Bra pris och enkelt att handla på ShopBetter. Tacksam att ShopBetter använder sig av Klarna med 30 dagars faktura. Hoppas bara att leveransen går bra också.
Jag blev positivt överraskad av hur smidigt och proffsigt mitt köp hanterades. Framför allt av två anledningar: 1.Priset var betydligt bättre än hos andra återförsäljare. 2.Betalningsvillkoren var... Se mer
Bluffbolag. Ingen återbetalning vid retur. Drar pengar för ett abonnemang som aldrig har beställts och som inte går att avsluta. Kundtjänsten är omöjlig att komma i kontakt med. ####################... Se mer
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Danmark
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Bra pris och enkelt att handla på ShopBetter.
Tacksam att ShopBetter använder sig av Klarna med 30 dagars faktura.
Hoppas bara att leveransen går bra också.

Svar från ShopBetter™
1.Priset var betydligt bättre än hos andra återförsäljare.
2.Betalningsvillkoren var mycket förmånliga.
Eftersom jag inte hört talas om ShopBetter tidigare och detta var mitt första köp, hade jag vissa reservationer. Min oro väcktes när jag försökte få tag i spårningsnummret ty det var inte helt enkelt att nå supporten. Chattfunktionen låg nere och jag kom inte fram per telefon. Däremot besvarades mitt mejl snabbt och paketet levererades i tid.
Min slutsats är att detta är ett företag som kämpar hårt för att etablera sig, vilket gynnar oss kunder. Jag önskar dem lycka till och tackar för en bra första upplevelse. Mitt enda medskick är att de bör lägga mer resurser på kundsupporten – framför allt när det gäller tillgängligheten.

##################################
Jag har läst svaret från Shopbetter och luras inte av det. Jag har fortfarande inte fått någon återbetalning av ett paket som jag nekade att ta emot för 6 månader sedan.

Svar från ShopBetter™
Håller inte leverantid det tog 17 dagar å få min vara på deras hemsida skriver dom 3-7 dagar.Om man försöker chatta med dom som dom vill så svarar dom inte.Sen ljuger dom om att varan är skickad.Jag vill bara varna andra från att köpa något från detta företag. Det finns andra företag som som är seriösa och vet vad kundservice innebär.

Svar från ShopBetter™
Sämsta servicen jag varit med om! Handla inte här!!!

Svar från ShopBetter™
Hej , jag beställde en mugg men har aldrig fått den
Order Number
1962f0d0-3b65-4483-a706-2a10e4dc65b0
Om ni snälla kolla upp det
Mvh Diana

Svar från ShopBetter™
Låtsas de vara DHL ibland? Jag får mail om att betala en liten summa för ett okänt paket.

Svar från ShopBetter™
Inte registrerat mig för något medlemskap ändå drog de 599 kr från mitt konto, tydligen måste man ansöka om att ej vara medlem, katastrof kundtjänst! Dra mig ur !!?

Svar från ShopBetter™
Lite svårt att sätta ihop stolen. Fick inte rätt på ryggstödet! Kunde varit lite text också! Annars en fin och skön stol!

Svar från ShopBetter™
Har försökt och nå er på kundtjänst men inte fått något svar. köpte en vara av er men varan har ej kommit.

Svar från ShopBetter™
Från mitt konto drogs 455 kronor men jag har aldrig gjort någon beställning på ShopBetter.se.
Jag har aldrig anmält mig på denna webbsida heller.

Svar från ShopBetter™
Jag var helt nöjd med deras service under min tid i butiken. Det var en bra upplevelse. Dessutom ser jag fram emot att komma tillbaka till beställningen nästa gång.

Svar från ShopBetter™
Massor av exklusiva märken och artiklar till riktigt bra pris. Frakten var gratis och jag hade varorna inom ett par dagar, så väldigt snabba. Jag har bara positiva saker att säga om upplevelsen och detta företag. Riktigt bra jobbat, jag är imponerad!

Svar från ShopBetter™
Leveransen fungerade utmärkt och produkten var perfekt. Rekommenderar det här företaget.

Svar från ShopBetter™
Fick plötsligt ett Mail att jag har en väntande order… ingen info om vad ordern innehåller men gick in och betalade tullavgift på 8 kr… väntar på beställningar från andra bolag. Jag ser sedan att det är ngt medlemsskap kopplat till min betalning för tull på 8kr det har skett ngn registrering av medlemsskap på ca 500kr.. inte av mitt intresse men kan inte avsluta förrän efter 24 timmar vilket enligt mig är mysko. Jag önskar att häva detta asap då jag inte är intresse av ngt medlemsskap mot en kostnad!
2023-07-21
försöker att avregistrera men får ett felmeddelande om att ngt gått fel.