We bought 4 different designs of the outdoor seating cushions and absolutely love them. They look neat, are comfortable and well made. Very happy with this purchase.
Det här tycker kunderna
Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Se mer
Företaget har svarat
Zowel online als in de winkel goede service. Prachtige producten, snelle levering en goed verpakt zodat niks breekt. Wel super duur, zelfs in de sale
Företaget har svarat
Filiaal Veemarkt in Breda gaf mij onjuiste informatie over een retour en dacht niet mee. In filiaal De Barones werd dezelfde retour direct en correct verwerkt. Klantvriendelijkheid en kennis van de... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- sissy-boy.com
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede verzending
Zeer goede ervaring. Sneller geleverd dan verwacht.

Svar från Sissy-Boy
Vorige week maandag kocht ik een…
Vorige week maandag kocht ik een armband in de winkel in Arnhem, welke ik wilde retourneren omdat hij ontzettend 'klingelt'. Ik heb hem niet gedragen, zat nog in verpakking + prijskaartje, maar ik kwam er meteen al achter toen ik hem om wilde doen.
Gold plated armband met bedels - Dames | Sissy-Boy
Ik kreeg tot mijn verbazing te horen dat sieraden niet geretourneerd kunnen worden. Van oorbellen kan ik dat nog begrijpen, maar van een armband....
Hoe dan ook, ik vind dat dat verteld had moeten worden bij het aanschaffen van de armband.
Nu zit ik met een armband van 25,- weggegooid geld dus. + een hele nare ervaring met jullie merk/winkel.
Om het nog wat onaangenamer te maken, bij de klantenservice ving ik bot. 0 begrip en je wordt totaal niet gehoord. Ik kom hier gewoon nóóit meer.
Update 25-11: Sissy boy meteen weer gemaild nav hun reactie op deze review. Gewoon wéér geen reactie gehad.

Svar från Sissy-Boy
Zo blij WAS ik met deze winkel sissy…
Zo blij WAS ik met deze winkel sissy boy
Blij met mijn bank aankoop 2023 euro in 2023..
Helaas een grote niet weg te krijgen gleuf in de bank
Vol positieve moed s hrijf ik naar Sissy Boy
Nee hoef geen geld terug, maar wat te doen....
Het antwoord: garantie termijn is verlopen ( 6 maanden) dus....geen meedenken geen oplossing nada
Zo jammer van deze mooie ketens dat after sales niet als belangrijk wordt ervaren
13 november: Uiteindelijk professioneel en naar tevredenheid beantwoord/opgelost!
Heel fijn.....

Top service……!
Vloerkleed besteld. Toch niet mooi genoeg. Via WhatsApp contact. Zo geregeld. Werd opgehaald van huis. Nieuwe besteld. Kreeg kortingscode. Zeer tevreden over de service. Top.

Svar från Sissy-Boy
Kleur van vest had andere kleur dan wat de site omschreef.
Kleur van aangeschaft vest had niet de bruine kleur zoals ik verwacht had, hij was donkerrood/paars. Dit had via de site beter aangegeven moeten worden. Jammer want ik vind de kwaliteit goed.
Verzending ging mooi vlot. Maar er worden wel verzendkosten van €2 in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag. En in dit geval vind ik dat wat onterecht.

Svar från Sissy-Boy
Geen oplossing voor barstend kopje
Update: ik heb nog eens gemaild en toen kreeg ik wel contact met iemand van de klantenservice die me fijn heeft verder geholpen.
Ik heb twee mooie mokken bij de Sissy Boy gekocht. Ze stonden voor de mooi in de kast. Ik wou ze toch een keer gebruiken, toen ik er kokend heet water in deed ging de mok kapot. Ik was blij dat ik me niet had verbrand. Ik stuur foto's met een bericht naar Sissy Boy.
Ik kreeg een mail zonder excuses, met enkel de opmerking dat ik met de bon naar de winkel terug moet gaan. Ik heb ze gemaild dat ik het hier niet mee eens ben, dat je niet kunt verwachten dat mensen een bon voor een mok bewaren maandenlang. Ik heb geen antwoord teruggekregen.
Valt me vies tegen hoe Sissy Boy omgaat met trouwe klanten die een defect product hebben ontvangen.

Nette
Nette, vlotte bezorging en product is precies zoals omschreven op de mooie duidelijke website.

Svar från Sissy-Boy
Warm ontvangst en geweldige begeleiding
Het was niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat we bij Sissy Boy in Rotterdam binnenstapten. Voor kleding loop je zo naar binnen, maar een bank is andere koek. We zijn al jaren op zoek naar een bank en werden vorig jaar heel prettig geholpen; we reden zelfs naar Utrecht om een ander model te bekijken. Vanwege de prijs lieten we de bank toen schieten, maar het model bleef in ons achterhoofd.
Omdat het weer begon te kriebelen, keek ik vrijdagavond op de site van Sissy Boy. Tot mijn verrassing zag ik dat er 15% korting op meubels stond. De volgende dag zijn we meteen naar Rotterdam centrum gegaan. De bank die we op het oog hadden, stond dit keer in de etalage. Geen ideale plek om te testen, maar er werd direct meegedacht en alles geregeld zodat we tóch konden proefzitten. Het meisje dat ons hielp had nog weinig ervaring, maar deed zichtbaar haar best en werd prettig ondersteund door haar leidinggevende. Dat voelde betrokken, warm en professioneel.
Uiteindelijk werden we verliefd op een ander model beneden — en dat is ’m geworden. Ook deze keer voelden we ons echt gezien en geholpen. De service, aandacht en het enthousiasme in deze winkel zijn fantastisch. Echt een aanrader.

Het bestellen was eenvoudig
Het bestellen was eenvoudig, duidelijk en het werd snel geleverd.
Ik ben heel erg blij met mijn tapijt.

Svar från Sissy-Boy
Word altijd vrolijk als ik jullie winkel instap
Nooit passeer ik een Sissy-Boy winkel zonder naar binnen te gaan. Jullie assortiment spreekt mij enorm aan. Goede smaak, veel variatie en voor ieder wat wils! Ook voor alle leeftijden van de samenleving. Jullie zijn verantwoord, maatschappelijk en duurzaam bezig. Ga zo voort!

Goede communicatie
Alles werd netjes op diverse momenten via de mail bevestigd en gecommuniceerd. Product zat ook keurig verpakt.

Heel mooie dessins
Heel mooie dessins, kleuren en materialen worden er gebruikt voor HomeLand producten, in mijn geval een geborduurd kussen en keukendoeken. Echt goede kwaliteit!

Upgrading voor de bank
De kussens van hoge kwaliteit! Het geeft echt een upgrading voor he huiskamer. Het nodigd uit om heerlijk op de bank tegen de kussens aan te zitten.

Svar från Sissy-Boy
Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen…
Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen kon ik deze al ophalen.
Mooie plaid.

Gewinkeld in Wijnegem
Gewinkeld in Wijnegem. We kregen tijd om rustig rond te kijken, zonder opdringerige verkopers. Wanneer we begonnen te passen werd er geholpen, mee nagedacht, alternatieven bekeken,..., wat het geheel tot een heel fijne ervaring maakte. Hier kom ik zeker terug!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.