Väldigt smakrikt och gott. Intressanta fräscha rätter med goda och påhittiga sallader till. Jag är positivt överraskad och maträtterna får av mig mellan 4-5 poäng av 5 möjliga. En rätt var bland det... Se mer

Mycket god och vällagad mat med underbara smaker! Att det dessutom är ekologiskt och inga tillsatser är pricken över i:et. Glad att jag hittat er! Kan tillägga att min 23 årige son säger mmmm när han... Se mer

Mycket god mat och jag älskar att en del av maten är förberedd (till exempel lök som redan är ugnsbakad) för det sparar mycket tid och energi. Värt på alla sätt! En sak jag däremot tycker är lite stör... Se mer

Supernöjd. Väldigt god mat och enkelt och snabbt. Rekommenderar verkligen. Kommer fortsätta med denna 5middagars box då det är så himla smidigt och gott. Det mesta behöver du bara värma upp utan och b... Se mer

1. Online-matbeställning
  2. Catering

Simple Feast er en 100 % økologisk og plantebaseret måltidsløsning. Hvert eneste af vores velsmagende måltider er lavet med kærlighed fra vores kokke, altid med tanke på smag og sæsonernes råvarer. Vi leverer direkte til din dør.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Smakar inte bra.

Smakar inte bra.

Dessvärre smakar inte maten bra. Alldeles för dyrt sett till råvaror

20 januari 2022

Svar från Simple Feast

Hej Erik, stort tack för din feedback.

Vad tråkigt att maten inte levde upp till dina förväntningar, vi skulle gärna vilja veta vad som gjorde dig missnöjd med vår produkt och hur du tycker vi kan förbättra våra smaker. Dela gärna med dig av din respons till oss på kundservice@simplefeast.com, på så vis kan vi följa upp din feedback personligen.
Vad gällande priset på vår måltidsbox så reflekteras det i våra ekologiska råvaror, måltiderna är till stor del tillagade från grunden. Detta så att du som kund kan äta en vällagad måltid inom loppet av 15 minuter. Vi kompromissar inte heller med vårt emballage och att våra förpackningar ska gå i linje med vår hållbarhetsprofil är viktigt för oss. Vi hoppas det kan ge en inblick till priset på vår måltidsbox.

Åter igen, tack för din respons. Vi hoppas du tar dig tiden att skriva till oss.

Simple Feast

Fattades ingredienser till en meny

Fattades ingredienser till en meny.
Märk upp bättre ingredienserna. Alla kunder är inte mästerkockar.
Skapa ett alternativ för singelhushåll.

13 januari 2022

Hej Mats!

Vi är otroligt tacksamma att du tagit dig tiden att ge oss en recension. Det var oerhört tråkigt att höra att du saknade komponenter i din låda. Vänligen kontakta oss via kundservice@simplefeast.se så ska vi undersöka ärendet vidare och se till att du bli kompenserad för de saknade elementen.

Vi tar även tacksamt emot tips på hur du skulle vilja att de olika förpackningarna var uppmärkta bättre! Tanken är ju att man ska kunna njuta av måltider i världsklass utan att behöva vara en mästare i köket.

Vi utvecklas ständigt och är medvetna om att det finns ett behov av att erbjuda boxar för singelhushåll, detta är något vi väldigt gärna vill erbjuda i framtiden!

Ser framemot att höra från dig!

Ha en strålande fin dag
Titti @ Simple Feast

Deras matkassar är bara helt…

Deras matkassar är bara helt fantastiskt bra! Väldigt goda veganska rätter, enkla att laga till.

23 december 2021

Hej Linda,
Tusen tack för dina fina ord, de värmer gott så här i mellandagarna.
Vi önskar dig ett gott nytt år och hoppas att vi får leverera mat till dig även nästa år!

Vänliga hälsningar
Isabell

Gott och nyttigt

Unik i att maten är god, ekologisk och vego. Älskar!

10 december 2021

Svar från Simple Feast

Hej Elahe! Vi blir otroligt glada av att läsa ditt positiva omdöme om våra måltider, tack!

Så bra!

Fräsch mat med mycket smaker.

9 december 2021

Svar från Simple Feast

Hej Elisabeth, härligt att du gillar våra smaker! Våra produktutvecklare på Simple Feast arbetar ständigt på att förnya och utveckla fantastiska kombinationer av våra gröna måltider.

Stort tack för din feedback!

Simple Feast

Gott, men mkt snabba kolhydrater

Själva köpprocessen var inga problem. Maten är jättegod. Hade gett fem stjärnor om det inte vore så mkt snabba kolhydrater i form av bröd, ris och pasta i. Lågt proteininnehåll. Men förmodligen nyttigare än de flesta äter. Jag löser problemet genom att ge bort brödet etc till de som vill ha, och adderar istället eget protein. Om de ändrar så man kan välja detta från början kommer jag aldrig sluta med Simple Feast!

