Väldigt smakrikt och gott. Intressanta fräscha rätter med goda och påhittiga sallader till. Jag är positivt överraskad och maträtterna får av mig mellan 4-5 poäng av 5 möjliga. En rätt var bland det... Se mer

Mycket god och vällagad mat med underbara smaker! Att det dessutom är ekologiskt och inga tillsatser är pricken över i:et. Glad att jag hittat er! Kan tillägga att min 23 årige son säger mmmm när han... Se mer

Mycket god mat och jag älskar att en del av maten är förberedd (till exempel lök som redan är ugnsbakad) för det sparar mycket tid och energi. Värt på alla sätt! En sak jag däremot tycker är lite stör... Se mer

Supernöjd. Väldigt god mat och enkelt och snabbt. Rekommenderar verkligen. Kommer fortsätta med denna 5middagars box då det är så himla smidigt och gott. Det mesta behöver du bara värma upp utan och b... Se mer

1. Online-matbeställning
  2. Catering

Simple Feast er en 100 % økologisk og plantebaseret måltidsløsning. Hvert eneste af vores velsmagende måltider er lavet med kærlighed fra vores kokke, altid med tanke på smag og sæsonernes råvarer. Vi leverer direkte til din dør.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Smaklösa recept och väldigt mycket…

Smaklösa recept och väldigt mycket samma oavsett vad man valde.

25 februari 2022

Hej Alexandra!
Tack för din feeback. Tråkigt att läsa att du inte har uppskattat smaken och variationen i våra recept. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra recept till något ännu mer bättre och inspirerande så vi är tacksamma för din feedback. Om du önskar att komma med mer detaljerad feedback kring smak och variation är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@simplefeast.com.
Vänliga hälsningar
Johanna
Simple Feast

Så himla nöjd

Så himla nöjd! :)

24 februari 2022

Tusen tack Fanny!

Så underbart att höra att du gillar våra måltider och koncept. Så tack för att du delade det med oss!

Svar från Simple Feast

Stort tack Susanne för din härliga recension! Finns inget som gör oss gladare än att höra att du tycker att maten är helt underbar!

Verkligen jättegott

Verkligen jättegott! Och lättlagat.

17 februari 2022

Svar från Simple Feast

Tusen tack för att du tagit dig tiden att berätta detta för oss!
Kombinationen lättlagat och jättegott är svårslagen.

Supergott

Enkelt, prisvärt och supergott - vad mer kan man önska!

17 februari 2022

WOW, tack Jennifer!

Precis vad vi med tycker, kan det bli bättre än så?

Varje rätt är god

Varje rätt är god. Gillas även av mina tonåringar. Tar 20 - 30 min för två pers att laga, från start till servering.

11 februari 2022

Hej Magnus!

Vad underbart att höra att det uppskattas av hela familjen. Det ska vara enkelt och gott att beställa från oss, så bättre betyg är svårt att få!

Ett klockrent val

Otroligt god mat, hälsosamt och enkelt att tillaga!

10 februari 2022

Svar från Simple Feast

Wow, tusen tack Josephine!

Vilken fin recension, vi blir alldeles överlyckliga att höra detta. Det är precis så det ska vara!

Tråkiga maträtter, mögliga grönsaker

Tråkiga maträtter, flera gånger var grönsakerna mögliga. Vid senaste leveransen var bröden till hamburgarna och även tortillabröden stenhårda, gurkan och spetskålen möglig. Otroligt tråkigt när det är så dyrt!

10 februari 2022

Hej Anna!

Stort tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension om våra måltider och koncept. Det var hemskt tråkigt att höra att vissa komponenter blivit dåliga för dig. Så ska det naturligtvis inte vara! Då vi arbetar med färskvaror är det otroligt viktigt att det förvaras i kyld temperatur kring 5 grader, även brödet mår bäst av att förvaras i en kyligare temperatur så att de behåller sin färskhet.

Vi ser gärna att du hör av dig till oss på kundservice@simplefeast.com så att vi kan få kompensera dig för detta!

Dyrt, snabbt, okej

Ok, dyrt för ris och grönsaker

4 februari 2022

Hej Peter!

Stort tack för att du tagit dig tiden att betygsätta våra måltider och koncept. Det var dock tråkigt att höra att du inte känner att det var prisvärt för det du mottog. Vi skulle verkligen uppskatta om du tog dig tiden att berätta för oss vilken måltid du inte var nöjd med. Vi vill också väldigt gärna nämna att man kan betygsätta samtliga måltider direkt i vår app - Simple Feast. Den betygsättningen går raka vägen till våra duktiga kockar och hjälper dem att hitta just de smaker och rätter som våra kunder vill ha. Vi ser fram emot att höra från dig!

Jättegod mat!

Svar från Simple Feast

Stort tack för att du tagit dig tiden att ge oss denna fantastiska feedback! Allt vi strävar efter är att leverera god och hälsosam mat utan att naturen tar skada. Så vi blir oerhört glada när vi hör att vi lyckats!

Titti @ Simple Feast

Mycket bra fördelat mellan rätterna och…

Mycket bra fördelat mellan rätterna och väl förpackat. Levereras på utsatt tid.
Verkligen goda rätter, dock lite låga smaker och ibland lite snålt med vissa grönsaker. Blir väldigt mycket emballage.

