vastgesteld dat de knopen allebei loshingen. Na het dragen van mijn jas voor ongeveer 3 weken begon de naad ook op verschillende plaatsen los te komen. Hiervoor heb ik met de klantenservice gemaild. Na lang aandringen, konden ze me max 20€ teruggeven als ik deze zou laten maken bij een klerenmaker… Ze nemen de jas zelf niet terug. Niet bepaald een goede dienstverlening. Je verwacht toch wel enige kwaliteit bij het betalen van zo’n prijs! Ik koop hier niet meer.

2 februari 2026

Beste Lise,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je ervaring met onze mantel en klantenservice niet naar verwachting was. Dit is zeker niet de standaard die we voor onze producten en dienstverlening willen bieden.
We zouden graag met je meekijken om te zien of we samen tot een betere oplossing kunnen komen. Zou je contact willen opnemen met customersupport@sissy-boy.com ?
Hartelijk dank!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele mooie spiegel en echt keurig…

Hele mooie spiegel en echt keurig ingepakt!

2 februari 2026

Beste Leonie,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de spiegel!
Goed om te weten dat alles keurig ingepakt bij je is aangekomen — daar besteden we veel aandacht aan. Dank je wel voor je mooie review en heel veel plezier met je mooie spiegel!

Mooie artikelen

Mooie artikelen, goede kwaliteit

10 februari 2026

Svar från Sissy-Boy

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de artikelen en de kwaliteit! We wensen je heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met mijn tas en goede snelle…

Heel blij met mijn tas en goede snelle leverjng

10 februari 2026

Beste Linda,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én het mooie product! Dank je wel voor je review en veel plezier met je aankoop!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superfijne ervaring na gedoe met levering

Superfijne ervaring na gedoe met levering bank. 2x thuis gewacht voor niets. Goed en netjes opgelost. Kan ik waarderen!! Dank

6 februari 2026

Beste Katy,

Dank je wel voor je begrip en je waardering, dat betekent veel voor ons! We wensen je heel veel plezier met je bank. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Snelle bezorging

Snelle bezorging mooi produkt

5 februari 2026

Beste Willeke,

Dankjewel voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle bezorging en het product. Veel plezier gewenst met je aankoop!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima jas

Prima jas, goed afgewerkt en goede kwaliteit, valt iets groter.

4 februari 2026

Beste Kate,

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en afwerking van de jas. Veel plezier gewenst met de aankoop!

Mooie kwaliteit

Netjes en mooi verpakt. En hele mooie kwaliteit producten

Beste Sadia,

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten én de verpakking. Daar besteden we veel aandacht aan. Hopelijk geniet je er volop van en zien we je graag snel weer terug!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sissy Boy Nijmegen, aardig, behulpzaam en supervriendelijk!!!

Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mijn aankopen werden extra zorgvuldig ingepakt, omdat ik binnenkort ga verhuizen. Het zijn die kleine persoonlijke attenties die het doen. Een vriendelijk woord, een luisterend oor, meedenken...hier kan geen 'on-line- winkel' tegen op. Bedankt Vriendelijke medewerkers van Sissy Boy Nijmegen!!!!

Beste Hester,

Wat een ontzettend fijne review, dank je wel! 🤍
Wat leuk om te lezen dat je je zo welkom voelde in onze winkel in Nijmegen. We doen ons best om er te zijn wanneer het nodig is, zonder opdringerig te zijn – super dat dit zo is ervaren. Extra fijn dat de kleine persoonlijke aandacht en het zorgvuldig inpakken zo werden gewaardeerd.

Heel veel succes met de verhuizing en hopelijk zien we je snel weer terug bij Sissy Boy Nijmegen. Je bent altijd van harte welkom!

Mooie kussens

Beste Elles,

Wat fijn om te horen, dank je wel!
We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kussens. Veel plezier ermee!

Fantastisch!

Snelle leveringen, netjes verpakt en prachtige sierkussens kussens + plaid

24 januari 2026

Beste Kelly,

Fantastisch om te lezen, dank je wel! Wat fijn dat de levering snel was, alles netjes verpakt aankwam en dat je zo blij bent met de sierkussens en het plaid. Heel veel plezier ervan!

Snel en naar wens afgehandeld

Snel en naar wens afgehandeld

22 januari 2026

Beste Hetty,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is afgehandeld. We helpen je graag weer een volgende keer!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.