2 december 2021

Stort tack Tove!

Vi blir så oerhört glada att du är nöjd med hela upplevelsen! Det är precis så det ska vara. Enkelt, snabbt, gott och nyttigt! Intressant input angående kolhydrater - vi utvecklar ständigt vårt koncept och målet är ju att finna något som passar alla! Förhoppningsvis kan vi i framtiden skräddarsy din box helt och hållet!

Titti @ Simple feast

Riktigt god mat

Riktigt god mat! Det är välkryddat, stor variation varje vecka, lagom stora portioner, enkla recept. Bra mix av lagad mat, råa grönsaker och sallader, nötter m.m. viktigt med olika texturer om en vegetarisk måltid skall nå höjder Varje rätt är bra kombinerad. En riktig bra vegetarisk matkasse.

19 november 2021

Svar från Simple Feast

Tusen tack för den otroligt fina recension Magdalena!

Det finns inte mycket som slår än när allt bara klaffar i en symfoni av smaker och textur. Vi är otroligt glada att vi inte enbart kan underlätta vardagen men även att vi kan lägga till en lite festlig touch på en helt vanlig måndag.

Titti, Simple Feast

Otroligt gott

Otroligt gott! Fina smaker med många ingredienser som skulle ta mycket tid att åstadkomma själv. Många för oss nya rätter. Resterna räcker oftast till lunch om man kompletterar lite…
Vi är mycket nöjda

M&K

12 november 2021

Hej M&K!
Stort tack för att ni har tagit er tiden att ge oss er feedback, det uppskattas verkligen! Härligt att höra att ni är nöjda med vår mat och att ni får upptäcka nya smaker tack vare oss.

Vi önskar er en riktigt fin vecka! 💚

Hej Tommi!

Stort tack för att du tagit dig tiden att ge oss din feedback, det uppskattas verkligen! Vi hoppas att vi fortsätter leva upp till dina förväntningar även i framtiden.

Tack igen och vi önskar dig en härlig dag 💚

Gott

Gott! Men svårare än det låter för att det är så många moment. Inte optimalt att använda tre spisplattor osv.

Hej Denise!

Så roligt att du gillar våra måltider, det betyder verkligen allt för oss! Då vi ständigt vill utvecklas och förbättras så hade vi blivit oerhört glada om du har tiden att maila oss vilka rätter du finner något komplicerade att svänga ihop. Du når oss enkelt via kundservice@simplefeast.com.

Titti @ Simple Feast

Gott, fräscht och smidigt att tillaga!

Goda, smakrika rätter som gör det superenkelt att laga och äta bra vegetarisk mat!

Svar från Simple Feast

Så härligt att du gillar smakerna och enkelheten i att slänga ihop en av våra härliga måltider mitt i veckan! Vårt mål är att de ska vara lätt att äta mat som gör gott för både hälsan och vår planet, så tack för att du är med och gör det möjligt 💚

Välsmakande ekologisk

Välsmakande ekologisk, växtbaserad matkasse. Smidigt med nästan färdiglagad mat. Många spännande smaker från världens
hörn. Smidig app för att välja rätter eller pausa beställning.

Hej Karin!

Stort tack för att du tagit dig tiden att ge oss denna härliga feedback, det uppskattas verkligen! Så roligt att du gillar våra smaker och koncept. Vi ser fram emot fler spännande kulinariska jorden runt resor tillsammans med dig!

Ha en strålande fin dag 💚

Mycket goda vegetariska rätter!

Mycket goda vegetariska rätter, med smaker från hela (?) världen. Smakkombinationer jag inte kommit på själv, troligen inte heller hittat i recept. Såå gott och rätt enkelt att laga till.

Supergod mat!

Supergod mat! Bra variation på middagarna som går att välja och känns superlyxigt att kunna laga helgmat en helt vanlig vardag. Lite olika mellan olika rätter hur lång tid det tar att tillaga men vi räknar med minst 30 minuter iallafall då det ofta är flera olika moment av tillagning. Rekommenderar verkligen att prova!

Hej Linnea!
Stort tack för att du tagit dig tiden att ge oss din feedback, det uppskattas verkligen! Kul att vi kan hjälpa er att känna lite vardagslyx. Ni får gärna ge feedback, antingen via vår app eller till vår kundtjänst kundservice@simplefeast.com, på vilka rätter det är som tar längre tid att laga. Detta då vi alltid strävar efter att optimera våra recept så dessa är smidiga att tillaga.

Tack igen och vi önskar dig en härlig dag 💚