Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og den hyggelige lille notits og ikke mindst Skipperpiben, den var dog forsvundet fra bordet, da jeg havde monteret fyret hahaha. Jeg er dog ikke imponeret af den lille switchmode p... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk kundeservice og fra man bestiller sine varer er det lige før de er fremme dagen efter. Selv om du har spørgsmål til produktet, og man ringer til kundeservice, og han var optaget og ikke kun... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Trods I anbefalede mig et fyr der skulle kunne dække behovet på en 60f båd, men ikke kunne blæse helt frem til min forreste kahyt på min 47f båd trods mine varmerør og samlinger er som de skal være, f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En rigtig fin butik her handler jeg igen, samtidig anbefaler jeg gerne jeres butik. Jeg har handlet 2 gange dog vil jeg huske den første pakke der kom med en Lakridspipe i og anden gang som den bedst... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Leverantör av båttillbehör

Skrivet av företaget

Hos Shop12volt finder du et bredt udvalg af produkter inden for 12 volt løsninger, dieselfyr/oliefyr, vandvarmer, solcelleanlæg og små vindmøller – ideelle til både, autocampere

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vejledning og god service

Skrev en mail om aftenen med et spørgsmål om hvilket GSM display jeg skulle vælge og ventede der ville komme svar den følgende dag.
Men allerede et øjeblik efter var det svar og vi skrev lidt frem og tilbage for at finde det rigtige produkt.
Jeg har handlet der et par gange tidligere og hver gang er varen kommet næste dag.

5 november 2025

Svar från Shop12volt ApS

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner. Vi er altid glad for at kunne hjælpe. Og ja vi gør altid vores bedste for at svare så hurtigt vi kan på spørgsmål 🤝 og vi er glade for vi kunne hjælpe dig med den rigtige rådgivning om dit valg af display.

Super kundeservice.

Tager rent faktisk telefonen når man ringer og er super hjælpsomme. Bestilte varer sendes hurtigt. Vil helt sikkert anbefale hjemmesiden til andre. Handler der helt sikkert igen.

29 oktober 2025

Svar från Shop12volt ApS

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner 🤩Vi er glade for at kunne hjælpe dig

Mega god Service

Mega god Service - og hurtigt
Nem shop at handle på.
Kommer helt sikkert tilbage
/Bjarne

3 november 2025

Hurtig levering

Hurtig levering. Meget tilfreds. 5 stjerner.

26 oktober 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En fantastisk god service og hurtig…

En fantastisk god service og hurtig levering , ingen vrøvl når når der er noget der skal byttes, det bliver absolut ikke sidste gang jeg handler her
Jens Andersen

18 oktober 2025

Svar från Shop12volt ApS

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner🤩 Vi er meget glad for du synes godt om vores kundeservice og vi altid gør vores bedste for vores kunder.

Ud over alt forventning.

Ud over alt forventning! Jeg skrev til Martin og Mathilde med et spørgsmål der i virkeligheden handlede om et produkt jeg ikke kunne finde hos dem. Jeg kunne faktisk ikke finde det nogle steder, selvom jeg havde googlet det jeg var i stand til. Så det var et long shot. Det var i forhold til en fjernbetjening jeg var kommet til at ødelægge, til et diesel fyr der sidder i min bil. Jeg havde håbet at de måske i bedste fald havde mulighed for at sælge mig en ny styring med fjernbetjening fra deres webshop, i tilfælde af at de måske vidste at en anden type passede på mit fyr, eller måske i værste fald måske slet ikke svarede, da det jo er et spørgsmål til et produkt de ikke havde, om et fyr jeg ikke havde købt hos dem (jeg kendte ikke til dem i sin tid). De svarede prompte at de ville se om ikke de kunne finde den originale fjernbetjening, og vendte derefter meget hurtigt tilbage at de havde fundet den. De oprettede den som produkt på deres hjemmeside og tilmed til en helt ualmindelig god pris. Jeg var så tilfreds at jeg browsede deres hjemmeside for at se om de skulle risikere at have andet jeg manglede. Jeg fandt også noget, men desværre kun nogle småting. Til gengæld kan jeg garantere at jeg kigger hos dem som det første næste gang jeg mangler noget. Måske jeg også skal have fyr i min båd en dag? Jeg modtog også pakken hurtigere end forventet, og udover at der var mere tilbehør med end jeg havde regnet med, var der også en lille snack, og en personlig hilsen. Jeg ved ikke helt hvad det var, for prikken over i'et var for længst sat. Jeg har nu også anbefalet min kammerat at kigge hos dem. Han har også en båd og overvejer at få fyr i den.

28 oktober 2025

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner🤩
Vi er super glad for at kunne hjælpe dig, men at finde en ny fjernbetjening til dit vandbåren fyr, selv om det ikke er en ting man normalt kan købe som resavedele.

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe alle.
Og du er meget velkommen til at kontakte os igen hvis der er noget specielt du stå og mangler 🤝

God kontakt

God kontakt. Hurtig levering.

7 oktober 2025

Svar från Shop12volt ApS

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner 🤩 vi er altid glad for at kunne hjælpe 🤝

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig flinke behagelige at snakke med…

Rigtig flinke behagelige at snakke med super service og hurtig levering handler helt sikkert der fremover

20 oktober 2025

Svar från Shop12volt ApS

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner🤩 vi er glade for at kunne hjælpe dig 🤝

God rådgivning

God rådgivning. Lynhurtige om at svare. Ganske fornuftige priser.

20 oktober 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og verdensklasse…

Hurtig levering og verdensklasse service efterfølgende. Havde en del spørgsmål, som Martin besvarede med det samme på sms og telefon. Kan kun anbefales!

1 oktober 2025

Svar från Shop12volt ApS

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner🤩 Vi er altid glad for at komme hjælpe🫡

Fantastisk produkter og service

Fantastisk produkter, hurtig levering og ualmindelig god og venlig service. Der er efterhånden langt imellem. En stor anbefaling herfra 💪

8 oktober 2025

Svar från Shop12volt ApS

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner🤩 vi super glad for at vi kunne hjælpe dig🤝

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

👌👌👌👌

Godt produkt og god service

29 september 2025

Tusind tak for de pæne ord og de 4 stjerner 🤩

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nemt bestilling og flere forsendelsesvalgmuligheder

At det var nemt at vælge dét man vil bestille og at der var flere forsendelsesvalgmuligheder - også til Grønland!

27 september 2025

Svar från Shop12volt ApS

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩 Vi er glade for du synes det er nemt at finde de vare du skulle bruge og vores fragt muligheder til Grønland 🚛🔥

Rigtig god service.

Rigtig god service.
- Hurtig levering
- God kundeservice
- Nem at snakke med
- Svarer meget gerne på spørgsmål
- Går virkelig op i sine produkter
Købte et Sunster TB10 Toolbox fyr.
Det kører som det skal, og var nemt
at sætte op. Manualen kunne godt
være en smule bedre, men er der
nogen spørgsmål til den, så ringer
man bare og får en god forklaring.

28 september 2025

Svar från Shop12volt ApS

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner 🤩 og ja vi er altid klar til at hjælpe med spørgsmål 🫡 og vi er glade for du er tilfreds med vores service 🔥

Super service

Super service bestående af hurtig og præcis information om produktet samt hurtig forsendelse og god pris. Alt i alt en god oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg handler med Shop12volt 🤩👌

25 september 2025

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner🔥🚛

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.