Alles super und problemlos gelaufen. Schnelle und prompte Lieferung, einwandreie Ware - alles Bestens! Einwandfreie Verpackung und auch extra Papier für Käseaufbewahrung mitgeliefert... Se mer
Det här tycker kunderna
Had een online bestelling gedaan die per post als kadootje naar iemand verzonden zou worden. Ze hebben netjes contact met mij gezocht en wegens de extreme warmte hun producten op dat moment niet wilde... Se mer
Pakketje voor mijn vader zijn verjaardag was na 1,5e week nog niet aangekomen door vertraging bij bezorgdienst. Fijn contact gehad met de Mekkerstee, zowel per e-mail als telefoon. Ze hebben gezorgd v... Se mer
Ik heb dit heerlijke pakje bij een vriendin laten bezorgen, die wel hard toe was aan een lief gebaar.. Door dit heerlijke brievenbuspakket hoefde ik ook niet bang te zijn dat ze wakker zou worden... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Op geitenboerderij De Mèkkerstee beleef je de charme van het boerenleven. Ervaar de wellness van onze geiten en bezoek onze vernieuwde kinderboerderij. Geniet tussendoor van ons zelfgemaakt ijs of bezoek ons restaurant voor een heerlijke kop koffie met appeltaart. In onze kaasmakerij zie je hoe onze kaas wordt gemaakt en in onze landwinkel kun je terecht voor allerlei streekproducten. Je kunt nu ook al jouw favoriete boerderij- en streekproducten online bestellen in onze webshop.
Kontaktuppgifter
Hofdijksweg 34, 3253 KB, Ouddorp, Nederländerna
- 0187 684050
- info@demekkerstee.nl
- shop.demekkerstee.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede klachtafhandeling
Bestelling was in eerste instantie niet goed geleverd, maar na telefonisch contact heel snel en goed opgelost!
Super goed op de hoogte gehouden en…
Super goed op de hoogte gehouden en keurig verpakt verzonden
Heerlijk pakket
Alles goed geregeld zelfs nog meegedacht toen ik iets niet goed had ingevuld.jammer dat de post het twee dagen te last bezorgde.
De ontvanger vindt het ook heel leuk
Een leuk en echt goedgevuld pakketje…
Een leuk en echt goedgevuld pakketje voor een nette prijs.
Bester Ziegenkäse
Bester Ziegenkäse, schnelle Lieferung, liebevoll verpackt. Vielen Dank :)
Keurig netjes op tijd verstuurd en een…
Keurig netjes op tijd verstuurd en een hele leuke inhoud. Het viel heel erg in smaak bij degene die het cadeau kreeg. Ik zal het beslist bj anderen aanbevelen.
Brievenbus pakket
We hebben al een paar keer een brievenbus pakket besteld en hele leuke reacties ontvangen van de mensen die het kregen .het ziet er heel verzorgd uit .we zullen het aanbevelen .hgr addy
Pakketje was op de gewenste datum…
Pakketje was op de gewenste datum verstuurd en naar wens
Er is een prachtig pakketje bezorgd!
Leuke/lekkere producten, vriendelijke medewerkers
Leuke, lekkere brievenbus geschenkjes. Als je nog wat telefonisch door moet geven, word je heel vriendelijk geholpen.
Zelf ook zo'n brievenbuspakketje…
Zelf ook zo'n brievenbuspakketje gekregen als verrassing. Vond de producten ook superlekker, dat ik dacht dat vind ook leuk om zoiets te sturen. De levering gaat via track en trace. En voila... Je krijgt een leuke reactie van degene die je verrast hebt. En wat natuurlijk ook nog belangrijk is dat het betaalbaar is!
Goede ervaringen met brievenbuspakje
Twee keer een bestelling geplaatst voor een brievenbuspakket. Alles is prima verlopen, de ontvangers waren blij met de lekkere inhoud.
Alles verliep vlekkeloos en zeer snel!
een ding jammer het was niet gestuurd…
een ding jammer het was niet gestuurd naar het afleveradres. Verder leuk pakket
Ontvangers waren blij verrast met dit…
Ontvangers waren blij verrast met dit toffe brievenbuscadeautje, bedankt!
Snelle levering van het “Bobbie”…
Snelle levering van het “Bobbie” boekje. Erg leuk geschreven
altijd goede service en snelle levering.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.