Hej Tom!

Vi blir så glada över att höra att du gillar hela resan med oss! Vill man addera lite extra smak så kan vi verkligen rekommendera att man lägger till lite citron, balsamvinäger och hetta! Det kommer lyfta smakerna ytterligare!

Vi strävar ständigt efter att utveckla våra förpackningar och emballage - tanken är ju att vi ska bli av med engångsprodukter samtidigt som maten ska komma fram hel och intakt. Så det är en smal balansgång att finna det bästa emballaget. Men vi räds inte utmaningar och kommer att fortsätta finna nya, bättre lösningar som löser alla frågetecken samtidigt som klimatpåverkan är minst möjliga!

Har du några funderingar eller idéer kring detta så tveka inte att höra av dig till oss på kundservice@simplefeast.com

Titti @ Simple Feast

Smakar jättegott och går mycket fortare…

Smakar jättegott och går mycket fortare att tillaga jämfört med andra matkassar på marknaden. Ett poängavdrag för otydliga receptbeskrivningar. Går bara att välja 3 rätter/vecka, skulle helst ha fler. Appen är superkrånglig men maten smakar jättebra.

Svar från Simple Feast

Wow så glada vi blir över att du gillar våra smaker och koncept! Vi är också otroligt tacksamma till din förklaring varför vi inte nådde hela vägen fram. Vi kommer att ta till oss det. Har du fler ideér och tankar på vad vi skulle kunna göra bättre, eller hur vi kan förbättra våra receptbeskrivningar så är vi otroligt tacksamma om du vill skriva ett par rader till kundservice@simplefeast.com

Titti @ Simple Feast

Gott och vällagat om man gillar…

Gott och vällagat om man gillar ekologiskt vegetarisk/veganskt kök.

Stort tack Lydia!

Vi håller verkligen med dig - bara för att det är veganskt betyder det inte att det är smaklöst och tråkigt. Tvärtom! Det gröna köket har oändligt mycket att erbjuda och vi är lyckligt lottade som har så fantastiska kockar på Simple Feast!

Titti @ Simple Feast

Så himla god mat, bra råvaror, fräscht och bekvämt!

Så himla god mat, bra råvaror, fräscht och bekvämt. Solklart den bästa matkassen på marknaden!

Svar från Simple Feast

WOW vad vi blir lyckliga ända in i själen av att höra detta! Stort tack Ida, så otroligt roligt att du gillar vårt koncept och måltider!

God vegetarisk mat

Gott, nyttigt och innovativt

Hej Tina!

Vi blir alldeles överlyckliga när vi mottar recensioner som denna! Det är precis vad vi vill uppnå med Simple Feast - det ska vara enkelt att äta mat som gör gott för oss själva och vår planet! Så stort tack!

Titti @ Simple feast

Maten är verkligen god och håller hög…

Maten är verkligen god och håller hög kvalitet!

Svar från Simple Feast

Vilken fin recension Johanna!

Vad glada vi blir att du är så nöjd med våra måltider och koncept, det värmer verkligen och ger en riktig energiboost!

Så gott och enkelt!

Svar från Simple Feast

Stort tack Britt för dina fina ord!

Det ska vara enkelt att äta gott och nyttigt. Så vi är väldigt glada att du känner att vi lyckats med det!

God och varierande mat

God och varierande mat, roligt och framförallt enkelt att testa ny mat men lite för mycket olika smakkombinationer ibland och skulle inte rekommendera till barnfamilj.

22 januari 2022

Hej Sanna,

WOW, så underbart att höra att du gillar vår mat och att du känner dig inspirerad av våra smaker och texturer! Vi tackar och bockar och skulle det dyka upp någon fråga, fundering eller tanke så tveka inte att höra av dig till oss.

Titti @ Simple feast

Jag saknar märkning på såserna då det…

Jag saknar märkning på såserna då det kan vara svårt att lista ut var dom ska till…
Men är nöjd med balanserade smaker på rätterna!

22 januari 2022

Hej Birgitta!

Underbart att höra att du gillar våra måltider och att du känner att våra mästerliga kockar har lyckats! Vi vill även passa på att tacka dig för att du tagit dig tiden att ge oss feedback på märkningen av våra dressingar och såser. Då vi arbetar stenhårt med att finna den bästa och mest miljövänliga förpackningen som finns där ute så är vi otroligt tacksamma för denna feedback!

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några fler tankar som du gärna vill dela med oss!

God och fräsch mat

God och fräsch mat. Jag gillar att det går fort och redan är halvlagat när det kommer hem till en. Också bra att det inte blir något matsvinn. Största nackdelen är att det är ganska dyrt.

20 januari 2022

Hej Fritiof!

Wow, tusen tack för att du tagit dig tiden att ge oss denna dunderfina feedback! Vi blir otroligt glada över att du gillar effektiviteten och att du minskat ditt matavfall. Att maten dessutom är tilltalande och god är ju rena drömmen! Rätt och slätt - det ska vara enkelt att äta god mat som gör gott för vår fina planet 💚